Iyi geceler arkadaşlar Yeni katılan arkadaşlar sizde hoşgeldiniz inşallah katılımcı bir üye olursunuz yarın geziye gidecek olan varsa iyi gezmeler olsun şimdiden herkese iyi pazarlar.
Iyi geceler arkadaşlar Yeni katılan arkadaşlar sizde hoşgeldiniz inşallah katılımcı bir üye olursunuz yarın geziye gidecek olan varsa iyi gezmeler olsun şimdiden herkese iyi pazarlar.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Bi urfa gezisi mi yapsak?
kusura bakma ahmet abi cevap attığında çıkmıştım
IO.degil nedemek e nasil memnunmusun scooterindan aman bak herdaim dikkat et...
memnunum.. dikkat etmeye çalışıyorum,yavaş kullanıyorum zaten daha rodajını tamamlamadı
Herkese Günaydın Hayırlı hafta sonları diliyorum. Pazar sabahı bir otobana çıkıp motorun genzini açim dedim ama az daha benim genzim açılıyordu. Otobana çıktım önümdeki petrol yüklü tırı tam sollamak için vitesi düştüm gaza yüklendim Tırın arka sol lastikleri gümledi ve hertarafa lastik parçaları saçıldı lastik parçalarına çarpmadan sağ salim durdum ve hala tek parçayım verilmiş sadakam varmış allah yüzüme baktı... Bundan sonra tırlara otuz metreden fazla yaklaşmam
Kardes seninkide bahtsiz bedevi hesabi iste neyin nezaman olacaginin belli olmadiginin kaniti cok gecmis olsun..
iyi akşamlar arkadaşlar... Yusuf kardeşim geçmiş olsun.. Aramıza yeni katılan arkadaşlar, öncelikle hoşgeldiniz. Çarşamba toplantılarına bekleriz.
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
hoşbulduk bahadır abi. nerede oluyo bu toplantı ve ne konuşuyosun
Yusuf geçmiş olsun aman arkadaşlar çok dikkat edelim Allah hepimizi kazadan beladan korusun.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydın dostlar,hepinize iyi bir hafta diliyorum.
yusufum geçmiş olsun kardeş.aman dikkat.
oviraptor tuğba kardeş,hoş geldiniz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
gunaydın arkadaslar
yusuf geçmiş olsun
kara murat benim FUAT KOŞAK
Merhaba arkadaşlar,
Dün akşam sağ sağlim döndük. Fırsatım olnca festival fotoğraflarınıda yüklerim.
Yusuf,
Geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın.
---------- Post added at 09:51 ---------- Previous post was at 09:48 ----------
Hoşgeldiniz,
Keyifli sürüşler.
---------- Post added at 09:53 ---------- Previous post was at 09:51 ----------
Hüseyin,
İyi dileklerin için teşekkür ederim. Görüşmek dileği ile,
---------- Post added at 10:00 ---------- Previous post was at 09:53 ----------
Hatırladım Ahmet,
Keyifli sürüşler. Gezi olur ve genel katılıma açık olursa düzenleyen arkadaş buraya yazıyor. Yoksa resimlerden nasiplenip keyif almaya çalışıyorsun.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)