günaydın arkadaşlar.
süpersin bora abi.
günaydın arkadaşlar.
süpersin bora abi.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Bora başkanım,
Çadırlar için il guruplarına göre yer ayırıyorlar mı?
Yoksa Halil abiyi aramak daha mı iyi olur.
Akşam toplantıda görüşmek dileği ile
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
halil abinin 3 yıldır kaldığı bir alan varmış,yine o alanı ayarlamış.ama kuracağınız çadır sayısını bildirirseniz iyi olur,son durumu bilmiyorum çünkü.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkese iyi günler... manavgat süper görünüyor... havalar da süper.. gidecek olan arkadaşlara imrenmemek elde değil.
gidin ve çok eğlenin... kazasız belasız gidip gelin inşallah...
akşama görüşmek üzere arkadaşlar...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Iyi akşamlar millet akşam gelmek isterdim ama köyde işler biraz yoğun gelemiyorum size iyi muhabetler birde size dün başımdan geçen bir hadiseyi aktarayım ama sakın gülmeyin dün öğle saatleri tarsusta işim var anne baba arabaya bindik gidiyoruz kolumanın orda bir doblo yol istedi bende 120 varım herhalde dedim adamın acele işi var durmadan selektör yapıyor çektim sağa bu beni geçti ana tarsusun girişinde ne göreyim beni geçen doblo takla atmış neyse ki adamlar araçtan sağ salim çıkmışlar bende durmadım birşey yok diye 2 km sonra ki ışıklarda duruyorum birtane motosiklet li arkadaş e 5 ana yolda seyreder ken tabi karşı şeritte bir tane otomobil e 5 te durup geri geri son sürat gelmeye başlar ve güm motosiklete o süratte çarpar adam otomobil in üstüne düşer ve araba son sürat ileri vitese atar aynen kaçar ve bu arada adam cagiz yere düşer kafadan kanlar akıyor Allah tan kask var ilk vurma anında kask la arabaya vurur sonra kask kafadan çıkar yola vurdu neyse ben arabayı yolun kenarında bıraktığm gibi koştum adamın yanına 112 ambulans falan aradık motor yolun ortasında benzin akıyor falan biz motoru yolun kenarına alalım derken yola dökülen benzinden benim ayağım kayar ve bam motorun depoya kafayı gömerim neyse burun hoşaf benden kaza yapan motosiklet liden daha fazla kan geliyor neyse ambulans gelir benle adamı direk hastaneye röntgen falan Allah tan kırılmamış tampon falan yediğim üç dört iğne yanıma kar kaldı ve burun şiş diz kapağım sıyrık ışte öyle annem gitmeseydin bunlar gelmezdi başına falan ama Allah göstermesin yine başıma böyle bir hadise gelse yine inerim yardıma kendinize iyi bakın görüşmek üzere.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
herkese iyi akşamlar dilerim,muttalibim sanada büyük geçmiş oldsun,bu gün bende gidemedim hiç tadım yok
halil abiler devrem sağ salim varmışlar haberini aldım,manavgata gideceklere hayırlı yolculuklar şimdiden iyi eğlenceler dilerim
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
iyi aksamlar. geziye giden arkadaslara iyi eglenceler.
busenede kısmet olmadı
ne yapalım. çalışalım
kara murat benim FUAT KOŞAK
İyi geceler arkadaşlar,
Toplantıdan şimdi geldim. Sohbet çok keyifli idi. Herkese teşekkürler.
Fuat' ım,
Hayırlısı olsun. Gezive festivaller bitmez nasılsa.
Muttalip,
Geçmiş olsun birader, Allah beterinden saklasın.
günaydın arkadaşlar.
muttalip kardeşim, çok üzüldüm, allah beterinden saklasın. büyük geçmiş olsun.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
günaydın dostlar,evet akşamki toplantı oldukça neşeliydi.
Muttalip,Geçmiş olsun kardeş, Allah beterinden saklasın.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Hepinize çok teşekkür ederim hepimizi Allah kazadan beladan korusun.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
herkese iyi günler,
dün başıma gelen bir olayı anlatmak istiyorum. dün toplantıya gelirken ışıklarda durduğumda motorum stop etti. tekrar çalıştırdım. ancak verdiğim gaza tepki alamadım. 10 metre falan gidebildim. gaz veriyorum devir düşüyor. en sonunda yine stop etti. ve bir daha çalışmadı. elcikleri yeni değiştirmiştim. acaba gaz teli mi çıktı diye düşündüm. gaz teli de çıkmamıştı. bir arkadaşımı aradım geldi sağolsun. baktı inceledi. ateşlemede sıkıntı yok, marş çok güzel basıyor. benzin yarım deponun üzerinde var. benzin hortumunu çıkardık, motora benzin gitmiyor. deponun kapağını açtık ve benzin gitmeye başladı. depoya hava gitmiyormuş. toplantıdan çıktıktan sonra 100 metre gittim yine devir düşmeye başladı ve stop etti. depo kapağını çıkartıp geri taktım. tekrar çalıştı ve evime gidebildim. bu sabah da iş yerine geldim bi sıkıntı olmadı. az önce bir yere gidip geldim. depo kapağına bir bakim dedim çıkartıp. öyle bir vakumlama yapmış ki içeride, şampanya patlatır gibi ses geldi.
arkadaşlar bu tarz bir olay başına gelen var mıdır?
önerileriniz nelerdir.
bir arkadaşım depo kapağına matkapla küçük bir delik açarız bir sıkıntı kalmaz dedi.
sizin görüşlerinizi ve düşüncelerinizi merak ediyorum.
Muttalip abi cok cok geçmiş olsun, Allah beterin beterinden saklasın
Adım CEM
MOTOSİKLET = ÖZGÜRLÜK
Motora ölmek için değil, Yaşamdan daha fazla zevk almak için binmeliyiz
İyi akşamlar arkadaşlar,
Kısmet olursa yarın sabah Manavgat festivali için yola çıkıyoruz.
-Muzaffer (Fazerr)
-Ben
-Serhat abi
-Dr. Ali
-Mümin
-Bankacı Hüseyin
-Tenisçi Hakan
Yusuf abi güle gidin gelin Allah kaza bela vermesin dikkatli olun yolda çok dangalak insanlar var aman deyim size iyi eylenceler . Cem kardeşim sağolasın iyi dileklerin için kib görüşmek üzere.
Merhaba
Ben Yeni Motor kullanmaya başladım. burayada henüz şimdi uye oldum. Görüşmek üzere.
arkadaşlar cumartesi allah izin verirse eskişehire yolculuk var varmı eşlik etmek isteyen ))
hayırlı olsun. Aramıza hoş geldiniz...
Bu akşam mendereste çiğköfte yapacağız katılmak isteyen saat 20:00 menderese gelebilir tanışalım, kaynaşalım :D 0507-9932364
hoşbulduk, çiğ köfte davetini geç okudum bir sonraki etkinlikte tanışmak üüzre
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)