Tünaydın arkadaşlar hava kapalı o bile güzel her havanın kendine göre bir güzelliği var bahadır kardeş yağmurda ıslanmışsın her kula nasip olmaz o da güzel motorla dikkat et yollar kaygan olabilir
Tünaydın arkadaşlar hava kapalı o bile güzel her havanın kendine göre bir güzelliği var bahadır kardeş yağmurda ıslanmışsın her kula nasip olmaz o da güzel motorla dikkat et yollar kaygan olabilir
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
yav arkadaşlar benim tepemi attırmayın gene beleş ulen beleşşşşş birde yaz kampında dansöz bilem varrrrrrr(rusyadan getirtecem ismide HELGA daha ne olsun)üstüne üstük kucaktan kucağaanladınız siz onuuuuuu yani artık gelmeye teraziiiiiii olsun
kızı kolda fazerı yolda severim.
muzaffer,HELGA,ALMAN ismi kardeş.yine konuşturdun engiiiin kültürünü.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Adaşım sana bir şey söyleyimmi, sen bu camiadan çok ama çok uzaklaştın (ticaretti kastetmiyorum). Dükkanı açmadan önce tek tük motor satacam diye hemen hemen tüm toplantı ve gezilere katılıyordun. Artık toplantılara vede gezilere katılmıyorsun, sadece sanal alemdesin. Kendini vermişsin işine gücüne diğer tarafı boşvermişsin. Bak bizlerinde işi gücü var ama yinede bir şekilde katılıp sosyalleşmeye çalışıyoruz.
Seni çok seviyoruz onun için, Artık sosyal topluma katıl be bilader
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
yav başkanım helganın babası alaman annesi beyaz rus (1997 penthouse güzeli)lokum bilem yanında çerez test ettim,gördüm,inceledim,dokundum yani anlıyacağınız üzere kazası,darbesi,değişeni hatta yanyattı,çamura battı,çalı çizdi,toz üstende kaldı yokkkkksıfırdan farkı sadece yaptığı kilometreeğer kendini iyi dravcı olarak görüyorsan test etme şansın varrrryalnız test sürüşü malumunuz sen iyibilirsin; drayv yaparken mejburen arkanda olmam lazım(konsinye müşteri motoru) malumun mal benim değil.sadece komusyon alıyorummm
bak başkanım benimle urtaşma ben laf cambazıyımmmm gardını al yoksa gıdını alırım,ne demişler arkadaş arkadaşın dübbeleğiymiş anladın sen onuuuuyazıklar olsun sanaaaaaynı fırsat senin eline geçse bana alo demicenmii hııııı
laf cambazı mı? diyelim ki fırsat elime geçti,diyelim ki ben de sana alo dedim.sen izin alıp gelebilecenmi ki?
ulen bora her yazıyı beklerdimde bu piyango oldu ayptır yav el insaf yani hep bu zafımdan faydalanıyorsunuz ayıptır yavvvvv bırakın bari şurda klavye delikanlısı olim ele güne rezil etmeyin ulennnnnnnnnnnnnnnnn
puuuuuu sana, adaşım dedik bizi marsaka yaptınız yavvvv oyun bozancılar sizi.
lan suboppppppppp sen ilk önce aynaya bak ondan sonra laf yetiştir. alırım seni terazinde tatrtarım haaaaaa
herşeye rağmen seni seviyoruz.
Adaşım seni sevmeyen ölsün , senin yerin bir başka, onun için aramızda görmek istiyorz
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:28 ----------
Arkadaşlar, akşama Fransa ya doğru yola çıkıyorum. Salı gününe kadar yokkum. Hepinize hoşçakalın, görüşmek üzere
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
fezerr muzaffer abi seni nasıl kızdırıyorum ama, seni sevmeyen ölsün.
muzaffer1968 abi yolun açık olsun güle güle git güle güle gel hayırlı yolculuklar sana.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Hayırlı yolculuklar muzaffer abi yolun açık olsun çikolatamızı unutma
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Hayırlıgeceler arkadaşlar...
Maşallah topic o kadar canlı ki, siteye bir gün girmeyelim, mesajdan alıntı yapmak için neredeyse çocukluğumuza inmek gerekiyor
üç sayfa öteden topladım alıntıları ve haliyle biz yazana kadar ortada o muhabbetten ne eser kalıyo nede yorum,, eminim insan ne zaman ne yazdığını unutuyodur
Peki Yusuf abicim, o rahatlıklan toplanma noktasına gelecegim
Abi o zaman saza çözüm bulmak yerine önce senin bu duruma çözüm bulmak lazım, millet motormu sürsün yoksa havada sazlan havalanan bir muzaffer abiyimi seyretsin..... olmaz tehlikeli olur biz açısından ( güle güle git aaabi )
Boşver Bora abim boşver, sen o gençlere bakıp sinirlenme boşver
Muzaffer abi tamam yapalım yapalımda sende kurbanda koyun moyun dağıt artık yap bişiler yav, ne bilim ay sonu hepimizin hesaplarına maaş neyin yatır..
Herkese günaydınn,
Uzun sürenin ardından aranızda olmaya çalışmaya devam edeceğim abilerim
Okul başladı ben de otobüsle gitmek olmaz diye bir apache aldım. İlk bakımına bu haftasonu sokacağım. Hazır hava da güzelken bir gezi yaparsak rodajı orada bitirmeyi düşünüyorum. Bundan sonra her geziye gelmeye çalışacağım geçen sene hiç kısmet olmadı
Tekrar herkese tüm iyi dileklerimi sunuyor, iyi bir gün diliyorum...
güneşli bir güne günaydın dostlar.hatta bütün hafta sonu böyle güneşli olacak.
muzaffer iyi yolculuklar.gez,eğlen.
yusuf tamam anladım,hamp alanı keşfine haftaya gidiyoruz demekki.
Şu an bu konu içerisinde 36 kullanıcı var. (0 üye ve 36 misafir)