Merhaba dostlar,
Kışa merhaba diyelim artık.
Muzaffer aynen katılıyorum.
Merhaba dostlar,
Kışa merhaba diyelim artık.
Muzaffer aynen katılıyorum.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
gunaydın arkadaslar
yazında cok sıcak deriz gezemiyoruz
kara murat benim FUAT KOŞAK
Günaydın arkadaşlar kışında ayrı bir güzelliği var hafta sonu güneşli görünüyor gezi için uygun olabilir ha bu hafta arkadaşlar ruzgalı tepede cumartesi ve pazar bir sürü etginlikler var duyurulur cumartesi bisiklet akrobasi sisi yamaç paraşütü en büyük balığı tutma yarışması kamp ateşi canlı müzik vs pazar 4*4 of road yarışı motokros yarışı ve aklıma gelmeyen bayağı bi etkinlik vs vs bilginize
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Bu hafta sonu balık yemeğe gidelimmi ?
Beyler öneri bekliyoruz, sadece klavye başında oturmayalım. Birazda gezelim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
evde tıkılı kaldık çıkamıyoruz dışarı hafta sonu gezme hayalleri filan iptal gibi gözüküyor
herkese iyi akşamlar...
ayıptır söylemesi az önce işten dönerken donuma kadar ıslandım :c)))
yahu bu yağmurlar kötü oldu yaa.. ne güzel gezi yapıyorduk, kamp yapıyorduk... sezon bitmiş anlaşılan...
hayırlısı artık... :c))
bu pazar mersin-GALATASARAY maçına gitme durumum var. yoksa biliyorsunuz hiç bir etkinliği kaçırmam. gelirdim balık yemeye
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
günaydın ADANA MT.min hafta sonu PTT ci motorcuları.
yav şu bahadır hiç iflah olmaz arkadaşlar.aklıma birşey geliyor amaaaaa.acaba hanımdan izin alamıyorda,erkekliğe b.k sürmemek için işini mi bahane ediyor?????
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın millet
Bundan sonra gezileri ancak hayal edersiniz
Selamün aleyküm hayırlı cumalar
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
iyi akşamlar sevgili doslarım.
ve iyi hafta sonları diliyorum.
takendy, arkadaşım hoş geldin aramıza, görüşmek dileği ile
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)