Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Adana - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    tuc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 250R
    Vallahi bende daha ehliyeti almayı bekliyorum kozanda oturuyorum ama birgün gelip sizinle tanışmak isterim bende.benimde yaşım küçük 17 ama etkinliklere felan bende katılmak isterim hayırlısıyla

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    Honda
    Alıntı Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Engin,
    Beyaz evler Çamlık Cafe diye kime sorsan tarif eder. Onun karşısında Green Garden adlı bir çay bahçesi.
    yinede bulamazsan cepten ararsın. 0533 549 96 95
    eyvallah abi daha yeni geldim okuldan ya kusura bakmayın.hoca bir bırakmadı.

Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ENGİN REİS, senin nerden geleceğini bilmediğim için birkaç tarif verebilirim.
    -Duygu cafeyi mutlaka biliyorsundur. ordan yukarıya doğru gideceksin ışıklı göbekten sağa döneceksin, sonraki ışıklı yine sağa döneceksin, yine ışıklı göbek gelecek yine sağa döneceksin otoban giriş yoluna girmiş oluyorsun, 200-250 metre ilerde sağ tarafta Green Garden var. işte biz ordayız.
    -Baraj setin üzerinden geliyorsan Adnan menderes kavşağından sola döneceksin, sonraki ışıklı kavşaktan sağa döneceksin, otoban giriş yoluna girmiş oluyorsun, 200-250 metre ilerde sağ tarafta Green Garden var. işte biz ordayız.
    -Dilberler sekisinden geliyorsan, Adnan menderes kavşağından bir önceki ışıklı kavşaktan sola dönüyorsun, otoban giriş yoluna girmiş oluyorsun, 200-250 metre ilerde sağ tarafta Green Garden var. işte biz ordayız.

Herhalde artık bulursun
    eyvallah abi çok sagolda adanaya yeni geldim yer ögrenecem işte illaki gelip tanışacam ama bugün ders geç bitti 2.ögretimin hali işte

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    günaydıııın millet.
    gökmen arkadaşımızın makinesindeki kamp fotoları da eklenmiştir.
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2823890

arkadaşlar,KURBAN BAYRAMI KAMPI için ADANA ÇEVRESİNDE KAMP alamı düşünülmektedir.daha önce gitmediğimiz,dağ yada deniz kenarı tercihimizdir.ancak önümüzdeki ay,havanın dahada serinleyeceğini düşünürsek,deniz kenarı olması genel tercihimizdir.bilen,önerisi olan varmı?
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    Merhaba arkadaşlar,
    Bora başkanım,
    Fotoğrafları yüklemenin kısa yolu iyi oldu.
    Ama müsait bir ara işlem sırasını not almam gerekiyor.

---------- Post added at 08:57 ---------- Previous post was at 08:54 ----------

Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    günaydıııın millet.
    gökmen arkadaşımızın makinesindeki kamp fotoları da eklenmiştir.
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2823890

arkadaşlar,KURBAN BAYRAMI KAMPI için ADANA ÇEVRESİNDE KAMP alamı düşünülmektedir.daha önce gitmediğimiz,dağ yada deniz kenarı tercihimizdir.ancak önümüzdeki ay,havanın dahada serinleyeceğini düşünürsek,deniz kenarı olması genel tercihimizdir.bilen,önerisi olan varmı?
    Bora başkanım,
    Erzin, Dörtyol tarafında bu amaca uygun bir yer yokmudur.
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Merhaba Arkadaşlar...

Bayramda kamp önerebileceğim yerler:
    -Osmaniye-Karatepe,
    -K.Maraş Başkonuş yaylası (bence biraz soğuk olur)
    -Yumartalık,

Sizinde değerli fikirlerinizi beklerim.

Yusuf abi, Erzin-Dörtyol tarafında deniz var ama sahili sadece kum. o nedenle pek tavsiye etmem.Dağ tarafındada terörle mücadele var o nedenle oaralardan uzak duralım derim
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

adanalı01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xj6 diversion f 2013
    Iyi günler arkadaşlar başkanım geçen gürsel abi ile gittiğin yerde çok güzel duruyordu bence orayıda kulak ardı etmeyin tuzla kamp için çok uygun.
    köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    muttalip orasıda kum,kuma beleniriz.yediğimiz-içtiğimiz-çadırımız hep kum olur.yıllarca karataşta/yumurtalıkta kamp yaptım iyi bilirim.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    Piyade
    muttalip orasıda kum,kuma beleniriz.yediğimiz-içtiğimiz-çadırımız hep kum olur.yıllarca karataşta/yumurtalıkta kamp yaptım iyi bilirim.
    Başkanım,
    Boğsak taşlık, tuzla kumluk, karataş sazlık
    Ne yapacağız
    En güzeli karboğazı

gogotherider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL 650 V Strom-L3
    Herkese merhaba.Nihayet sonunda üye olabildim.Bu arada adım Gökmen,Transalp kullanıyorum.Böyle güzel bir gezinin ardından birşeyler yazmamak olmazdı elbette...Geziyi organize eden , katılan ve bu eğlenceyi paylaşan tüm arkadaşların emeğine sağlık.Daha güzel organizasyonlarda birlikte olmak dileğiyle.

adanalı01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xj6 diversion f 2013
    Şimdi başkanım kumdan ne zarar gelebilirki insana kum olursak denize gireriz demirden korksak trene sıcak tan korksak hamama kum korksak denize girmezdik başkanım
    köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.

