hayırlı olsun günay abi, Allah kaza bela göstermesin.. tekerin hep düz bassın
hayırlı olsun günay abi, Allah kaza bela göstermesin.. tekerin hep düz bassın
HEYYYYTTTTTTT ULEN HEYTTTTTTTTTT.koyunun olmadığı yerde keç,ye abdurahmançelebimi derler ulennnnnnistanbuldan slmlar.ulen burak denilen leblebi ben yokken arkamdan konuşuyon hııııııı.adaşımın dediği gibi cami duvarına işedin şimdi imamın(benimmmm)kucağına geliyon bekle ule yedim seniiiiSAĞOLASIN BORACIĞIM adana dışında olmama rağmen arkamda iş çevirenleri ihbarda bulundu yalandan kim ölmüşşş
bu arada BURAKCIĞIM HAYIRLI YAŞLARA OLSUN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.
kızı kolda fazerı yolda severim.
iyi akşamlar arkadaşlar
2 saat önce ilk kazamı yaptım, yolu yıkamışlardı sağa dönerken kaydım iyi ki yavaştım ve mont vardı.ufak bi sıyrıkla atlattım filmde çekildim bişey çıkmadı çok şükür.. düştükten sonra moralim bayağı bi bozuldu motorumu satmayı bile düşünüyorum
herkese iyi akşamlar...
oviraptor geçmiş olsun... büyük bir hasar olmamasına sevindim... montunun olması da ayrı bir güzellik olmuş... motorcular ikiye ayrılır... düşenler ve henüz düşmeyenler diye...
sen de düşenlerin arasına girdin demek ki :c))
bir düşmenin seni motordan soğutmasına izin verme bence... biz ne yazık ki sadece dengede durmak değil, diğer araçları kontrol etmek, yayaları kontrol etmek, yolumuzu kontrol etmek zorundayız. ve bunları aynı zamanda yapmak zorundayız. bu ufak kaza, sana acı ama ders niteliğinde bir kaza olmuş diye düşünüyorum.
kaygan yolları her zaman önceden fark etmen, hızını ve dengeni ona göre ayarlaman gerekir. artık daha dikkatli olursun kanaatindeyim.
nasıl ki bir kere merdivenden düşen merdiven çıkmayı ya da inmeyi bırakmıyorsa, motosiklet de düşme ile bırakılmaz :c))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
doğru söylüyosun bahadır abi moralim düzeldi diyebilirim sağ ol
çok geçmiş olsun,bahadır abinin dediği gibi sende katıldın düşenler arasına yani aramıza bunların herbiri tecrübe bilmenin hiçbir önemi yok
yaşamak en iyi deneyim kesinlikle bir düşmeyle motoruna arkanı dönme daha yapacağın çok yol varr...
tekrarda geçmiş olsunnnnnn
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,
---------- Post added at 08:36 ---------- Previous post was at 08:34 ----------
Geçmiş olsun kardeşim,
Bora başkanımın söylemine katılıyorum. Yıllardır biniyoruz. Ama hala düşüyoruz. Allah büyük kazalardan esirgesin.
---------- Post added at 08:39 ---------- Previous post was at 08:36 ----------
Burak,
Sağlıklı, mutlu ve hayırlı nice yaşlar diliyorum.
Haberimiz olsa bir aktivite düzenler ufaktan bir hediye ayarlardık.
Neyse seneye artık.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
yusuf abı tesekkur ederım aldıgım kısıden ılk bakımlarını nereye yaptırdıysa bı goturup baktırayım eger kolay bıseyse fren musurunden dıye dusunuyorum olmazsa ellemeyıp hafta sonu ustaya gostereyım ılgınız ıcın tesekkur ederım
saol tesekkur ederım muzaffer abı
evet okuz cok hemde cok fazla var
evet ıkıncı el ama motor daha 4 aylık olunca sıfır gıbı duruyor hemen adrese bakıyorum abı tesekkur ederım
cok tesekkur ederım saolun
bu arada cok gecmıs olsun ama ılk dusmede bu sevda bırakılmaz kaza elbettekı olacak nasıl araba ıle kaza yapınca arac surmeyı bırakmıyorsun bunda da aynı olmalı dıye dusunuyorum
tesekkur ederım bora abı
Günaydın Millet...
Akşamki toplantımızın neticesinde proğramımız belli oldu
Listemizi Güncelliyelim...
29-30 Eylül Karboğazında kamp Gezisi
-Yusuf abi ve FJR1300
-Ben ve VFR800
-Gürsel ve CBF1000
-Mehmet ve CBF1000
-Murat ve hayabusa
-Hakan ve Super Tenere
-Ümit ve Z1000
-Mümin ve Fz800
-Görkem ve Transalp
-Recep ve 1100xx
Gelmek isteyen arkadaşlar isimlerini listeye ekleyebilir.
Buluşma Yeri : Türkmenbaşı BLV.daki GROSSERİ market önü. (Gönen okulların bulvarından kanalı inerken, otoban köprüsüne varmadan sol tarafta)
Buluşma Saati: 9:00
Hareket Saati: Grosseriden alışverişimiz bitirir bitirmez Kamp alanına hareket edilecektir.
Kamp malzemeleri yanınızda bulundurun; çadır,uyku tulumu, kap-kaşık, ufak tefek kahvaltılık....v.s.
Not: Akşam soğuk olur diye tedarikli gelelim. Kazak,mont gibi...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
sağ ol ahmet
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:22 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:19 ----------
evet haklısın bora abi
Geçmiş olsun Motoru bırakmayı aklından bile geçirme, nasılki çocuklar düşe düşe büyüyorsa, motosikletide öyle öğrenip seveceksin. yeterki Allah beterinden korusun. Birde korumasız binmemeye özen göster, seni birçok kazada koruyacaktır
Tabi bekleriz, artık ellerin boş gelmezsin herhalde. TADLIMIZI getirisin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
şimdi öncelikle kutlamalar için teşekkür ederim. ama diğer yazılanlar pek bir anlam ifade etmiyor. Şimdi muzaffer abi imam olsa ben kucağına gitsem nolur. Muzaffer abinin kucağı yaş haddinden dolayı gayet güvenli. ben değil jenifer lopez otursa en fazla saçını okşar bırakır. Bora abinin ispiyonu da kendi tercihidir. Elin feyk başkanına pirim yaptırırsa ööööööleeeee gıl çadırı mıl çadırı gezer gezer durursunuz sonra bir bakarsın derinden bir darbe olur devirirler adamı. Neyse oviraptor sana da geçmiş olsun. Umarım ciddi bir sıkıntı yoktur ne sende ne motorda.
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
ben kimseyi ispiyon etmedim etmemde kardeş.o kelime bile hoş bir kelime değil.o değerlendirme muzafferin.
günaydın, hayırlı cumalar dostlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı Cumalar,
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
günaydın dostlar.kampa gidecek arkadaşlarıma iyi eğlenceler diliyorum.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)