[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
Gezi mezi bişiy ayarlayında gidelim gezelim biraz.
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
burcuu dişli-zinciri en geç ctesi elimde olacak şekilde sölemişsindir umarım..
Ya gerçi pazar gelmicem ama.. gerçi reddedilirsem yapacak daha i bi işim olmaz gelirim
Retro Moto Works
Instagram & Facebook
.../retromotoworks
arkadaşlar,pazar günü hava süper olacak.inanın günde 3-4 kez meteorolojiye bakıyorum.hadi toplaşalım.kozan bana da uyar.hasancım da,aladağ diyordu.hadi bir karar verelim.sevgilerimle.
ya arkadaşlar hafta içi toplantı falan yokmu ben uzun zaman sonra adanadayım tekrar eski dostları bi görsem
Ben her şehirdeyim seyyah olmak için doğmuşum ne harika
abi toplantı felan bilmemde,gel tükana bi çay ısmarlıyayımm
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
olurmu ya önceden her çarşamba toplantı her pazar gezi vardı şimdi ben kimseyi göremiycemmi
abi pazar günü gezi planı varda toplantı işini pek bilmiyorummm,bak sen yinede bi çaya gel derimm
e geleyim bari de senin tükan nirdeee ben bilmiom
müdürümm,şimdi yüreğir başkent hastanesinin oraya gelip,kiremithane meslek lisesi caddesine gireceksinn ,caddeye girer girmez ,ordaki esnafa,burda siyah bi yarış motoru olan marketçi varmış nerde dersen gösterirler,bide o caddede hazal gıdanın yanında,dükkanın tabelası yok,o yüzden ismini versemde işine yaramaz ama yinede AKMAR
be iso sende bir tabela dakıver alala kağıttan felanda olur ben beşinci turda arabandan tahmin edip buldum ellaaammm!
[B]ama hâââLâââ[/B]
burcu kozan yapalım diyoruz omasmı
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
Merhaba
Haftasonu sabah kahvaltısını Kozan'da yapıp. Sonrasında Erhan'ın da ne zamandır yapmak istediği Kozan tarafından Aladağ güzergahını kullanabiliriz. Ne dersiniz?
"Bir insanın bildiğini zannettiği bir şeyi öğrenmesi imkansızdır." (Epiktetos)
Kozanda kahvaltıya ben varımmm sonra geri dönerimmm ,maksat memleketi görmüş oluruz hem sizlerlede hasret giderimmm tabi arabaynann
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)