Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    Alıntı bahadirce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bora başkanım ben elbet bir gezi/kampa gelecem, ama azı dişini kırmanı istemem. sonra bissürü masraf dişçidir falan.. acısı da cabası.. kıyamam
    bu arada fazer muzaffer abinin orada bir harley gördüm.. dibim düştü... abiler bi el atsanız da 5.000 liraya kapatsak onu olmaz mı yaa..
    onu alırsam valla gezilere gelirim bundan sonra.
    öncelikle dişimi düşündüğün için teşekkürler,tabiiki şaka seni de aramızda görmek istediğimizden böyle söylüyoruz.
    evet muzafferin dükkanında şimdi o HARLEY'in yanında bir adetde dip görmüştüm,demek seninmiş.

Alıntı adanalı01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi güzel kardeşim emre benim gel gel yaptığm günlerde sen yoktun pikap in ağzı beraber karpuz doldurmuştum senin için kısmet olmadı sana arkadaşlarıma elimden geldiği kadar verdim ama sanada artık seneye sezonu kapattık bu yıl karpuz zamanı hatırlat sana bir kamyon göndereceğim 1 yıl yersin nasıl fikir kardeşim
    evet ben şahidim,kendisinden ALLAH razı olsun.seneye de aynı duayı etmek istiyorum muttalip kardeş.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fuatbmw01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    tamam hazırlayalım.
    DUYURU
    KURBAN BAYRAMI'nın 2.3. ve belki4. günü gidilecek geleneksel bayram kampımıza katılacaklar:
    1-ben ve şarkılarım,
    2-muzaffer ve testeresi,
    3-gürsel ve mehmet ve çalı çırpıları,
    4-yusuf ve meşhur çaydanlığı(şayet yaylaya gitmezse),
    5-cengiz ve ud'u+efes'i
    6-devrem hüseyin+efes'i
    7-beterböcek emre ve sazı,
    8-

gördüğünüz gibi kimse yalnız gelmiyor.şimdili aklıma gelenler bunlar.muhakkak eklenecekler olacaktır.yer konusuna daha sonra karar verilecektir.
    bora abi
    tam nareye gidiyonuz bellimi???
    kara murat benim FUAT KOŞAK

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı fuatbmw01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bora abi
    tam nareye gidiyonuz bellimi???
    Nereye gittiğimizin bir önemi varmı? Ama senin önereceğin bir yer varsa bilelim...
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

adanalı01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xj6 diversion f 2013
    Iyi akşamlar adananın naçizane ptt yapan motorcu arkadaşlarım valla ben pazar pazar çalışıyorum hanımın gazına geldik evde tadilata giriştik ha gaza gelmemin sebebi 1 ay sonra doğacak olan yiğeniniz adına daha nerde yaptıracaz falan dedi bende hadi bakalım dedim girmez olaydım üç günde biter diye hesaplamıştım 5 gün oldu biteceği yok hoşaf gibi oldum alçı sıva boya badana işleri ne kadar zormuş be arkadaş birde bu gün elektirik mermer işi falan çıktı aha tam bittik dedim neyse benden söylemesi benim gibi hanımın gazına gelipte bu işlere girmeyin zor iş arkadaş. Evde eşya varken boş ev olsa kolay neyse çok uzattım herhalde ohbe içimi döktüm valla tekrardan iyi pazar akşamları görüşmek üzere sağlıklı ve mutlu kalın:-)
    köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.

Motosikleti
    günaydın dostlarım,hepinize iyi hafatalar olsun.hayırlı işler.
    muttalip zordur kardeş kurulu evde tadilat.

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    Merhaba arkadaşlar,
    Hayırlı haftalar,

Muttalip sen evi bayrama yetiştir, Allah' ına şükret. Tadilat dediğin avanta işler değil, hele evde eşya varken.
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Günaydın miller...
    Hayırlı haftalar, hayırlı işler....
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

bahadirce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu anda motorsuz...
    Günaydın arkadaşlar, herkese iyi haftalar...
    Muttalip kardeşim Allah kolaylık versin... Tadilat işleri hiç bir zaman planladığı gibi sürmez... Yardıma ihtiyacın olursa çekinme söyle... Elbet yardım edecek olan çıkar
    AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...

beter-böcek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650
    Herkese Hayırlı haftalar ve bol rızıklı kazançlar dilerim

