hayırlı cumalar.herkese hayyyyyy
hayırlı cumalar.herkese hayyyyyy
kızı kolda fazerı yolda severim.
hayırlı cumalar arkadaşlar... herkese iyi hafta sonları şimdiden... :c))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Iyi geceler arkadaşlar
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Merhaba Arkadaşlar,
Haftasonu hava sıcak olduğundan yarin MERSİN/Ayvagedik yaylasında piknik yapmayı düşünüyoruz, gelmek isteyen arkadşlar isimlerini ilave etsin ona göre sucuk alınacak.
Buluşma yeri : Herzamanki gibi MOLA
Hareket saati: 9:00
Şimdilik Katılımcılar:
-Yusuf abi ve eşi
-Ben ve eşim
-Recep Albayım ve eşi
-Mümin ve belki eşi
-
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:00 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:21 ----------
DÜZELTME
Haftasonu hava sıcak olduğundan yarin MERSİN/Ayvagedik yaylasında piknik yapmayı düşünüyoruz, gelmek isteyen arkadşlar isimlerini ilave etsin ona göre sucuk alınacak.
Buluşma yeri : Herzamanki gibi MOLA
Hareket saati: 9:00
Şimdilik Katılımcılar:
-Yusuf abi ve eşi
-Ben ve eşim
-Recep Albayım ve eşi
-Mümin ve belki eşi
-Mustafa abi ve eşi
-Hüseyin Aktimur ve eşi
-Burak cingiz ve belki eşi
-
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
selam arkadaslar
beni ekleyin tek olarak
kara murat benim FUAT KOŞAK
Ben eşim ve birde kızım kısmetse yarın molada görüşürüz
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
MERHABALAR! bende aranıza yeni katıldım motorsiklet uzun zamandır sürüyorum ama burda yeniyim bugun mersinden dönuyordum bi grup vardı vfr ler z1000 ler fln vardı heralde burdandı valla bundan sonra bende olabildiğnce sizlerle etkinlıklere katılmak isterim saygılar...
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,
Hafta sonu Ayvagediği yayla - Çamlıyayla üzeri gezimiz bol kahkaha ve lokmalı geçti.
Fotoğraf yüklemeyi öğrendim ama akşam fırsat bulamadım. Bu gün akşam kısmet ise
yükleyeceğim. Dünkü geziye katılamamasına rağmen yaptığı organizasyondan dolayı
tüm katılımcılar adına Muzaffer (Fazer) teşekkür ediyorum.
Ayrıca Eskişehir festival için güzergah ve hareket saat bilgilerini yazacağım.
Gelecek arkadaşların benimle yada Muzaffer (Fazer) ileiletişim kurarlarsa sevinirim.
Çıkış noktasında kimi bekleyeceğimizi biliriz.
---------- Post added at 08:30 ---------- Previous post was at 08:26 ----------
troy01 Merhaba,
Aynı saatlerde 2 gurubun gezi dönüşü oldu. Her ikiside Adana' dan dı. Sadece farklı yerlere geziye gidilmişti.
Tabii gezilere bekleriz. Buradan takip edebilirsin. Çarşamba gün akşamları bir araya gelmeye çalışıyoruz.
Gelirsen toplantıya katılan aradaşlarla tanışma ortamı olur.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
günaydın,iyi haftalar olsun dostlarım.gezide güzel eğlenmenize sevindim.gönül isterdi ki bende aranızda olayım ama misafirim vardı.sağlık olsun bir dahaki sefere.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkese günaydın işte yine tarafımdan yapılan gezi orgnzasyon tadında ve kıvamında olmasına sevindim.katılan arkadaşlara mercikatılamayıp bahaneler uyduranları şiddetle kınıyorum özellikle başkanıp diyip hava atanlara gerçek başkan herzaman belliiii
Valla tam da dedıgınız gıbı oldu 2 grup vardı evet,tabiki bundan sonra burdayım,takip eder nerdeyseniz gelirim...
