Hayırlı cumalar. Hava ne kadarda sıcak resmen asfalt erimiş
mustili bak güzel dostum bu sanal ortamda herkes yazılan konularla alakalı farklı yorumları YALNIŞ anlayabilir veya algılayabilirbizler zaten seni çok iyibilen kişileriz(bizimiçin çok değerlisin.seni çok seviyoruz.) fakat bazı arkadaşlar bir konu yazıyor yorumunu anlatıyor ondan sonra yazyazabilirsen sonuç?? ortada bu işi veya buna benzer olayı paylaşma ortamı bu sanal ORTAMDA DEĞİLLL karşılaştığımız toplantı ve gezilerde anlatır okadarsonuçta belli herkez memnun olarak fikir üretirBAKKKK ne oldu;;;; sonuç ? kabak senin başında patladı adaşımında buna benzer olaydan dolayı bazı konulardan uzak duruyor niye (eskisi kadar yorum yapmıyor vede yazmıyorrr)lütfen bazı konuları sanal ortamında paylaşmayın.yazı yazmaktansa tlf denilen olayı kullanın. emin olun buna benzer olaylardan dolayı bu siteye girmeyip yazı yazanların sayısı bu yüzden azaldı lütfen artık bu sanal ortamda yazı yazarken biraz seçici olmanıza özen gösteriniz
kızı kolda fazerı yolda severim.
Merhaba Dostlar,
Miraç kandilinin tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını diler, siz ve değerli ailelerinizin kandilini kutlarım.
Hafta sonu imtehana girecek tüm gençlerimize başarılar diliyor, şu mubarek gecede edilecek dualardan nasip ve hisse temenni ediyorum.
Allah yardımcıları olsun.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Arkadaşlar herkesin kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
herkeşe iyi akşamlar dilerim
TÜM İSLAM ALEMİNİN MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLARIM
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
iyi aksamlar adana mt
tüm islam alemin miraç kandilini kutlarım
arkadaslar bu ne sıcak serin yere gezi yapan olsa haberleşelim tlf açıkdır
kara murat benim FUAT KOŞAK
hayırlı kandıller
daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)
Slm millet ne sıcak bir gün yahu resmen yandım bu pazar gezi varmı idi bilmiyorum ama tam koruma ile insan pişer valla giymesen Allah muhavaza ne biçim bir zevktir şu motor işi anlamadım gitti vesselam kışın soğuk yazın sıcak
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
herkese iyi pazarlar... sıcaktan nefes alınmıyor memlekette... bu nasıl bir sıcak böyle... herkese tavsiye, evden çıkmayın... :c))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Cümleten hayırlı akşamlar... 1 ay evvel anneler günü burdan hatırlanmıştı yazılmıştı.. Ama babalara haksızlık edildi gibi ... Tüm babaların,baba adaylarının babalar günü kutlu olsun.. İyi akşamlar
Listen to Your Heart
herkese iyi geceler dilerim,izin bittiiiiiiiiiiiiii yarın baş işiiiiiiiiiiii
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
hepinize günaydın,iyi haftalar olsun.birkaç gündür giremiyordum.eveet geçmişde olsa hepimizin BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Gunaydın ADANA lı Agabilerim Kardeşlerim. CBF i sattıkdan sonra sizlerle gezmeyi özledim. Simdi yeni Xtreme max ile kısmet olursa birgun yaylara sureriz artık...
Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..
Merhaba arkadaşlar,
G. Antep' ten selamlar,
Bende TÜM BABALARIN babalar gününü kutluyorum.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
istanbuldan iyi aksamlar
adana mt
kara murat benim FUAT KOŞAK
Ceyhandan iyi akşamlar arkadaşlar
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Adana sıcak derlerdi , he he öyledir derdik.
La bu nedir ? nasıl bir sıcaktır , boncuk boncuk terliyoruz , nefes bile alamıyoruz.
Allah hepimizin yardımcısı olsun
Bu arada evide Cemalpaşa mah. tuttum , destek ve akıl veren herkese teşekkürler...
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)