günaydın millet.akşama görüşmek üzere.
günaydın millet.akşama görüşmek üzere.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba arkdaşlar,
Kısmetse akşama görüşürüz
Eğitim konusunda kimsenin aksini iddia edeceğini sanmıyorum.
Ama bu iş Bora başkanımın deyimi ile vakit ve nakit meselesi.
Festival bencede harika geçti. Tüm arkadaşlarımın sorunsuz dönmesinden dolayı şükürler olsun diyorum.
Festival yorgumluğunu atamadan Pazartesi sabah Erzurum' a gidip dün akşam dönebildim. Kısmet ise bendeki
fotoğrafları Bora başkanım ile paylaşacağım, o da fırsat bulur ise siteye ekler.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
evet arkadaşlar istbuldan slmlar.toplantıyı ihmal etmeyin vede resimleri yükleyin okadar.bu arada eğitim şart diyorum FAKATTTTT sadece eğitimde teorik bilgilerden başka birşey öğrenemezsiniz(...ben kursa gittim herşeyi öğrendim...yemezler canım hayvan terli...) sizler bunları uygulamak vede geliştirmek için uzun kilometrelere ihtiyacınız var bunuda hatırlatim..UUUUlennnn acar mustafa bizim gurupta ben iyi motor SÜRÜYORUM diyipp hava atan mürüdimden birini yazda bende öğrenim BİR KURSA GİTTİN DİYE BİZE havamı atıyon ulennn madem öyleydin benimle niye güreşmedin senin gibi yiğtleri çimlerde görim işte ermeydanı hadi gellllll.....bu işin şakası olmaz sen istediğin kadar iyi sürücü ol trafikte karşındaki sürücünün hatası seni sıkıntıya sokar bunuda hatırlatim beyler OKADARRRRRR.
kızı kolda fazerı yolda severim.
HAYIRLI AKŞAMLAR AĞALAR
DÜNYADA ESERİN YOKSA TARİHTE HİÇ YERİN YOK DEMEKTİR.
CEMİL GERDAN.
herkese iyi geceler dilerim,toplantı güzeldi katılan herkese teşekkür ederim,
muzaffer abem çok doğru söylüyon bu iş ne kadar eğitim alırsan al ama her memlekette denyo vardır,sadece eğitimle olmuyor birazda his önemli her türlü ihtimali göz önünde bulundurmak gerekir istediğin kadar virajı iyi al keskin al hızlı al önüne tospa çıktı hadi gelsin kurtarsın seni eğitimin, eğitim gereksiz demiyorum yanlış anlaşılmasın sadece dikkat ve emniyetli ve güvenli sürüş o kaddar ulen içince ne güzel döktürüyom be yaaa
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
günaydın ADANA MT.gezi başlığını açtım ama site kuralları 250 resime izin veriyor.daha 135 adet resim var.onları da atacağım.işte linki:
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2718108
Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler olsun.
Akşamki toplantı güzeldi ve Epey neşeli geçti.
Bu arada Muzaffer abim,Manavgatta güreşten sen kaçtın.Eğitim konusuna gelince evet ben sizlerden çok daha acemi motorsikletçiyim bunu kabul ederim.İkincisi ben önceki yazımda iyi sürücüyüm demedim,bir çok sürücüden iyi kullanıyorum dedim aradaki farkı anlayan anlar zaten.Üçüncüsü eğitimlerde teorik eğitimde veriyorlar,pratik eğitimde yani hem trafiğe kapalı alanlarda,trafiğe açık alanlarda eğitim veriliyor ama eğitim bir kere alınmıyorki eğitiminde aşamaları var.Trafikte o kadar bilinçsiz sürücüler var ki inanılır gibi değil motosikletçileri zaten görmüyorlar biz kendimizi göstermeliyiz.Bir çok arkadaşım bana kızıyor şimdi nerden çıktı bu eğitim meselesi diye ama her gün Hayırlı işler,günaydın arkadaşlar diyip boş mesaj atmaktan iyidir değilmi.Siz tehlikeleri önceden tabiki göremezsiniz ama doğru planlama,doğru bakış,doğru konumlanma ile bir çok tehlikeleri akarte ederiz diyorum ben.Eğer yollarda,virajlarda doğru yerlerde olmazsak elbette önümüze kaplumbağada çıkar,inekte çıkar,tepe noktasında U dönüşü yapan öküz de yanlışmıyım.Neyse şimdi kahvaltı yapacağım isteyen olursa sonra devam ederiz.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Merhaba arkadaşlar,
Akşamki toplantı son derece keyifli idi.
---------- Post added at 10:27 ---------- Previous post was at 10:25 ----------
Aman Yusuf' um,
Kimi nereden öptüğüne dikkat et.
---------- Post added at 10:43 ---------- Previous post was at 10:27 ----------
Mustafa hocam,
Eğitimci olduğun hemen belli oldu.
Amma Muzaffer Manavgat' ta güreşten kaçmadı. Seni devirip mahçup etmemek için geri çekildi.
Ayrıca hayırlı işler, günaydın diye mesaj atmak boşmudur. Ayıp ettin bak şimdi.
Bu arada gırtlaktan da hiç fedakarlık etmiyorsun. Ne var bu günde kahvaltı etme, sermayeden (Göbekten) ye ne olur yani.
ben son birşeyler ekleyeyim.
belki daha önce yazmıştım ama ilk eğitimi 2011 mersin motor desteğiyle OMM tarafından aldım. anında tamam dedim. öğrendim.
