Günaydın gardaşlarım hayırlı işler bol kazaçlar
Günaydın gardaşlarım hayırlı işler bol kazaçlar
Teşekkür ederim cem kardeşim darısı tüm isteyenlere olsun:-)
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
herkese iyi günler diliyorum... bugün günlerden GALATASARAY arkadaşlar.. saat 21:45'de televizyondan izleyelim, izlemeyene izlettirelim, izlettirmeyeni dövelim... :c))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Merhaba arkadaşlar,
Van dan selamlar
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
günaydın dostlar,akşama görüşürüz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydınlar... güzel bir gün olsun....
Tünaydın arkadaşlar akşam gelen misafirlerim dolayısıyla toplantıya gelemiyorum ama siz gelebilirsiniz başım üstünde yeriniz var.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
İyi akşamlar arkadaşlar,
Akşama keyifli sohbetler,
Bitlis de olamam nedeni ile katılamıyorum.
günaydın dostlar.dün akşamki toplantıda ben ve recep albay vardı.
bu arada pazar günü hava AMPUL gibi.gezi kaşıntısı tutanlar buraya. daha sonra zor buluruz bu havaları.
Merhaba arkadaşlar,
2 haftadır seyahatteyim, toplantılara gelemiyorum.
Bu akşam dönüyorum kısmetse haftaya katılırım.
Günaydın arkadaşlar toplantılara katılım gittikçe düştü bende katılmak isterdim ama toplantılara ama malesef misafirlerden dolayı katılamıyorum 2 haftadır en yakın zamanda geleceğim şimdi benim anlamadığım bir nokta toplanmak arkadaşlarını görmek hoş sohpet ortamında 1 bardak çay içmek bu kadar itici olmaması lazım neden katılım düştü anlamadım neyse hayırlısı bakalım ama en yakın zamanda eskisi gibi kalabalık bir mt olacağımıza inanıyorum iyi günler herkese
herkese iyi akşamlar... dün iş yerinde yükleme olduğu için çıkış saatim 22.30 oldu. Ancak bitti.
9 gibi biter ve direk toplantıya giderim diye düşünüyordum ama işler düşündüğümüz gibi gitmedi... :c((
günaydııııııın.
Günaydın arkadaşlar. Hayırlı cumalar :-) hoşçakalın mutlukalın esenkalın:-):-)
Merhaba arkadaşlar,
Cumanız mubarek olsun.
Adana' ya döndüm şükür.
Bu hafta sonuda yaylaya gitmem lazım. Geziye gidecek arkadaşlara keyifli sürüşler.
Herkese iyi günler,
Güzel bir h.sonu geçirmeniz dileğiyle...
günaydın millet. anladım kimsenin geziye gidesi yok. ee o zaman iyi hafta sonları.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)