İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydın, hayırlı haftalar
Başkanım, Özden'nin olayına göstermiş olduğun duyarlılıktan dolayı bende teşekkür ederim. Bu arada kamp için bir değişiklik yada gelişme varmı?
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
eğer hava yağışlı olmazsa (bayramda yağışlı gösteriyor ama bakalım),daha önceki kamp yaptığımız yerde kamp yapacağız.her zamanki gibi 2. günü buradan çıkıp mustafanın dükkanında buluşup,alışverişimizi yapıp kamp alanına gideceğiz.yağışlı olursa,kamp alanını hatırlayın genişçe bir sundurma (yazın gazino olan)var,çadırları oraya park ederiz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Arkadaşlar malum koşturmaca nedeni ile foruma giremedim ... ancak şimdi fırsat buldum .... herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim ... allah cümlemizin evlatlarını bizlere bağışlasın darısı tüm yeni evli kardeşlerimin başına çok güzel bir duygu bu ....Size söz oğlum Mahir Demirin de iyi bir motor binicisi olacak.. tabi burada en önemli görev Muzaffer abime ve Yüksel abisine düşüyor ....... bu vesile ile Muzaffer abime ve adeta bir melek gibi yardımlarını esirgemeyen çok değerli eşi Figen Ablama tekrar tekrar teşekkürlerimi iletirim ... En zor anlarımızda hep yanımızda oldular , bu forumda hep söylenen '' biz bir aileyiz '' cümlesini en güçlü şekilde yaşattılar sağ olsunlar ... Arayan , aramayan buradan yazan ,yazmayan tüm dostlarıma tekradan teşekkür ederim
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:31 ----------
Özden kardeşim şimdi okudum ... çok geçmiş olsun ... umarım çok büyük bir zarar olmamıştır ...
Bizleri birleştiren MOTOR sevdası...:queen::queen:
Hüseyin SEVER
degerli forumdaslarimiz
faser muzaffer abimiz bu kurban bayraminda aracini siz degerli musluman kardeslerimizin emrine sunmustur. sehirler aasi koyun nakliyesini 250 tl ye adana ici 100 tl ye ve indi bindi de 50 tl olmak uzere siz degerli musluman kardeslerimize yardimci olacaktir. yalniz paralari benim toplamam icin kendisi israr etti lutfen son ana kalmadan bana ulasirsaniz paralarin hesaba yatmasini takiben rezervasyon yapacagim
ayrica yine fazer muzaffer abimle beraber bu sene bir hayir isine daha imza atmaya karar verdik. sizin kurban bagislarinizi aliyoruz ve ihtiyac sahiplerine ulastiriyoruz. bu baglamda her musluman kardesimiz koyununun on kolunun sadce bir tanesini bagislayarak sevaba gecebilir. biraz kart oldugundan sevabi kacmasin diye arka but kabul edemiyoruz. dana kesen arkadaslar ise antrikot diye tabir edilen kismi bagislayabilrler. bir sey kesemeyen ge sevaba girmek isteyen arkadaslar icin se on kol bedelimiz 180 tl antrikot bedelimiz ise 250 tl dir. fazer muzaffer abimiz para konulari ile kesinlikle ugrasmak istemedigi icin lutfen ve mutlaka benimle irtibata geciniz.
herkezin bagislarini allah kabul etsin...
Amin. Burak amin
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydın ADANA MT.bayramın 1. ve2. günü yağışlı gösteriyor ama hadi bakalım.
Günaydın arkadaşlar
Başkanım, yağış gösteriyor ama çoğunlukla yağmuyor veya az yağıyor sonra hemen duruyor, kısmet diyelim. Buluşma yerimiz ve kalkış saatimizide belli etsek artık başkanım.
Burak, sende siteye hep hayır işleri için giriyon
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Günaydın adana bayram ağızı kimseden ses çıkmıyor son düzenlemeler yapılıyor sanırım ve arkadaşım burak sanada bundan sonra hayırdan sorumlu devlet bakanı ilan ediyorum yada cübbeli burak hoca ol ne dersin:-)...
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
GEZİ DUYURUSU
umarım hava iyi olurda hevesimiz kursağımızda kalmaz.kamp geleneğimizi sürdürürüz.
BAYRAMIN 2. GÜNÜ SABAHI
BULUŞMA YERİ:ceyhan tarafı MOLA TESİSLERİ
BULUŞMA SAATİ:10.00
HAREKET SAATİ:10.30
ceyhana hareket edilip,mustafanın dükkanına gidilip,oradan erzakları tedarik edeceğiz.kamp alanına gideceğiz.bilginize arkadaşlar.
Kampa gideceklerin içi rahat olsun hava güzel olacak
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
vay foto editörüm,bu kez de teknik destek,teşekkürler.
ulen sboppppp ekmeğimde gözünmü varrrrr.şu gariban abinin ekmeğinimi yiyecen b***k yersin sen.bak insanlar kampa gidecek hııı orda ne yerler ne içecekler destek olim diye onlara katkı sağlayacağımmmm nakliye işinden sonra aracımın içinde onları en güzel şekilde ağırlıcammm yagmur geçirmez sudan etkilenmez yatak döşek varrrrrrr.yani çadırdan daha konforlu
kızı kolda fazerı yolda severim.
bizim kimseye ekmek yedirmeye niyetimiz yok.biz çadır kuracağız konfor istemiyoruz çadırımızdan da memnunuz.
boraaaaaaa benim yine tepemi attırma haaaaaaa.oysa ben sana etin engüzel yerlerini yedirmek için çaba sarfediyorum.sana özel mangal yapim ıslanma diye arabamı getirim şu yazdıklarına bakkkkknankörrrrrrrrrrrrrrr,bencillllllllllllll,kendini beğenmişşşşşş egoisttttttttt.tuuuuu sana işşallah çadırın yırtılır yanaıma gelirrrrr ıst beni dersinnnnnnbak ozaman sana gösteririmmmm
kızı kolda fazerı yolda severim.
vay benim kadim dostum,demek beni düşünüyorsun sen. ama şu dediklerinde kavgada bile söylenmez. ne olacak şimdi.
pazar günü dönüş yani 2 gece kamp planlıyoruz yusufum.
eğer uygun düşerse. Ben ve arkadaşlarımda günü birlik gelip mangal yapmayı düşünüyoruz. altı motor varız belki daha kalabalıkta olabilir...
Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)