2012 nisan da omm dostlar sürüşü adı altında muğla-göcek te 3 günlük gezi oldu. oradaki sürücüleri görünce hiçbirşey bilmediğimi anladım ve gerisin geri döndüm.
hamok un desteğiyle geçen ay mustafa ile 2 günlük bir eğitime katıldık. hiçbirşey bilmediğim iyice tescillendi.
aslında söyleyecek daha çok söz var ama özetle şunları söyleyeyim;
motosiklet sürüşü avrupalılar özellikle ingiltere tarfından bir sistematiğe bağlanmış. buna roadcraft diyorlar. türkçeye motosiklet yol sanatı olarak geçirilmiş.
iyi sürmek ile sistemi uygulamak ayırtedilmiş.çünkü sistem kontrol edilebilir ve değerlendirilebilir donelerden oluşuyor. yani neye göre iyi neye göre kötü bilgi veriyor. subjektif değil, onlarca maddeye göre objektif bir sonuç veriyor sistem size.
ilk motosikleti aldığımda 2005 yılıydı. ne yol sanatı ne birşey vardı. yıl 2012 çok şey değişti.
motosiklet sürmek keyifli bir iş ve bunun bir sistemi var. öğrenmek gerek.
bir arkadaşımız ciddi ya da şaka maddi destek demiş. ona da destek olurum. yeterki öğrenmek istesin.
bu eğitim konusunu aşağıda belirttiğim linkde devam ettirmek istiyorum. ismim fatih. o siteye üye olup durumu belirtirseniz elimden geleni yaparım.
http://www.hamok.org/forum/index.php...e28a76d5b1b89f
saygılarımla.
Selam arkadaşlar,uzun zamandan sonra hayırlı bi haber için girdim adana mt 'ye,20 haziran Çarşamba günü saat 20:00 de ssk hastahanesi yanı Emira Balo Salonunda Düğünüm var,herkesi beklerim,özellikle toplantı gününü denk getirdim bilesiniz ))
[I]315 ile uzaklaştım,aynamda görünmüyorsun...I]
isocuğum öncelikle mutluluklar diliyorum kardeş. ALLAH'tan bir mani olmazsa gelirim.
evet arkadaşlar,hatırlatma yapalım.yer bildiğiniz ERDEMLİ ÇAMLIĞI sadece adı değişmiş.
http://i592.photobucket.com/albums/t...ogan/enlik.png
herkese iyi geceler dilerim hayırlı cumalar
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Öncelikle iyi akşamlar sevgili dostlar işlerimden dolayı ancak girebildim siteye.
Sevgili Yusuf Ziya abim özür dilerim aslında öyle demek istemedim ama yazmış oldum bir kere kusura bakmayın tabiki dostlara esenlikler dilemek boş laflar değil.Tekrardan özür dilerim.
Ancak şunuda belirteyim gerçekten sitemize bakıyorum hep aynı mesajlar esenlikler dilemekten başka mesaj yok.Aslında eğitim konusu çok önemli lütfen ukalalık yapmıyorum beni yanlış anlamayın elbette içinizde bir çoğunuz uzun zamandır motosiklete biniyorsunuz saygı duyuyorum.Benden ve bir çok arkadaşımdan da iyi kullanan sürücüler var.Hani şu var bazen ortamda kardeşim sen iyi kötü eğitim aldın bari öğrendiğin ve almış olduğun eğitimleri bizlerle paylaş diyen arkadaşlarımız var onlarla bir nebze de olsa burada anlatmak istedim.Aslında her zaman eğitimin gerekli olduğunu hepiniz yazıyorsunuz değilmi.Bende nacizane bildiklerimi yeni öğrendiklerimi arkadaşlarımı dostlarıma anlatıyorum.Ama bakıyorum bazı arkadaşlarım beni yanlış anlıyor sanırım.Ben sadece doğru bildiklerimi motosiklet kullanırken yapılan yanlışları anlatmak istedim,tabiki buda karşılıklı olumlu tartışmalar ile olur elbette benimde bu konuda yanlışlarım hatalarım olacak beni uyarırsanız bende çok sevinirim kimseye kırılmam küsmem çünkü ben sizleri çok seviyorum,tüm insanlarıda.Onlara küçücükte bir faydam olursa ben çok mutlu olurum zaten hayatta bu değilmi iyiyi güzeli acıyı,kederi paylaşmak değilmidir.Birde bazı arkadaşlarım eğitim konusuna maddi olarak bakıyorlar evet belki eğitime harcanan paraya çok diyebilirler ancak vereceğiniz veya verdiğini para bir kere olsun yapacağınız kazaları önlemesi sadece bir kere önlemesi bile dünyalara deymezmi?bacağınızı kolunuzu kırmanızdan iyi değilmi neyse çok başınızı ağrıtmayayım.Ben her zaman buradayım sizlerleyim.Eğitim konusunda yardım isteyen olursa daima yardımcı olabilirm.İyi geceler olsun herkese.
günaydın millet.
eveet yeni resimleri de ekledim.
http://www.motosiklet.net/forum/etki...alindeydi.html
Merhaba dostlar,
Cumanız mubarek olsun.
gunaydın arkadaslar
hayırlı cumalar
iş yogunlugun siteye giremiyorum.
kara murat benim FUAT KOŞAK
Günaydınlar olsun arkadaşlar.Cumanız mubarek olsun.
herkese günaydın... hayırlı cumalar...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Şu an bu konu içerisinde 41 kullanıcı var. (0 üye ve 41 misafir)