Herkese iyi akşamlar arkadaşlar....
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
iyi akşamlar abi...
İyi akşamlar arkadaşlar evet uzun zamandır yazmıyorum,aslında neden yazmadığımı bende bilmiyorum yani kesinlikle hiç bir sebebi yoktur.Belkide sadece FAZER Muzaffer abi olabilir sadece ona gıcık oluyorum bir insan bu kadar olur yaniiii.Yok herkese motosiklet satıyor,herkesle göz temasına giriyor.Yolculuk yapıyorsun arabada zorla,tehditle göbek attırıyor yetmezmiş gibi herkese seyrettiriyor videoyu,istanbula kadar bir tek tostla götürüyor daha ne yazayım bilemiyorum ki.Ama olsun siz sevgili dostlarıma yinede yazmış olayım
---------- Post added at 20:44 ---------- Previous post was at 20:38 ----------
Bu arada Bora abi ve Gürsel kardeşim güzel bir kaçamak yapmışsınız ne güzel yapmışsınız en kötü gününüz böyle olsun inşallah.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
helal olsun mustafa abime kırdın şeytanın bacagını yaz bea ne olcek sanki korkma fazer abemden biz varız arkanda
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydın dostlar.yazalım buraya dostlar,burası bizim sayfamız.sadece başsağlığı,kan aramaları,günaydın,iyi akşamlar,gezi panosu degilki.ayrıca yorumlar için teşekkürler arkadaşlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba dostlar,
Geçtiğimiz hafta sonu İstanbul' dan gelen hocadan sürüş eğitim dersi alan oldu mu?
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Günaydın millet...
Kim? niye? niçin? nasıl? Hocamı geldi Hoş duysamda katılamazdım
---------- Mesajlar birleştirildi - 09:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 09:31 ----------
Mustafa hocam hafta sonu Karboğaz etkinliğimize katılsana eğlenceli geçer, benden söylemesi
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Kanki iş teklifi derken , ortaklık teklifi yani faal bir iş yerine ortaklık teklif edildi kendi iş alanımdan ...
Bu arada az önce Haluk Abi den ( ALBAY ) telefon geldi .... Güzel bir haber verdi bana ve buradan sizlere duyurmamı rica etti .. Bu sabah bir oğlu olmuş kendisinin ... Allahtan analı babalı uzun ve mutlu bir ömür dilerim .....
Bizleri birleştiren MOTOR sevdası...:queen::queen:
Hüseyin SEVER
Selam arkadaşlar herkese iyi akşamlar olsun.Recep albayım allah analı babalı büyütsün inşallah.
---------- Post added at 19:32 ---------- Previous post was at 19:29 ----------
[QUOTE
Mustafa hocam hafta sonu Karboğaz etkinliğimize katılsana eğlenceli geçer, benden söylemesi [/QUOTE]
Muzaffer abim valla çok istiyorum gelmeyi bakalım kısmet olacakmı.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Selam arkadaşlar Adanada ybr125 esd motorsikletimin bakımını yaptırabileceğim bir usta arıyorum bu gün yağ değişimi,filtre temizleme gibi basit işler için 45 tl verdim,
Adanada piyasa nasıl var mıdır uygun bir yamaha ustası ? Belki daha da yüksektir bilemem öğrenci olduğum için ve ay sonuna denk geldiğinden fazla gelmiş de olabilir :p
hayırlı akşamlar bu gibi işlemleri kendın kolaylıkla ve zevkle yaparsın sadece arastır bıraz bosuna da para verme...
herkese iyi akşamlar... emre arkadaşım hoşgeldin...
çarşamba günleri toplantı günümüzdür... saat 20.00 gibi toplanırız. beyazevlerde greengarden'da. yarın gel sen toplantıya. sana bu konuda yol gösterecek büyüklerimiz var.
hem akıl danışırsın hem sohbet muhabbet olur...
Sen de gel yarın Ahmet. ektin geçen hafta :c))
yok geçen hafta eken bendim... malum şampiyonlar ligi maçı vardı. ondan önceki hafta ektin sen... yoksa geçen hafta da mı ektin
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)