selam arkadaslar
sagsaglim döndügünüze sevindim arkadaslar
fotoları bekliyoruz
selam arkadaslar
sagsaglim döndügünüze sevindim arkadaslar
fotoları bekliyoruz
kara murat benim FUAT KOŞAK
Merhaba arkadaşlar...
Evet çok şükür sağ salim döndük, çok eğlencili bir kamptan sonra eve gelince ne kadar çok yorulduğumu anladım. Umarım bu tür kamp organizsayonunu sık sık yaparız
Bakıyorumda gezmeye gelince kimsecikler ortalıkta yok ama foto istemeyen gelince başı çekiyorsunuz yok öyle yağma bekliyeceksiniz, yayınlayıncada güzel güzel ağzınızın suyu aka aka yorum yazacaksınız
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
gunaydın millet
muzaffer abi adanada olsam katılacam.
kara murat benim FUAT KOŞAK
S'a arkadaşlar iyi haftalar olsun kamptan sağ salim gelmemize sevindim benim kamp bitmedi daha bende 4 gündür kozanda yım burda tarla kiraladık onu sürmekle uğraşıyoruz ha bide geçen açarmantaşa geziye gelmiştik ya yakın burası oraya 10 km falan biraz sonra balık almaya gidecem oraya beklerim arkadaşlar balık yemeye gelmek isteyen olursa hadi sağlıcakla kalın görüşmek üzere
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
herkese iyi günler... kardeş kolay gelsin.. kozana kamp kurmak değil, yerleşmişsin sen yaa... Aman dikkat et, orası kozan... :c))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Arkadaşlar merhaba,
Anca gezi resimlerinin bende olan kısmını yükledim.
gezi etkinlikleri sayfasında bulabilirsiniz.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
tüm adana mt üyelerine selamlarımı sunarım.artık adanadayım etkınlık ve toplantılara katılıp tanışmak isterim.
Herkese iyi akşamlar... Engin kardeşim hoş geldin...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
günaydın ADANA MT.gerçekten güzel bir kamp olmuş.bayram kampımızın yeride gayet güzel görünüyor.belki muzafferde daha farklı resimlerde vardır.
hoş geldin engin kardeş.
Merhaba arkadaşlar,
Akşama toplantıda görüşmek dileği ile,
---------- Post added at 09:50 ---------- Previous post was at 09:48 ----------
Bora başkanım,
Kamp yeri güzel, ama su kenarı olduğundan gece soğuk olurmu bilmem
Gkmen ve Hakan' da fotolar var. Akşam gelirken PC getireceğim. Eğer mümkün olursa hemen aktarırız.
---------- Post added at 09:52 ---------- Previous post was at 09:50 ----------
Adaşım,
Son benzin zamlarından sonra her hafta gezi biraz ağır geliyor. Sizlere iyi eğlenceler.
Kazasız belasız gidip gelin inşallah.
---------- Post added at 09:56 ---------- Previous post was at 09:52 ----------
Engin hoş geldin.
Çarşamba günleri toplanmaya çalışıyoruz.
Beyaz evler çamlık cafe karşısı - civarı Green Garden çay bahçesinde oluyoruz.
Fırsatın olursa gelirsin.
yusuf,PİXRESİZER diye bir program var,onuda yüklersen çok kolay olur.zaten sende photopuchet vardır.
Merhaba arkadaşlar,
Dün ankarada Vize işlemlerimi halletim. Bugünde iş yoğunluğu nedeniyle ancak siteye girebildim.
-ENGİN REİS hoşgeldin, umarım kalıcı ve katılımcı olursun Çarşamba toplantılarına mutlaka bekliyoruz. Bazı arkadaşlar gezilere katılamasa bile toplantıya katılıyorlar
-Bora başkanım bende foto yok, olsa tükkan senin
-Yusuf abi resimlere henüz bakmadım ama eline sağlık
Akşam görüşmek üzere
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Hepinizine tek tek teşekkür ederim.çarşamba günü olacak toplantıya katılmak isterim ders bitiminde gelirim.fakat yer olarak pek bi yer bilmiyorum nasıl gelebilirim.
Engin,
Beyaz evler Çamlık Cafe diye kime sorsan tarif eder. Onun karşısında Green Garden adlı bir çay bahçesi.
yinede bulamazsan cepten ararsın. 0533 549 96 95
ENGİN REİS, senin nerden geleceğini bilmediğim için birkaç tarif verebilirim.
-Duygu cafeyi mutlaka biliyorsundur. ordan yukarıya doğru gideceksin ışıklı göbekten sağa döneceksin, sonraki ışıklı yine sağa döneceksin, yine ışıklı göbek gelecek yine sağa döneceksin otoban giriş yoluna girmiş oluyorsun, 200-250 metre ilerde sağ tarafta Green Garden var. işte biz ordayız.
-Baraj setin üzerinden geliyorsan Adnan menderes kavşağından sola döneceksin, sonraki ışıklı kavşaktan sağa döneceksin, otoban giriş yoluna girmiş oluyorsun, 200-250 metre ilerde sağ tarafta Green Garden var. işte biz ordayız.
-Dilberler sekisinden geliyorsan, Adnan menderes kavşağından bir önceki ışıklı kavşaktan sola dönüyorsun, otoban giriş yoluna girmiş oluyorsun, 200-250 metre ilerde sağ tarafta Green Garden var. işte biz ordayız.
Herhalde artık bulursun
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)