Alıntı adanalı01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi güzel kardeşim emre benim gel gel yaptığm günlerde sen yoktun pikap in ağzı beraber karpuz doldurmuştum senin için kısmet olmadı sana arkadaşlarıma elimden geldiği kadar verdim ama sanada artık seneye sezonu kapattık bu yıl karpuz zamanı hatırlat sana bir kamyon göndereceğim 1 yıl yersin nasıl fikir kardeşim
    Eyvallah güzel kardeşim, çok teşekkür ederim.... zaaaten önemli olan gerçektende senin beni düşünüyor olman... yoksa kaç kamyon göndereceğinin bi önemi yok, ha bir kamyon olmuuuş, ha iki kamyon, ha üç kamyon, ...önemli olan burda senin düşünmendi.. eyvallah sagolasın

Tadilat balçık gibidir.. bi girimde hele bakim nooolacak demiyeceksin, Allah yardımcın olsun, neyse, bekle bakim belki biter

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    herkese hayırlı haftalar dilerim.kuştan korkan darı ekmez muttalip bey biraz elini masanın üstüne koy ev işini eve teslim et naranı attbu işler delikanlılığı bozar.herkes kendi işini yapsın sen dışarda ekmeğinin derdine düş benimle irtibata geç delikanlılık nasıl olur sana ders verim okadarrrr
    kızı kolda fazerı yolda severim.

Motosikleti
    BMW F650
    Arkadaşlar buarada malum havalar yavaş yavaş farkı hissetirmeye başladı... Montum resimdekinin aynısı... monta içindeki fileye, korumalara vs... zarar vermeden yapılacak temizlik hususunda bilgisi olan arkadaşım varsa bi öneride bulunursa sevinirim... Anneme kalsa tutup makinaya atacak, zor aldım elinden
    kuru temizlemeyemi versek, hafif tarzikli sumu tutsak, yada en mantıklısı her kirlendiginde gidip muzaffer abiden yeni bir tane dahamı mont alsak
    ( bu yorumdan da sonra artık muzaffer abi beni daha da çok sevecek

Motosikleti
    Piyade
    Alıntı beter-böcek adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar buarada malum havalar yavaş yavaş farkı hissetirmeye başladı... Montum resimdekinin aynısı... monta içindeki fileye, korumalara vs... zarar vermeden yapılacak temizlik hususunda bilgisi olan arkadaşım varsa bi öneride bulunursa sevinirim... Anneme kalsa tutup makinaya atacak, zor aldım elinden
    kuru temizlemeyemi versek, hafif tarzikli sumu tutsak, yada en mantıklısı her kirlendiginde gidip muzaffer abiden yeni bir tane dahamı mont alsak
    ( bu yorumdan da sonra artık muzaffer abi beni daha da çok sevecek

http://e1210.hizliresim.com/12/8/ds0vc.jpg

Ben korumalarını çıkarıp ön yıkamada çamaşır makinasında yıkatıyorum.
    Ama son seçeneğini değerlendirebilirsin. Muzaffer sevindirmekle birlikte memleket ekonomisine de katkıda bulunmuş olursun.

---------- Post added at 12:00 ---------- Previous post was at 11:58 ----------

Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese hayırlı haftalar dilerim.kuştan korkan darı ekmez muttalip bey biraz elini masanın üstüne koy ev işini eve teslim et naranı attbu işler delikanlılığı bozar.herkes kendi işini yapsın sen dışarda ekmeğinin derdine düş benimle irtibata geç delikanlılık nasıl olur sana ders verim okadarrrr
    Birader,
    Bir ata sözümüz var ya, şimdi cuk oturdu.
    Kelin ilacı olsa başına sürer.

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Günaydın arkadaşlar, herkese iyi haftalar...
    Muttalip kardeşim Allah kolaylık versin... Tadilat işleri hiç bir zaman planladığı gibi sürmez... Yardıma ihtiyacın olursa çekinme söyle... Elbet yardım edecek olan çıkar
    Bahadır, şu yazdığını okuduğumda sonunda, "elbette yardım ederim" ile cümleyi bitireceksin sandım ama görüyorumki cümlenin sonunu öyle bir bağlamışsınki "ELBETTE ENAYİNİN BİRİ YARDIM EDER" gibi olmuş. Lütfen yazını düzeltirmisin sana hiç yakıştıramadım

Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adaşım seni yazında "hocanın yaptığını yapma, dediğini yap" gibi olmuş...

