selam arkadaslar
aksam turgay abi aradım italya için yola cıkmıslar boluda mola vermişler bugun edirne sınırı geçeceklerini söyledi
yolunuz açık olsun allah kaza bela vermesin.
selam arkadaslar
aksam turgay abi aradım italya için yola cıkmıslar boluda mola vermişler bugun edirne sınırı geçeceklerini söyledi
yolunuz açık olsun allah kaza bela vermesin.
kara murat benim FUAT KOŞAK
herkese iyi geceler dilerim,iyi pazarlar ben mallesef evdeyim evi ilaçlamakla meşgulum geziye gideceklere iyi eğlenceler kazasız belasız sürüşler dilerim.
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Herkese hayırlı sabahlar vede hayırlı pazarlar diliyorum....
Cümleten günaydın, hayırlı pazarlar..
Listen to Your Heart
evet dostlar,hepinize iyi haftalar,bol kazançlar olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Hepimize hayırlı haftalar gezide olanlara iyi tatiller
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Hayırlı sabahlar arkadaşlar, herkesin bol kazançlı ve güzel bir hafta geçirmesi dileği ile...
Bi baktımda şimdi, daha haftasonuna çok varmış yaav
herkese günaydın.. iyi günler, iyi haftalar...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
selam arkadaslar
suan ankaradayım buraya yaz gelmemiş serin
Karadenize gidecek olan arkadaşlar varmı aramızda ben tur ile gitmeye karar verdim ama gönül isterdiki motorla gitmeyi ama kısmet değilmiş hanımı kandıramadık cuma günü yola çıkacam kismetse motorla karadenize gelmeyi planlayan arkadaşlar varsa aramızdı orda karşılaşmayı isterim hoşçakalın by by::-))
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydın dostlar.
muttalip keşke acele etmeseydin,gitmeyi planlayan arkadaşlar vardı.yine de sen bilirsin.mtorla tadı başka olur çünkü.
herkese iyi geceler dileri,boracım adam hanımı kandıramadım diyor yane motorla gitmek yusuf yusuf diyor,yarın toplantıda görüşmek dileğiyle
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
desene bizim yusufların kulaklarını çınlattı.
günaydın millet,akşama görüşmek üzere.
gunaydın millet
aksam ugrak yaparım
Tüm Arkadaşların BERAT KANDİLİNİ kutlarım
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
herkese iyi günler, berat kandiliniz mübarek olsun.
geçen hafta toplantıya katılamadım ancak bugün kesin ordayım... :c))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Iyi akşamlar arkadaşlar herkesin berat kandili kutlu olsun cengiz abim anlamışsın olayı tebrik ediyorum seni ne yalan mı söyleyeyim şimdi 2 çocuk 2 de biz ettimi 4 motorla yorucu olur diye sıcak bakamadım kısmet değilmiş artık bora başkanım akşam berat kandili için bir organizasyon var mı? motorlara binip eshabıkeyfe mi gitsek
Şu an bu konu içerisinde 19 kullanıcı var. (0 üye ve 19 misafir)