Motosikleti
    Piyade
    Merhaba arkadaşlar,
    Cumanız mubarek olsun.

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Günaydın arkadaşlar

Alıntı gogotherider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese merhaba.Nihayet sonunda üye olabildim.Bu arada adım Gökmen,Transalp kullanıyorum.Böyle güzel bir gezinin ardından birşeyler yazmamak olmazdı elbette...Geziyi organize eden , katılan ve bu eğlenceyi paylaşan tüm arkadaşların emeğine sağlık.Daha güzel organizasyonlarda birlikte olmak dileğiyle.
    Tekrar aramıza hoşgeldin Gökmen

Alıntı Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Başkanım,
    Boğsak taşlık, tuzla kumluk, karataş sazlık
    Ne yapacağız
    En güzeli karboğazı
    Evet ya, orası güzeldi

Katılıyorum başkanım, bende kumun nasıl ızdırap verdiğini bilirim

Alıntı adanalı01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi başkanım kumdan ne zarar gelebilirki insana kum olursak denize gireriz demirden korksak trene sıcak tan korksak hamama kum korksak denize girmezdik başkanım
    Korkuyla ne alakası var şimdi, denize kumsalda girmek harika birşey, ama orda çadır kurmak yemek-içmek ayrı. Onun için ben almayaım sağol bilader
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    Piyade
    Alıntı gogotherider adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gökmen merhaba,
    Siteye hoş geldin.

---------- Post added at 09:08 ---------- Previous post was at 09:04 ----------

Alıntı adanalı01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Muttalip,
    Ne geziye geliyorsun, ne kampa.
    Birde bize fantazi yaptırıyorsun. Kum, çayırda iyi olur deyip.
    Bahadır gibi seninde motor üstündeki halini unuttuk be.

bahadirce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu anda motorsuz...
    Herkese günaydınlar... Hayırlı cumalar...Gökmen arkadaşım hoşgeldin...
    Yusuf abi şu gezi ve kamp olayına biraz değinmek istiyorum. her ne kadar gelemesek de sağ sağlim gidip gelebilmeniz için dua ediyoruz. bedenen orada olmayabiliriz, ama kalbimiz sizinle. sizin kampta/gezide rahat etmeniz için beyin fırtınası yapıyoruz. katılmayacağım kampın/gezinin programında size yardımcı oluyorum.
    gönül ister ki, atlayalım motorlara sınırdan çıkıp bi rusya ukrayna yapalım... ama biliyosun benim motor 150'lik. kaldırmaz o kadar yolu...
    AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...

Motosikleti
    Piyade
    Alıntı bahadirce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herkese günaydınlar... Hayırlı cumalar...Gökmen arkadaşım hoşgeldin...
    Yusuf abi şu gezi ve kamp olayına biraz değinmek istiyorum. her ne kadar gelemesek de sağ sağlim gidip gelebilmeniz için dua ediyoruz. bedenen orada olmayabiliriz, ama kalbimiz sizinle. sizin kampta/gezide rahat etmeniz için beyin fırtınası yapıyoruz. katılmayacağım kampın/gezinin programında size yardımcı oluyorum.
    gönül ister ki, atlayalım motorlara sınırdan çıkıp bi rusya ukrayna yapalım... ama biliyosun benim motor 150'lik. kaldırmaz o kadar yolu...
    Arkadaşım,
    Senin makine daha Tekir' in havasını koklamadı. Ne Rusya' sı.

Motosikleti
    Şu anda motorsuz...
    Sizin için bir fikir olur diye dedim Yusuf abi.. bak kurban bayramı programı planlıyosunuz. kaptırıp gidin burdan... bütün stresinizi atıp gelirsiniz...
    yanlış anlaşılmasın... o kadar uzun bir yolculuk sonrası stres kalmaz insanda. o anlamda dedim.

gogotherider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    DL 650 V Strom-L3
    Gunaydin.Hosbulduk arkadaslar,herkese iyi calismalar...

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Bahadır, benim sana bir önerim var. Mademki gezilere gelemiyorsun bize bir iyilik yapmak istiyorsun.... Bize SPONSOR olsana çok makbule geçer Kamp erzaklarını alsan yeterlidir

Motosikleti
    Şu anda motorsuz...
    sponsor olursam hepinizin motosikletine Bahadır Çelebi diye sticker yapıştırtırım... :c))

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı bahadirce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sponsor olursam hepinizin motosikletine Bahadır Çelebi diye sticker yapıştırtırım... :c))
    Sen sponsor ol, istersen stickeri bana yapıştır

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)

Bu Konudaki Etiketler