Vallahi bende daha ehliyeti almayı bekliyorum kozanda oturuyorum ama birgün gelip sizinle tanışmak isterim bende.benimde yaşım küçük 17 ama etkinliklere felan bende katılmak isterim hayırlısıyla
Vallahi bende daha ehliyeti almayı bekliyorum kozanda oturuyorum ama birgün gelip sizinle tanışmak isterim bende.benimde yaşım küçük 17 ama etkinliklere felan bende katılmak isterim hayırlısıyla
günaydıııın millet.
gökmen arkadaşımızın makinesindeki kamp fotoları da eklenmiştir.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2823890
arkadaşlar,KURBAN BAYRAMI KAMPI için ADANA ÇEVRESİNDE KAMP alamı düşünülmektedir.daha önce gitmediğimiz,dağ yada deniz kenarı tercihimizdir.ancak önümüzdeki ay,havanın dahada serinleyeceğini düşünürsek,deniz kenarı olması genel tercihimizdir.bilen,önerisi olan varmı?
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba arkadaşlar,
Bora başkanım,
Fotoğrafları yüklemenin kısa yolu iyi oldu.
Ama müsait bir ara işlem sırasını not almam gerekiyor.
---------- Post added at 08:57 ---------- Previous post was at 08:54 ----------
Bora başkanım,
Erzin, Dörtyol tarafında bu amaca uygun bir yer yokmudur.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Merhaba Arkadaşlar...
Bayramda kamp önerebileceğim yerler:
-Osmaniye-Karatepe,
-K.Maraş Başkonuş yaylası (bence biraz soğuk olur)
-Yumartalık,
Sizinde değerli fikirlerinizi beklerim.
Yusuf abi, Erzin-Dörtyol tarafında deniz var ama sahili sadece kum. o nedenle pek tavsiye etmem.Dağ tarafındada terörle mücadele var o nedenle oaralardan uzak duralım derim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Iyi günler arkadaşlar başkanım geçen gürsel abi ile gittiğin yerde çok güzel duruyordu bence orayıda kulak ardı etmeyin tuzla kamp için çok uygun.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
muttalip orasıda kum,kuma beleniriz.yediğimiz-içtiğimiz-çadırımız hep kum olur.yıllarca karataşta/yumurtalıkta kamp yaptım iyi bilirim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Herkese merhaba.Nihayet sonunda üye olabildim.Bu arada adım Gökmen,Transalp kullanıyorum.Böyle güzel bir gezinin ardından birşeyler yazmamak olmazdı elbette...Geziyi organize eden , katılan ve bu eğlenceyi paylaşan tüm arkadaşların emeğine sağlık.Daha güzel organizasyonlarda birlikte olmak dileğiyle.
Şimdi başkanım kumdan ne zarar gelebilirki insana kum olursak denize gireriz demirden korksak trene sıcak tan korksak hamama kum korksak denize girmezdik başkanım
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Merhaba arkadaşlar,
Cumanız mubarek olsun.
Günaydın arkadaşlar
Tekrar aramıza hoşgeldin Gökmen
Evet ya, orası güzeldi
Katılıyorum başkanım, bende kumun nasıl ızdırap verdiğini bilirim
Korkuyla ne alakası var şimdi, denize kumsalda girmek harika birşey, ama orda çadır kurmak yemek-içmek ayrı. Onun için ben almayaım sağol bilader
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Gökmen merhaba,
Siteye hoş geldin.
---------- Post added at 09:08 ---------- Previous post was at 09:04 ----------
Muttalip,
Ne geziye geliyorsun, ne kampa.
Birde bize fantazi yaptırıyorsun. Kum, çayırda iyi olur deyip.
Bahadır gibi seninde motor üstündeki halini unuttuk be.
Herkese günaydınlar... Hayırlı cumalar...Gökmen arkadaşım hoşgeldin...
Yusuf abi şu gezi ve kamp olayına biraz değinmek istiyorum. her ne kadar gelemesek de sağ sağlim gidip gelebilmeniz için dua ediyoruz. bedenen orada olmayabiliriz, ama kalbimiz sizinle. sizin kampta/gezide rahat etmeniz için beyin fırtınası yapıyoruz. katılmayacağım kampın/gezinin programında size yardımcı oluyorum.
gönül ister ki, atlayalım motorlara sınırdan çıkıp bi rusya ukrayna yapalım... ama biliyosun benim motor 150'lik. kaldırmaz o kadar yolu...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Sizin için bir fikir olur diye dedim Yusuf abi.. bak kurban bayramı programı planlıyosunuz. kaptırıp gidin burdan... bütün stresinizi atıp gelirsiniz...
yanlış anlaşılmasın... o kadar uzun bir yolculuk sonrası stres kalmaz insanda. o anlamda dedim.
Gunaydin.Hosbulduk arkadaslar,herkese iyi calismalar...
Bahadır, benim sana bir önerim var. Mademki gezilere gelemiyorsun bize bir iyilik yapmak istiyorsun.... Bize SPONSOR olsana çok makbule geçer Kamp erzaklarını alsan yeterlidir
sponsor olursam hepinizin motosikletine Bahadır Çelebi diye sticker yapıştırtırım... :c))
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)