Yusuf abi, kampı karataşta yapın, günü birlik gelirim... hatta yatacak yerim yok ama, olur da sizin yatacak yeriniz varsa fazla 1gece de konaklayabilirim...
çok da ciddiyim bu konuda...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Masallah bu aralar forumda hızınıza yetısılmıyor aman nazar degmesin
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
günaydın millet.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın arkadaşlar...
Kışın toplantılarımızı yapmış olduğumuz Kaktüshous restore edilmiş arkadaşlar, Çarşamba toplantımızı orda yapalımmı? ne dersiniz? havalar yeterince serinledimi?
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
herkese günaydın... Muzaffer abim çok güzel bir noktaya değindi. Havalar yeterince serinledi...
Bu çarşamba büyük ihtimalle toplantıya katılamayacam. Yağmur yağarsa katılacam, yağmazsa katılamayacam. öyle işte..
Merhaba arkadaşlar,
Muzaffer,
Kaktüste çok öpülüyorduk. Green Garden kışlık yer yapıyoruz demişti. Yarın sorarız, mekan uygunsa devam edelim derim.
Yoksa genele uyarım sorun yok.
---------- Post added at 09:24 ---------- Previous post was at 09:22 ----------
Bahadır,
Senin ne yaptığını bilmediğin gibi, ne yapacağını da bilemediğini düşünüyorum.
---------- Post added at 09:26 ---------- Previous post was at 09:24 ----------
Fuat,
Çarşamba akşam toplantıya bir gelde gül cemalini görelim. Ayrıca avatarında çok korkunç be birader, şimdi tam balık sezonu daha sevimli bir şey bulamadın mı?
---------- Post added at 09:28 ---------- Previous post was at 09:26 ----------
Oğlum,
Arada bir böyle coşuluyor, sonra yine rolantiye düşeriz.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Iyi günler arkadaşlar bende tadilata devam
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
kolay gelsin Muttalip kardeşim...
O zaman çarşamba toplantımız yine Green Gardende
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
uzun bayram tatili nedeniyle kızım BUSE'de kampa gelmek istiyor.eşini yada kızını getirmeyi düşünen arkadaşlara duyurulur.
Teşekkür ederim bahadır kardeşim ustalar erken bırakırsa katılmaya çalışacağım bizim adana grubumuz 2 ye mi bölündü ne yaptı eskisi gibi çarşamba toplantılarına katılım yok denecek kadar az hayırlısı bakalım belki bir gün eski günlerdeki gibi tekrardan kalabalıklaşa biliriz hadi bakalım adana herkesi toplantıya katılmaya davet ediyorum gelin beraber olalım geziler düzenleyelim hep beraber gidelim hep beraber gelelim organize olalım abilerim ablalarım kardeşlerim çalsın davullar zurnalar heyt beee hadi kalın sağlıcakla
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
4 gün bayram tatili var,5.gün 29 ekim'e denk geliyor.okullar arife günüde tatilmiş.yani öğrenci ve memurlara 6 gün gibi.biz de 1 yada 2 gün kamp yapabiliriz diye tahmin ediyorum.konuşuruz.
aynı fikirdeyim.sadece yanlış yazmışım.1 gece veya 2 gece yazmak istemiştim.
cengize ve devrem hüseyine motorları hayırlı olsun diyorum.ALLAH kazasız belasız binmek nasip etsin.
eveeet sayfa başında listeyi gücelleyelim.HADİ CEYHANLILAR NERELERDESNİZ?
Şu an bu konu içerisinde 20 kullanıcı var. (0 üye ve 20 misafir)