günaydın dostlar.
günaydın dostlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın arkadaşlar.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Herkese günaydınlar... Muzaffer abi hepinizi bekliyorum dedim de adres vermedim yahu...
patronu kızdırmayalım di mi... :c))
Akşam görüşmek üzere arkadaşlar...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Herkese iyi günler, Cuma günü çok yakın bir arkadaşımın 4 yaşındaki kızı balcalıda kalp kapakcığından ameliyat olacak. B rh+ kan gerekmektedir.
Verebilecek durumda olanlar bildirebilirse sevinirim.
1 ünite istemişler ama her ihtimale karşı 2 ikişi bulmaya çalışıyoruz.
Şu anda saat kaçta kan verilecek cuma günü, bilmiyorum. Öğrendiğim zaman buraya yazacağım.
A - işe yarar ise yardımcı olurum.
geçmiş olsun.
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
benim ki de 0 RH (+).geçmiş olsun kardeş.
Başkanım,
Buralardan postu deldirmeden döndük mü şükrediyoruz. Ne ucuz benzini.
Bahadır geçmiş olsun. Kan gurubum 0 (RH) +
Allah şifa versin.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Bahadır kardeş iyi akşamlar. toplantıya gelemediğin için söyleyemedim benim kan gurubum B Rh + kan verebilirim cuma iş çıkışı gelir veririm tüm arkadaşlara iyi akşamlar.
günaydın millet.hayırlı işler.
gunaydın arkadaslar
muzaffer abi (fazer) bu hafda bir gezi düzenlermisin düzergah kıl çadırı olabilir
kara murat benim FUAT KOŞAK
S'a arkadaşlarlar hepinize günaydın hayırlı günler hayırlı işler işlerimden dolayı şehir dışına olduğundan ne zamandır çarşamba toplantılarına katılamıyordum dün akşam toplantidaydim güzel sohpet ettik bir şey dikkatimi çekti toplantıya önemli bir işi olmadıkça devamlı gelen abilerimi göremedim akşam sordum başka bir yerde yine toplantı var dediler demekki parçalanmışız ikiye bölünmüşz üzüldüm aslında gönül isterdiki hep beraber olalım ama kısmet hayırlısı herkesin seçimine saygı duyarım iyi günler.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
herkese iyi akşamlar... dünkü toplantıya şampiyonlar ligi maçı nedeniyle katılamamış bulunuyorum...
önümüzdeki çarşambalara bakacaz. :c))
günaydın dostlar.
Günaydın millet...
29-30 Eylül Karboğazında kamp yapmayı düşünüyoruz. Katılmak isteyen arkadaşlar varmı?
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
kampa gelmek isterim fakat malumunuz ekonomik kıriz?????sponsor olursa neden olmasındesteklerinizi bekliyorum
kızı kolda fazerı yolda severim.
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)