günaydın dostlar.
günay kardeş,hoş geldin.ben bu motorların 2 sinide kullandım ama işlerimin yoğunluğu nedeniyle şuan detaylı bilgi veremiyorum.zor değil,kolay,ayrıca da keyifli.
günaydın dostlar.
günay kardeş,hoş geldin.ben bu motorların 2 sinide kullandım ama işlerimin yoğunluğu nedeniyle şuan detaylı bilgi veremiyorum.zor değil,kolay,ayrıca da keyifli.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
detaylı bılgılerınızı musaıt oldugunuz bır zaman soylersenız cok mutlu olurum hocam gonlum hem gorunus hemde guc olarak tvs den yanaydı ama dun ybr 125 ıle dunya turu yapan 2 kısının seyehatıne ybr ıle cıkıp tamamladıgını dusununce aklım yıne ybr ye dogru kaydı ama hanı 2 kısı ıle bınınce sanırım zayıf kalır henı ben alayım satayım dıye dusunmuyorum uzun bır zaman kullanayım dıye dusunuyorum o yuzden tercıh yapamıyorum aklım cok karısık gercekten
Pazar günü saat:9-30 'da İstasyon Meydanında Şehitlerimizi anmak ve Trafik Polislerinin keyfi ceza uygulamalarını protesto için yaklaşık 30 kişilik bir grup Türk Bayraklarıyla Barajyolunda bir geçiit yapıacak.Ordan da Mersine doğru yola çıkılacaktır.Katılmak isteyen herkes Davetlidir.
Herkese hayırlı cumalar...
herkese hayırlı cumalar... günay arkadaşım hoşgeldin...
Sorularına elimden geldiğince cevap vermeye çalışacam. Honda cbf 150 kullanıyorum 6 aydır. ilk motorum.
öncelikle internetten motosiklet sürüş teknikleri ile ilgili bulabildiğin herşeyi okumalısın, izlemelisin. o kadar izlemelisin ki, motosiklete bindiğinde yabancılık çekmeyesin. debriyajın sol elde olduğunu, sol ayakta vites olduğunu, sağ ayakta fren olduğunu internetten öğrendim ben.
cbf 150'nin bana göre artı ve eksi yönlerini şöyle sıralayabilirim,
Artıları:
-Çok konforlu, sürüşü çok kolay, benzini kokluyor (200 km 22 tl civarında), artçının pozisyonu rahat, bakım masrafları ve parçaları ucuz, titreşim diye birşey yok, ikinci el piyasası her daim mevcut.
Eksileri:
-Maksimum sürat 110 gördüm, Adana-Mersin 1 kere gidip geldim yolda canım çok sıkıldı git git bitmiyor (ortalama 85 km hız)
şehir içinde kullanacaksan, şiddetle tavsiye edebileceğim bir motordur. başlangıç motoru olarak çok idealdir.
Motoru aldığımda, daha hiç motosiklet kullanmamıştım. 1.viteste galeria'nın arkasına kadar gittim. orada denge ve vites çalıştım.
Bu çalışma yaklaşık 15-20 dk sürdü. Sonra trafiğe karışıp Turgut özal bulvarına kadar gittim. ilk 1 ay sadece akşamları trafiğin olmadığı saatlerde sürüş yaptım. Ondan sonra aktif kullanmaya başladım. Mutlaka internetten sürüş teknikleri ile ilgili bilgileri okumalısın. Denemelisin motorun üzerinde.
Eğer durumun varsa ders almanı öneririm, henüz ders almak bana nasip olmadı. Fiyatı aştı beni biraz.
Sormak istediğin bişe olursa cevaplayabilirim...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Hayırlı cumalar herkese selamlar saygılar
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
çok şükür sorun yokta, nostaljicilerle tanışıp gezmek için sordum
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:31 ----------
herkese günaydın arkadaşlar,hayırlı cumalar..
ybr
hafif,kullanımı kolay,işçiliği iyi,parçası bol,2.eli kuvvetli,az yakan bir motordur.son sürati 90 km.dir.iki kişi uzun yolda zayıf kalır.2500-3250 aralığında modeline/temizliğine göre alınabilir.titreşim yok denecek kadardır.
tvs apache
bu sınıfın en güçlüsü,az yakan,parçası çok extrem birşey olmazsa bulunan,kullanımı kolay bir motordur.son sürati 130-135 km.dir.iki kişi uzun yolda iyidir,zayıf kalmaz.3250-3750 aralığında modeline/temizliğine göre alınabilir.titreşim hafif vardır.
evet içlerinde sürüş rahatlığı olarak CBF 150 dir.titreşim yoktur.
herhengi bir üyelik veya şart yoktur,hatta motoru olmayanlar bile katılabilir.sadece gezilere katılabilmek için,mutlaka ama mutlaka korumaların ve ehliyetin olması gerekir.
bililendırme ıcın cok tesekkur ederım ogrendıgım kadarıyla sızde apachi kullanıyormussunuz benımde gonlumden gecen apachı olcak
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:58 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:56 ----------
bılgı ıcın tesekkur ederım
ders ıcın sanırım adana da bu ısler pek ıyı degıl yok olursada cok tuzlu olur
gonlum sanırım apachıden yana cok tesekkur ederım cesaret aldım sızden ılk surus olarak cesaret gerekıyor sonrasındada guvenlık ekıpmanları
evet trafikte görüyorum ama buraya kayıtlı değiller sanırım
evet bende 2007 yılında ybr,2011 de apache kullandım.
yusuf abi gelmek isterdim ama malesef ehliyetim yok
tamam yusuf abi gelirsem yarın akşama kadar haber veririm
Iyi geceler millet.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
yusuf kardeş,valla dedıgın gıbı guzel olucak işlerinin hallettıgın ıyı oldu...pazar sabah gorusuruz
Şu an bu konu içerisinde 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 misafir)