---------- Mesajlar birleştirildi - 11:36 ---------- bir önceki mesaj zamanı 11:32 ----------
Mevsimler kaydığı için eylülde böyle geçebilir büyük ihtimal,soğuk yerlere yönelmek daha keyifli olucak...
Muzaffer abi dünkü gezide bi sen yoktun bize böyle güzel geziler tertip ettiğin için seni canı gönülden kutluyorum ben hayatımda bu kadar vefakar bir insan görmedim arkadaşlar bizler için gezi düzenliyor demek kendisi iş yoğunluğundan dolayı gelemiyor ne kadar teşekkür etsem azdır canım abim benim ha unutmadan sucuklarda on numaraydı az daha yeseydim mide fesadından ölecektim hehehe
---------- Post added at 11:11 ---------- Previous post was at 11:08 ----------
Troy01 arkadaşım sende hoşgeldin aramıza katılımcı bir üye olman dileğiyle hoşçakal.
---------- Post added at 11:15 ---------- Previous post was at 11:11 ----------
Troy01 arkadaşım sende hoşgeldin aramıza katılımcı bir üye olman dileğiyle hoşçakal çarşamba toplantılarına bekleriz.
---------- Post added at 11:17 ---------- Previous post was at 11:15 ----------
Troy01 arkadaşım sende hoşgeldin aramıza katılımcı bir üye olman dileğiyle hoşçakal çarşamba toplantılarına bekleriz.
fazerr,muzafferciğim,sen gönüllerin başkanısın.ayrıca unutma başkanlarında ayrıca işleri çıkabilir,aynı senin gidemediğin gibi.
haa birde şu ,senin güdümünle yazdırdığın yazılar olmasa,tadından yenmez.nedir şu popüler olma merakı anlamadım ki.
günaydın hayırlı haftalar ehe ehe ))
herkese iyi günler, iyi haftalar dilerim...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
muzaffer kiminle konuştuğunu unutma! zaten yıllardır ilk defa yazdığın bir mesaja cevap verdim,kafamı bozma.
bora sende benim kafamı bozmabende sana birdaha cevap yazmam beni hafife alma
elimden geldiğince katılmaya çalışacağım tabiki , rakı şalgamsız bu merette grupsuz gitmez :D
Arkadaşlar,
Alttaki rota 1 viraj ve manzaralı parkur. 686 Km. Ben bu rotayı kullanmamızı öneriyorum.
Rota 2 ise 663 Km. Ama düz ova yolundan seyir edeceğiz. Bu rota takip edilecek ise yüksek performans ile gidilmesi akıllıca olacaktır.
29 Ağustos' u 30 Ağustos' a bağlayan gecenin sonrası sabaha karşı Mersin Molada tesislerinden hareket edilecek.
Yani Perşembe sabaha karşı 02:30' da hareket edeceğiz. Ortalama 110 - 140 arası sürat ile yol almayı planlıyoruz.
Ereğli makasında yapılacak kahvaltı sonrası performans ve yol - saat durumuna göre mola belirlenerek devam edilecektir.
Çadır kuracak arkadaşlarımızın gece soğuk havaya karşı tedarikli olmalarını öneriyorum. Gelmeyi düşünen arkadaşlar
buraya isim ekleyebilir veya Muzaffer (Fazer) yada bana ulaşarak bilgi verebilirler. Buluşma noktasında katılımcı arkadaşlarımızı
kontrol etmek açısından yararlı olacaktır.
İyi akşamlar,
---------- Post added at 20:18 ---------- Previous post was at 20:15 ----------
Başkanım,
Seninle Muzaffer' i artık ringlerde yani meydanlarda görmek istiyoruz. Bırakın artık şu sanal savaşı.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Şu an bu konu içerisinde 7 kullanıcı var. (0 üye ve 7 misafir)