benden bu hafta pas çam ardı gezisinden sona motosikleti heç çalıştırmadım dün akşam bir marşa basıym dedim tık diyor başkada bişey demiyor akü bitmiş yaw nasıl biter şaştım kaldım
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
ya muhtar ne dion yine yaaa
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
yaw ben yarın iş çıkışı gidiyom kozana anamın yanına da
anam sabahın köründe sizle kahvalltı yapmaya yollamaz
elii sene de bir geliyon beraber kahvaltı bile yapmıon der duygu sömürüsü yapar bana
eee, napalım yani
hem biz mersine gidioz, gelen varsa bekleriz
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
gerçekten cok hisliymiş. kadının bakışları...
zaten kadın da o adamın yanına hiç yakışmıyor...
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
Kararlaştırdıysak duyurulara başlık açalım gezi güzergah toplaşma yeri falan diye okeymi hasan ben gelebilirim
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
hadi arkadaşlar,canı yol yapmak isteyenler,canı ciğer çekenler,buyrun bakalım.
Kozanda kahvaltıya 4 teker ile ben varımm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
duyurular bölümüne henüz Makine (hasan abi) Başlık açmamış.. sanırım gidecek olan 4-5 kişi varız??
[B][COLOR="DarkRed"]Tecrübeler en iyi öğretmenlerdir. Yalnız masrafları biraz çoktur.[/COLOR][/B] :) :)
hadi kozana arkadaşlar.kim organize ediyor.hasan hocam neredesin.
koy ağırlığını şu olaya.
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
kahvaltıya iskenderuna buyrun, çok mu uzak olur
Adana ekibi döndü resimler muhteşem böyle motır sürüsü görülmedi çok yakında gezi yazılarında
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
vallahi resimleri gördükce hem hoşuma gidecek... hemde biraz canım sıkılacak gidemediğim için.. neyse artık.. inşallah diğer gezilere...
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)