Motosikleti
    BMW F650
    Yusuf abim, iç korumaları çıkartalım ama bir diğer korkum omuz üst kısımlarındaki sert plastikten oluşan koruma kısımlarının makina devirdaimi sırasında oldukça çizilecek olması.. Bu beni bi hayli endişelendiriyor... Hadi benim abim bul bunada bi çaare

Motosikleti
    ben korumaları bile çıkartmadan çamaşır makinesinin en kısa programında yıkatıyorum.su sıcak olmayacak ve şampuan kullanacaksın.(kumaştaki su geçirmezlik özelliğinin kaybolmaması için)ben de yıllar önce ilk yıkamamda korumaları çıkartmıştım,daha sonrakinde çıkartmayı unuttum.sandımki zarar gördü,parçalandı ama baktım ki hiç birşey olmuyor.devammmm.

gogotherider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL 650 V Strom-L3
    Merhaba,herkese iyi haftalar.

Eger bayram gezisi icin kamp yeri kesin olarak belli degilse eger nacizane bir tavsiye de ben bulunabilirim.Acikcasi gitmedim,sadece yanindan gecerken gordum, camlik guzel bir alana benziyor.Tum kamp imkanlari mevcut sanirim(tuvalet,dus,su vs...)Anamur Pullu-1 veya Pullu-2 bahsettigim yerler.Hava gorece de olsa daha iliman olur ,denize bile girilebilir.Gun icerisinde Anamur yaylalarina gunubirlik turlar duzenlenebilir.Ayrica Mamure kalesi de ziyaret edilebilir.Acikcasi senenin son camlik-deniz mocampi olarak degerlendirilebilir...
    Asagidaki internet sitesinden daha detayli bilgilere ulasabilirsiniz...

http://www.anamurunsesi.com/tarihdog...ullumesire.htm

Motosikleti
    kamp yeri için her öneriye açığız arkadaşlar.diğer arkadaşlardan da öneriler bekliyoruz.

bahadirce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu anda motorsuz...
    Anamur fikri bi yerden tanıdık geliyor ama... neyse
    AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Yusuf abim, iç korumaları çıkartalım ama bir diğer korkum omuz üst kısımlarındaki sert plastikten oluşan koruma kısımlarının makina devirdaimi sırasında oldukça çizilecek olması.. Bu beni bi hayli endişelendiriyor... Hadi benim abim bul bunada bi çaare
    Bende bir ara kara kara düşünmüştüm, bir keresinde üzerime giyip duşa girmiştim. İnanmayacaksın prıl pırıl olmuştu ama daha sonra duşta askıyı asıp fırçalıyordum, daha daha sonra direk çamaşırmakinasına atmaya başladım. Merakt etme hiç birşey olmuyor

Alıntı gogotherider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba,herkese iyi haftalar.

Eger bayram gezisi icin kamp yeri kesin olarak belli degilse eger nacizane bir tavsiye de ben bulunabilirim.Acikcasi gitmedim,sadece yanindan gecerken gordum, camlik guzel bir alana benziyor.Tum kamp imkanlari mevcut sanirim(tuvalet,dus,su vs...)Anamur Pullu-1 veya Pullu-2 bahsettigim yerler.Hava gorece de olsa daha iliman olur ,denize bile girilebilir.Gun icerisinde Anamur yaylalarina gunubirlik turlar duzenlenebilir.Ayrica Mamure kalesi de ziyaret edilebilir.Acikcasi senenin son camlik-deniz mocampi olarak degerlendirilebilir...
    Asagidaki internet sitesinden daha detayli bilgilere ulasabilirsiniz...

http://www.anamurunsesi.com/tarihdog...ullumesire.htm
    Benim için pek sıkıntı olmaz ama "Ayrıca çadırınıza buzdolabı ve elektriği de sağlayabilirsiniz. Üstelik çadır kurma ücretleri de çok uygun. " diyor. bira ara okumuştum günlük 30 TL idi galiba...

Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kamp yeri için her öneriye açığız arkadaşlar.diğer arkadaşlardan da öneriler bekliyoruz.
    Aynen katılıyorum, ama en iyisi yine çamardı, inşallah yağmur yağmaz

Bence sen sus, zaten suçlusun

Motosikleti
    Piyade
    Birader,
    montu ters çevir o zaman neresi çizilecek.

---------- Post added at 16:59 ---------- Previous post was at 16:54 ----------

Bencede sen sus.
    Ulan kamp Karataş' ta olsa yine de gelme ihtimalin 0

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)

Bu Konudaki Etiketler