şelepsizim benim aklıma gelmişti ama nezaman onu bilemiyodum olacagı buydu msn diye bişey icat etmişler ne işe yarıyosa artıkın
şelepsizim benim aklıma gelmişti ama nezaman onu bilemiyodum olacagı buydu msn diye bişey icat etmişler ne işe yarıyosa artıkın
BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA
Adana Mt hafta sonu Kozan yapalımmı ben kesin demicem çünkü ne zaman söz versem başıma bir mok geliyor,şimdilik bir planım yok KOzanda yakın belimi fazla rahatsız etmez hemde tekin abimizin çayını içeriz
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
@ prometus
msn'de online ol onur, konuşmamız lazım
[COLOR="Red"][B]geçmişte BUnReCU idi[/B][/COLOR]
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
özel
[B]ama hâââLâââ[/B]
[B][COLOR="Magenta"]chica del viento[/COLOR][/B] [B]of 01 [/B] :cherry: & [B][COLOR="Lime"]miss dr[/COLOR][/B] ::159::
ana aha işte sana hafta sonu binecek motor hem eksiklerini tespit edersin sen benim gibi baba bulamazsııııınnnnn!!!
yaw cengiz abi hafta sonu kozana gidelim diyo ne diyosunuzz burcuu ve adem abii ben zaten kozanda olcam ailem kozanda benim c.tesi iş çıkışı gitcem pazar sizle dönerim gelirseniz
hayde toplaşın artıkın ula assan nerdesin makinem
SUZUKİM, ud\'um buz gibi bira ile doğanın keyfini yaşarım.
[B]ama hâââLâââ[/B]
kozanda ne varki,ayşegulüümmm
burcum gurbanım adana mt nin sözcüsü ( hafiyemi desek ) olarak,bu tür özel durumları pro ile ben konuşuyorumm rahatına bakkk
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
Şu an bu konu içerisinde 29 kullanıcı var. (0 üye ve 29 misafir)