arkadaşlar, kamp yapacağımız yerin şurası burası olsun diye yer arayışı yapmaya bence gerek yok.
çünkü sevgili fazerr muzaffer abimizin hiç dilinden düşmeyen oooo meşhur gıl çadırı olan narlı kuyuda kampımızı yapabiliriz.
birde çadır götürmemize gerek kalmaz, zaten gittiğimiz yer adı üstünde kıl çadırı çadır falan kurmadan orda kalabiliriz.
hı bu arada sevgili fazerr muzaffer abimizinde istek ve arzularıda yerine gelip muradını ermiş olur.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
bayılıyorum senin şu güdümlü yazdırdığın yazılara.sen şimdi güdüm de ne diye epey düşünürsün.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
aksama toplantı varmı ??????????????*
kara murat benim FUAT KOŞAK
var var hemde ne mavra var.
beni cepten ara tarif ederim.
---------- Post added at 17:03 ---------- Previous post was at 17:01 ----------
-Duygu cafeyi mutlaka biliyorsundur. ordan yukarıya doğru gideceksin ışıklı göbekten sağa döneceksin, sonraki ışıklı yine sağa döneceksin, yine ışıklı göbek gelecek yine sağa döneceksin otoban giriş yoluna girmiş oluyorsun, 200-250 metre ilerde sağ tarafta Green Garden var. işte biz ordayız.
-Baraj setin üzerinden geliyorsan Adnan menderes kavşağından sola döneceksin, sonraki ışıklı kavşaktan sağa döneceksin, otoban giriş yoluna girmiş oluyorsun, 200-250 metre ilerde sağ tarafta Green Garden var. işte biz ordayız.
-Dilberler sekisinden geliyorsan, Adnan menderes kavşağından bir önceki ışıklı kavşaktan sola dönüyorsun, otoban giriş yoluna girmiş oluyorsun, 200-250 metre ilerde sağ tarafta
Muzaffer,
Tanıdık gelmiştir sanırım.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Fazer abi her şey beleşse senin dediğin yere ben gelirim seve seve tabi artı masraflarimida karşılaman lazım yeme içme benzin vsok mi
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
MUTTALİP,zaten seçim yatırımı için adam ömründe kimseye yapmadığını yapmaya çalışıyor,sende üzerine gitme.
gunaydın
hava sartları ptt yönünde
kara murat benim FUAT KOŞAK
yağmurlu bir güne günaydın millet.
Merhaba arkadaşlar,
Yağmurlu havayıda özlemişiz vallahi
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
günaydın millet.
Günaydın millet
Yağmur yağsınki çifcimizin yüzü gülsün
Yağmur yağsınki yazın suyumuz olsun
Yağmur yağsınki bayrama hava açsın
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
herkese iyi günler... yağmur berekettir, yağmurda ıslanmayan bizden değildir
evden 5 dk geç çıksam arabayla çıkacaktım. motorla çıktım yağmur yağmıyordu. 5 dk sonra bir indirdi ki... sırıl sıklam oldum.
şimdi de havaya bak... şaka gibi...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Şu an bu konu içerisinde 28 kullanıcı var. (0 üye ve 28 misafir)