teşekkürler Günay...
Yusuf abi dövmenin özelliği o zaten.. senin gözlerde bi sıkıntı yok :c))
teşekkürler Günay...
Yusuf abi dövmenin özelliği o zaten.. senin gözlerde bi sıkıntı yok :c))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
arkadaşlar dörtmevsim motor montu alıcam, fiyatı en fazla 200 tl olan önerebileceğiniz bir marka var mı
oviraptor bence muzaffer abinin yerine uğramalısın. oradan hem modellere bakabilirsin, hem de güzel fiyata bulabilirsin.
AdanaMotor nerede diye sorarsan herkes gösterir yerini... :c))
hayırlı olsun kardeş,dövmeliler kervanına sende katıldın bakalım.
gündüz kardeş,4 mevsim aldığında eğer yazın da giyerim diyorsan ADANA'da yanılırsın.demedi deme.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Bahadır cooper motor alıcam diyodun bir ara yakışır sana yakında muzaffer abi ile göz temasına girersin artık
---------- Post added at 16:56 ---------- Previous post was at 16:45 ----------
Kardeş bende 4 mevsim giyerim diye almıştım ama alakası yok bu sıcakta giyersen 4 mevsimlik montu benim gibi tavuk gibi pişersin ona göre bir kışlık bir yazlık bence.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
prohell,venom ztn adana motorda mevcut bi uğra bakalım
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:23 ---------- bir önceki mesaj zamanı 18:21 ----------
bahadır abi alemsin 10 numara olmus golgelendırme renkler super sahsen 8 dovmesı olan bırı olarak Perfecto:D:D
Ahmet kardeşim çok teşekkürler.. Tam istediğim gibi oldu. İşçilik bayaa iyi yani... İlk dövmemizi yaptırdık, son olur mu, orasını zaman gösterecek :c))
Muzaffer abi dövme yaptırmamın mı bir sebebi var mı diye sordun, yoksa yırtık gibi olmasının mı, yoksa GS olmasının mı :c))
iyi akşamlar arkadaşlar
cevaplar için teşekkürler dikkate alacağım ama 2-3 haftaya havalar serinler dörtmevsim sıkıntı yaratmaz gibime geliyor zaten şuan ehliyetim yok uzun mesafe gidemiyorum. mayıs ayı gibide yazlık alırım artık.
günaydın dostlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın millet
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
herkese günaydın...
Muzaffer abi yırtık gibi olmasını ben istedim özellikle. üç boyutlu dövme. yırtılmış da içimdeki GS aşkı gün yüzüne çıkmış gibi :c))
çatlamış duvar efektlerini de düşündüm ama bunda karar kıldım.
bahadır dövmen hayırlı olsun. çok garizma olmuş.
yalnız dövmen kalıcımı geçicimi onu merak ettim.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
bahadırım bende birden havaya girdim ve dövme yaptırma kararı aldımmtavsiyelerinizi bekliyorum yalnız ben şu hoş BAYANLARIN ki gibi belime(kuyruk sokumu üstü)dövme yaptıracağım ne fikir verirsiniztavsiyelerinize ihtiyacım varyalnız koluman ve banatın tavsiyelerine ihtiyacım yokkkk
kızı kolda fazerı yolda severim.
muzaffer abim;
bu hobini ve isteğini ciddiye alıyorum bu yüzden cevap yazdım. Şimdi muzaffer ve yusuf abiler seninle dalga geçeceği için yorumşlarını istememekte haklısın.
Senin konuna gelince;
Abim biliyorsun dövme çok kişisel bir şey. Seçeceğin desen ve renkler kesinlikle senin kuyruk sokumu üst bölgene uygun olmalı. Bu yüzden şimdi bütün arkadaşlar yardımcı olmak isteyecektir ancak sağlıklı bir sonuç almak için ya sen bahsi geçen bölgenin fotoğraflarını buraya koy ya da eğer böyle kamuya açamam dersen bir çarşamba toplantısında hepimiz oradayken dövme istediğin bölgeni biraz sıyırırsın bizde karşısına geçip hep beraber yorumlarımızı yaparız. BEn toplumda bu tarz şeylere garip bakılsada seni kesinlikel destekliyorum. Yardımcı olmak için herkezinde çarşamba toplantısına geleceğine eminim. Hadi abicim sen rahat bir şeyler giy gel
Saygılarımla
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
HERKESE SELAM İŞTEN GÜÇTEN UZUN ZAMANDIR GİRMİYORUM
TEK AŞKIM HAYABUSA:rendeer:
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)