olur tabii niye olmasın.
olur tabii niye olmasın.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herşey siz değerli müslüman kardeşlerimiz için...
---------- Post added at 15:46 ---------- Previous post was at 15:44 ----------
güzel kardeşim lafa geldimi ekiyorsunuz dönüm dönüm tarlaları sana 4 koyun ön kolu yazıyorum haberin olsun....
---------- Post added at 15:48 ---------- Previous post was at 15:46 ----------
walla zaten gelip kampı bir ara kontrole edeceğim. adam akıllı besleniyormusunuz orada açmısınız açıktamısınız gözümle görmem lazım. her yemeğin tadını ayrıca aldığınız alkollerin testini bizzat gelip yapacağım. yoksa aklım kalır...
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Bu sitede amma beleşci var... Biz biriyle başedemezken, birilerin kötü örnek olmasıyla mantar gibi çoğalıyorlar Hadi bakim besle büyüt oysun gözünü
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
kızı kolda fazerı yolda severim.
ÖNCE KURBAN BAYRAMINIZI ARDIRDAN TÜM MT ÜYELERİN CUMHURİYET BAYRAMINI EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KULARIM
Merhaba arkadaşlar,
maşallah bu aralar sitede bir beleşçilik furyasıdır gidiyor.
Allah sonunu hayır eylesin.
Siz ve Değerli aileleriniz Mubarek Kurban bayramını kutlar, Tüm Türk İslam aleminde hayırlara vesile olmasını dilerim.
---------- Post added at 10:07 ---------- Previous post was at 10:05 ----------
Birader,
Bak senin adın hiç geçmemiş, niye üstüne alındın.
---------- Post added at 10:17 ---------- Previous post was at 10:07 ----------
Burak,
Aslanım,
Kimi örnek alıyorsun anlamadım.
Ayrıca araya karışmana gerek yok. Soframızda her zaman misafire yer vardır.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Saygı değer abilerim ablalarım kardeşlerim bende adana mt ailesinin bayramını en içten dileklerimle kutlarım ve islam dünyasının da kurban bayramını kutlarım inşallah hayırlara vesile olur:-) kendinize iyi bakın iyi bayramlar.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
adana m.t. kurban bayramınız kutlarım.
ankara m.t selçuk
ÖNCE LAFA BAKARIM, LAF MI DİYE. SONRA ADAMA BAKARIM, ADAM MI DİYE...
sevgili kardeşlerim hepinizin bayramı mubarek olsun.gülen yüzleriniz hiç solmasın.bayramda kurban kesen arkadaşlarımın eğer yemiyorlarsa kara ciğerini bana getirmelerini rica ederim,yanında özellikle koç yumurtasına asla hayır demem.getirecek arkadaşlarıma şimdiden teşekkür ederim.allah kabul etsin.
kızı kolda fazerı yolda severim.
Tüm arkadaşlarımın Kurban Bayramını kutlar .sağlıklı,mutlu,huzurlu ve kazasız nice yıllar temenni ederim.
Mübarek kurban bayramınızın sağlıklı ve mutlu geçmesini temenni eder,
büyüklerimin ellerinden küçüklerimin gözlerinden, yaşıtlarımın da yanaklarından öperim...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
foruma yeni katıldım, adanalıyım.
herkese iyi bayramlar dilerim
bayrsmınız mübarek olsun gardaşlarım bir yerlerde bedava et yazısı okudum mangal varsa gelirim antalyadan
tüm dostlarımın kurban bayramını en içten dileklerimle kutlar sağlık ve esenlikler dilerim.
http://tr.euronews.com/hava/avrupa/t...dana-incirlik/
kampçılar kalın giyinin gece soğuk olacağa benziyor.
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Şu an bu konu içerisinde 14 kullanıcı var. (0 üye ve 14 misafir)