Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Hayırlı cumalar. Hava ne kadarda sıcak resmen asfalt erimiş

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı acar65 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Öncelikle iyi akşamlar sevgili dostlar işlerimden dolayı ancak girebildim siteye.
    Sevgili Yusuf Ziya abim özür dilerim aslında öyle demek istemedim ama yazmış oldum bir kere kusura bakmayın tabiki dostlara esenlikler dilemek boş laflar değil.Tekrardan özür dilerim.
    Ancak şunuda belirteyim gerçekten sitemize bakıyorum hep aynı mesajlar esenlikler dilemekten başka mesaj yok.Aslında eğitim konusu çok önemli lütfen ukalalık yapmıyorum beni yanlış anlamayın elbette içinizde bir çoğunuz uzun zamandır motosiklete biniyorsunuz saygı duyuyorum.Benden ve bir çok arkadaşımdan da iyi kullanan sürücüler var.Hani şu var bazen ortamda kardeşim sen iyi kötü eğitim aldın bari öğrendiğin ve almış olduğun eğitimleri bizlerle paylaş diyen arkadaşlarımız var onlarla bir nebze de olsa burada anlatmak istedim.Aslında her zaman eğitimin gerekli olduğunu hepiniz yazıyorsunuz değilmi.Bende nacizane bildiklerimi yeni öğrendiklerimi arkadaşlarımı dostlarıma anlatıyorum.Ama bakıyorum bazı arkadaşlarım beni yanlış anlıyor sanırım.Ben sadece doğru bildiklerimi motosiklet kullanırken yapılan yanlışları anlatmak istedim,tabiki buda karşılıklı olumlu tartışmalar ile olur elbette benimde bu konuda yanlışlarım hatalarım olacak beni uyarırsanız bende çok sevinirim kimseye kırılmam küsmem çünkü ben sizleri çok seviyorum,tüm insanlarıda.Onlara küçücükte bir faydam olursa ben çok mutlu olurum zaten hayatta bu değilmi iyiyi güzeli acıyı,kederi paylaşmak değilmidir.Birde bazı arkadaşlarım eğitim konusuna maddi olarak bakıyorlar evet belki eğitime harcanan paraya çok diyebilirler ancak vereceğiniz veya verdiğini para bir kere olsun yapacağınız kazaları önlemesi sadece bir kere önlemesi bile dünyalara deymezmi?bacağınızı kolunuzu kırmanızdan iyi değilmi neyse çok başınızı ağrıtmayayım.Ben her zaman buradayım sizlerleyim.Eğitim konusunda yardım isteyen olursa daima yardımcı olabilirm.İyi geceler olsun herkese.
    mustili bak güzel dostum bu sanal ortamda herkes yazılan konularla alakalı farklı yorumları YALNIŞ anlayabilir veya algılayabilirbizler zaten seni çok iyibilen kişileriz(bizimiçin çok değerlisin.seni çok seviyoruz.) fakat bazı arkadaşlar bir konu yazıyor yorumunu anlatıyor ondan sonra yazyazabilirsen sonuç?? ortada bu işi veya buna benzer olayı paylaşma ortamı bu sanal ORTAMDA DEĞİLLL karşılaştığımız toplantı ve gezilerde anlatır okadarsonuçta belli herkez memnun olarak fikir üretirBAKKKK ne oldu;;;; sonuç ? kabak senin başında patladı adaşımında buna benzer olaydan dolayı bazı konulardan uzak duruyor niye (eskisi kadar yorum yapmıyor vede yazmıyorrr)lütfen bazı konuları sanal ortamında paylaşmayın.yazı yazmaktansa tlf denilen olayı kullanın. emin olun buna benzer olaylardan dolayı bu siteye girmeyip yazı yazanların sayısı bu yüzden azaldı lütfen artık bu sanal ortamda yazı yazarken biraz seçici olmanıza özen gösteriniz
    kızı kolda fazerı yolda severim.

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    Merhaba Dostlar,

Miraç kandilinin tüm İslam Alemi için hayırlara vesile olmasını diler, siz ve değerli ailelerinizin kandilini kutlarım.

