Muzaffer abi sana tek kelime ile yakışırrrr ama naçizane fikrimi soracak olursan seninle özdeşmiş olan fazer resmini yaptır
Muzaffer abi sana tek kelime ile yakışırrrr ama naçizane fikrimi soracak olursan seninle özdeşmiş olan fazer resmini yaptır
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydın millet.akşama görüşmek üzere.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
ne ulen bana kebelekmi demek istedinoysa ben kartal gibi kanatları belli kuş resmi diye düşünmüştüm.olmazsa akşam tplantıda detayları göörüşelim adaşımm
ulen gene tepemi attırmayın ulen bana hakaret ettiğinin farkındamısın motormuyum ulennnnnnnn ben ne alaka şimdi belimdeki dövmenin fazer ile alakasıakşama gel seni seninle yakın göz temasında bulunacammmmmmm
kızı kolda fazerı yolda severim.
artık akşama toplantıya yaş pastanı getirirsinnnn..BORACIĞIM HAYIRLI YAŞLARA OLSUN DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUNNNNN
kızı kolda fazerı yolda severim.
teşekkürler muzafferciğim,hep beraber.
Nice senelere bora abi
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydın arkadaşlar
Bora abi doğum günün kutlu olsun,sağlıklı nice mutlu yıllar dilerim
Merhaba arkadaşlar,
Erzurum' dan selamlar,
Bora abim,
Nice hayırlı yaşlara, eh artık yolu yarıladın, 35 oldu değil mi?
Akşama keyifli sohbetler.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Bora kardeş, nice yıllara, doğum günün kutlu olsun Akşam toplantıya katılda yüzünü görelim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
hepinize ayrı ayrı teşekkürler dostlarım,kardeşlerim,yol arkadaşlarım.birlikte hep beraber nice yıllara.
ahh keşke. 51'e girdik.
geliyorum zaten,bende sizleri özledim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:20 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:17 ----------
teşekkürler sevgili özerciğim.seni de bekleriz.
herkese iyi günler... Bora başkanım nice mutlu senelere olsun...
Arkadaşlar, kayseri şehir merkezinde hesaplı ve temiz bir otel biliyor musunuz? Babam ve annem kalacaklar. Kardeşimin ev işini halletmek için.
Bu konuda yardımcı olan olursa çok sevinirim. 2 gece kalacaklar 13-14 eylül.
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
abim sana mesaj atmıstım ozelden bu arada sorunla ilgili olarak , kayseride büyük otel de kalmıştım ben cok guzel,temız fıyatıda benım zamanımda ucuzdu sehır merkezınde cumhurıyet meydanına cok yakın yanı bı ınternetten bakmanı onerırım...
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:52 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:50 ----------
abi suan baktım 2 gece 192tl dıyorlar arayıp gorusursenız daha da dusebılırler gunlugu 50 ye gelıyor kısı bası...
eyvallah yusufum,hep beraber.
herkese selamlar bol kazançlı ve bol gezmelı gunler
bora abı yenı yasında guzel guzel gezmenı yenı yerler gorup bızımle paylasman dılegıyle nıce senelere
sağ olasın günay kardeş,amiiiin.
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)