arkadaşlar,akşam (fazerr)muzaffer arkadaşımızın çatalının,hep beraber yapılan incelemesinde,görüldüki gayet uygun bir yapıda ve verimli.özellikle burak,banat yusuf ve koluman muzafferinde değerli fikir destekleriyle,şu aşağıdaki figürler sanırım uygun.ama ben aslında,çocukluk arkadaşım olduğundan 1. kendisine yakışır diye düşünüyorum.
arada kaynayacak biliyorum ama DUYURU
ADANA MT.ESKİ GÜNLERİNE DÖNÜYOR temalı bir NOSTALJİ GEZİSİ düşünüyoruz.tüm eski arkadaşlarımızın da bildiği gibi,ekibimizin,eski günlere özlemi vardır.dün akşamki görüşmelerimde,KOZAN'ın ACARMANTAŞ CENNETİ'ne gidilmesi kararlaştırıldı.alabalık çiftlikleriyle ünlü bir yer.
YER:KOZAN-ACARMANTAŞ CENNETİ
TARİH:16.09.2012 (bu pazar)
BULUŞMA YERİ:ceyhan tarafı mola tesisleri
toplanma saati:9.00
KESİN HAREKET SAATİ:9.30
ROTA:otobandan,yılankale çıkışından çıkılıp,ceyhan/kadirli sapağında ceyhanlı arkadaşlarla buluşulup gidilecektir.
mesafe:100-110 km.
GİDECEKLER
-ben ve eşim
-k.muzaffer ve eşi
-b.muzaffer ve eşi
-gürsel ve eşi
-mehmet ve eşi
-ceyhan mustafa ve eşi
-ceyhan suat
-bahadır
-eray ve eşi
-ceyhan türker hoca
-yusuf ve eşi
-ceyhen ahmet
-ceyhan burak
-belki kozan tekin ağbi
gelmek isteyen arkadaşlarımız isimlerini eklesinler.geç kalıp yetişemeyenler rotayı takip etsinler.gidilecek yerin birkaç resmi.
---------- Mesajlar birleştirildi - 08:01 ---------- bir önceki mesaj zamanı 07:28 ----------
VEFAT DUYURUSU
arkadaşlar,tanıyanlar bilir.MERSİN'de 74 yaşında ve uzun süredir kanserle mücadele eden,yılların motorcusu RAHMİ DEDE,dün vefat etmiştir.TR.de bilinen,sevilen,espirili,sohbeti hoş olan RAHMİ DEDE,huzur içinde yatsın.