Herkesin bayramı mübarek olsun... Hayırlı iyi bayramlar .
Herkesin bayramı mübarek olsun... Hayırlı iyi bayramlar .
Listen to Your Heart
eveeeet ADANA MT.nin kampsever motorcuları. az önce birkaç hava durumuna baktım,ceyhanla da görüştüm,hazırlanın gidiyoruuuuuz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
eveeeeeeeeettttttttt yaşasın zaten yağmur yağsada biz devremle gitcedik
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
evet arkadaşlar,10 motor-3 araba ile gerçekleştirdiğimiz,geleneksel bilmem kaçıncı kampımızdan çok şükür sağ salim geldik.ceyhanlı dostlarımızın da katılımıyla yine her zamanki gibi bol kahkahalı ve proteinli geçen kampımıza katılan ve bizleri ziyarete gelen dostlarımıza buradan teşekkür ediyorum.resimlerin bir kısmı bende değil,onlarda elime geçince derhal konu açacağım.
günaydın dostlar.
TÜM ADANA MT.NİN CUMHURİYET BAYRAMINI KUTLARIM.
Herkese günaydın... Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun... Bayrak inmez, vatan bölünmez...
Kampa giden arkadaşlarımızın sağ sağlim gelmesine çok sevindim... fotolardan nasiplenecez artık. :c))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Cumhuriyet bayramınız kutlu olsun Allah bu bayramı her daim bize yaşamayı nasip etsin. Herkese hayırlı işler. Hayırlı haftalar kazasız belasız günler adana mt.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydın adana mt.
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar olsun.
Kampa katılan ve emeği geçen herkese teşekkürler.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
herkese iyi günler...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
iyi akşamlar arkadaşlar bizim motorcu muzaffer abi var ya(cok tehlikeli adam dikkat edin) bugün zincir yagı almak icin yanına gittim kaş la göz arasında ne cabuk göz temsına girdik ben bile anlamadımabi ya zincir yagı ya abimsin yapma etme gitme yok bir baktım ki bizim motorun yerinde yeller esiyor vitrinde yerini almış coktan ne yapalım dedikten sonra motoru zincir yagını bırakıp geldim dolmuşla motorsuz kaldık durduk yere var bundada bir hayır diyerkten geldim eve şimdi size söylüyorum bir dostunuz olaraktan muzaffer abinin dükkanına gidecek olanların dikkatine bir defa düşünmeyin 38 defa düşünün ben düştüm siz düşmeyin velhasıl başka taktikleri devarmışta bizim haberimiz yokmuş yoldan motorlu bir akadaş geciyordu muzaffer abi derin bir nefes aldı dediki bana bak bu dönecek bbu raya gelecek hopp 30 saniye sonra dukanda yapma abi ya göz temesını anladık bu koku teması ne oluyor korkulur senden dukana gelen adamda yabancı bu arada hataylıydı bilmedigimiz ne özelliklrin vaar acaba üfürükcükcük de varmı yoksa sayın abim her ne olursa olsun seviyoruz seni sen gönüllerin başkanısın
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Hayırlı sabahlar
Akşama toplantı green garden de değilmi?
---------- Post added at 05:28 ---------- Previous post was at 05:24 ----------
Muttalip
Motoru verip çıktıysan Muzaffer henuz işini bitirmemiş, sen kurtuldum diye sevinme. Akşam toplantıya gel senin falına bakalım.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
günaydın dostlar.evet green garden da.
Merhaba arkadaşlar, bayram sonrası yoğun bir şekilde çalışmaya devam ediyorum. Bugünde bayii denetlemsi var, hayırlısı diyorum. Akşama toplantıya katılamıyacam Size iyi sohbetler diliyorum, yusuf abi yerime nargileyi iki fırt çekiver
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
merhaba arkadaslar,
bir problem olmazsa aksam toplantidayim.Malum fotolarin geri kalani bendenargilemizi icerken Bora baskan ile yukleriz artik
evet arkadaşlar,resimlerin kalanları da elime ulaştı ve vakit kaybetmeden hemen konuyu açtım.tekrar,bizleri gece ve gündüz ziyaret eden,kampa katılan,emeği geçen tüm arkadaşlarıma buradan teşekkür ediyorum.işte linki:
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2849140
günaydın dostlar.bugün TR. nin en sıcak yeri ADANA 29 derece olacak.
Günaydın arkadaşlar başkanım yazdan kalma son günler özleyeceğiz bu günleri gibi görünüyor.
Arkadaşlar herkese iyi akşamlar ... Tüm dostlarımın ve abilerimin geçmiş tüm bayramlarını kutlarım ... Kusura bakmayın internette yaşadığım bir sıkıntı nedeni ile uzun bir süre forumdan ayrı kaldım ve Kurban bayramı ile cumhuriyet bayramı iyi dileklerimi sizlerle ancak paylaşma imkanı buldum .... sizleri ve tüm sevdiklerinizi saygıyla selamlıyorum ...
Bizleri birleştiren MOTOR sevdası...:queen::queen:
Hüseyin SEVER
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)