Hafta sonu imtehana girecek tüm gençlerimize başarılar diliyor, şu mubarek gecede edilecek dualardan nasip ve hisse temenni ediyorum.
    Allah yardımcıları olsun.
    önder_01 bunu beğendi.
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)

adanalı01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xj6 diversion f 2013
    Arkadaşlar herkesin kandilini kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim
    köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.

Motosikleti
    Kawasaki Vn 800
    herkeşe iyi akşamlar dilerim

TÜM İSLAM ALEMİNİN MİRAÇ KANDİLİNİ KUTLARIM
    Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee

fuatbmw01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW
    iyi aksamlar adana mt
    tüm islam alemin miraç kandilini kutlarım
    arkadaslar bu ne sıcak serin yere gezi yapan olsa haberleşelim tlf açıkdır
    kara murat benim FUAT KOŞAK

simyacı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2014 tmax
    hayırlı kandıller
    daha önce beynini götüremediğin yere motorunu götürme!!!
    ybr250-vstrom-600f-fz6-fazer1000-cbf1000-z1000sx(-xcity250&crosstourer1200)

adanalı01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xj6 diversion f 2013
    Slm millet ne sıcak bir gün yahu resmen yandım bu pazar gezi varmı idi bilmiyorum ama tam koruma ile insan pişer valla giymesen Allah muhavaza ne biçim bir zevktir şu motor işi anlamadım gitti vesselam kışın soğuk yazın sıcak
    köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.

bahadirce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu anda motorsuz...
    herkese iyi pazarlar... sıcaktan nefes alınmıyor memlekette... bu nasıl bir sıcak böyle... herkese tavsiye, evden çıkmayın... :c))
    AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...

hsn01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz ETZ 251 / 1991
    Cümleten hayırlı akşamlar... 1 ay evvel anneler günü burdan hatırlanmıştı yazılmıştı.. Ama babalara haksızlık edildi gibi ... Tüm babaların,baba adaylarının babalar günü kutlu olsun.. İyi akşamlar
    Listen to Your Heart

Motosikleti
    Kawasaki Vn 800
    herkese iyi geceler dilerim,izin bittiiiiiiiiiiiiii yarın baş işiiiiiiiiiiii
    Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    hepinize günaydın,iyi haftalar olsun.birkaç gündür giremiyordum.eveet geçmişde olsa hepimizin BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

speedy2 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW 1150GS ADV
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    hepinize günaydın,iyi haftalar olsun.birkaç gündür giremiyordum.eveet geçmişde olsa hepimizin BABALAR GÜNÜ KUTLU OLSUN.
    Şahsında bütün adana Mt.nin babalar günü kutlu olsun.

gezgin_33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    CBF-150
    Gunaydın ADANA lı Agabilerim Kardeşlerim. CBF i sattıkdan sonra sizlerle gezmeyi özledim. Simdi yeni Xtreme max ile kısmet olursa birgun yaylara sureriz artık...
    Dostu-Düşmanı ayırdettik ve bıraktık bir ovaya. Dedik ki, gerçekten bilmiş miyiz.
    baktık ki, kime ne etiket yapıştırmışsak doğru çıkmış..

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    Alıntı speedy2 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şahsında bütün adana Mt.nin babalar günü kutlu olsun.
    vay özer kardeşim,bizlerde sizin BABALAR GÜNÜNÜZÜ kutlarız.
    speedy2 bunu beğendi.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    Merhaba arkadaşlar,
    G. Antep' ten selamlar,
    Bende TÜM BABALARIN babalar gününü kutluyorum.
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

fuatbmw01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW
    istanbuldan iyi aksamlar
    adana mt
    kara murat benim FUAT KOŞAK

Motosikleti
    BMW 1150 GS
    Ceyhandan iyi akşamlar arkadaşlar
    Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
    Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR

takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Adana sıcak derlerdi , he he öyledir derdik.

La bu nedir ? nasıl bir sıcaktır , boncuk boncuk terliyoruz , nefes bile alamıyoruz.

Allah hepimizin yardımcısı olsun

Bu arada evide Cemalpaşa mah. tuttum , destek ve akıl veren herkese teşekkürler...
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 31 kullanıcı var. (0 üye ve 31 misafir)

Bu Konudaki Etiketler