Bahadır geçmiş olsun, keşke katılabilseydin harika bir gezi oldu emeğe geçen ve katılan arkaşlara teşekkür ederim
Bahadır geçmiş olsun, keşke katılabilseydin harika bir gezi oldu emeğe geçen ve katılan arkaşlara teşekkür ederim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
herkese iyi akşamlar,
fotolara baktım şimdi. imrenmedim desem yalan olur. hala rahatsızlık var üzerimde inşallah bikaç güne geçmiş olur.
Herkese iyi haftalar, bol kazançlar...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Abilerim, ablalarım uzun zamandır girmiyorum foruma ama malesef kötü bir haber vermek icin girmek zorunda kaldım. Çağrı Çaylaklı müteahhit arkadasımız belki tanıyanlar vardır. Hayabusa kullanıcısı bugün saat 14:30 sularında Adana - Mersin otobanı arasında kaza yaparak hayatını kaybetmiştir. Mekanı cennet olsun. Ailesine, sevdiklerine ve arkadaşlarına sabır diliyorum. Hepimiz dikkatli olalım hepinizin tekeri düz bazsin. Allah'a emanet olun.
Başımız sağolsun... Çağrı arkadaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
Arkadaşlar lütfen dikkatli olalım.
Merhaba arkadaşlar,
hayırlı haftalar,
Geziye katılan tüm arkadaşlara ve resimler için Bora başkana teşekkürler.
Bahadır,
Geçmiş olsun.
Çağrı Çaylaklı kardeşimize Allah rahmet eylesin, geride kalanlara Allah sabırlar versin.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
günaydın dostlarım,hepinize,sağlıklı,bol kazançlı bir hafta diliyorum.
Çağrı arkadaşımıza Allah'tan rahmet, yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
bu saatde günaydın geç olur afiyet olsun arkadaslar hafda sonu güzel bir gezi olmus iş yogunlugundan katılamadım bir sonrakıne inşallah
Çağrı Çaylaklı kardeşimize Allah rahmet eylesin
kara murat benim FUAT KOŞAK
herkerse hayırlı haftalar diliyorum kaza yapan arkadaşımıza Allahtan rahmet diliyorum .
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Herkese iyi günler,
Bugün yeni işime başladım. Hayırlara vesile olur inşallah... Benim için dua edin.. :c))
yeni işin hayırlı olsun bahadır abi
Teşekkürler oviraptor... Allah utandırmasın...
Darısı tüm işsizlere inşallah...
günaydın dostlar.yeni işin hayırlı olsun bahadır.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkese günaydın... teşekkürler Bora başkanım...
Günaydın arkadaşlar bu hafta üzücü olaylarla haftaya merhaba dedik siteye bakıyorumda milletin canı çok sıkkın herhalde kimseden ses çıkmıyor hayırlısı bakalım bahadırim yeni işinde hayırlı olsun Allah utandırmasın şimdi nerde çalışıyorsun ne iş yapıyorsun söyle bakalım belki bir gün işimiz düşerse rahatsız ederiz
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Çağrı Çaylaklı kardeşime Allahtan rahmet diliyorum, geride kalan yakınlarına ve sevenlerine sabır diliyorum. Kazanın nasıl olduğunu bilen varmı acaba
Bahadır yeni işin hayırlı olsun Umarım bundan sonra kendine daha fazla zaman ayırabilirsin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Genç arkadaşımız ÇAĞRI ya Allahtan rahmet ailesine ve sevenlerine sabır ve başsağlığı diliyorum ... Çok zor bir durum ... Her zaman olduğu gibi ateş düştüğü yeri yakıyor ....
Kanki kazanın olduğu gün görenlerin ifadelerine göre Pozantı-Adana otobanında kamyonların arasında makas yaparken öndeki kamyona motorla birlikte firensiz vurmuş ...
Bizleri birleştiren MOTOR sevdası...:queen::queen:
Hüseyin SEVER
iyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşlar. NES giyim firmasında iç muhasebede başladım işe. çayımı içmeye beklerim hepinizi. :c))
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)