herkese iyi akşamlar dilerim,boracım sorun değil herzamanki gibi kapımız herkese açık demeye gerek yok
herkese iyi akşamlar dilerim,boracım sorun değil herzamanki gibi kapımız herkese açık demeye gerek yok
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
günaydın millet.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın arkadaşlar,hayırlı işler olsun.
Akşama görüşmek üzere.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
DUYURU
arkadaşlar;sanırım gürselin işleri yoğun,o yüzden yazmaya fırsatı olmadı.bu pazar günkü gezimizi,arkadaşlarımız için haftaya erteledik.bilginize.
iyi akşamlar arkadaşlar.
evet bora abimin dedigi gibi, arkadaşlarımızın çogunun bu hafta sonu işleri olduğundan dolayı, pınar başı ve sarnıç gezimizi haftaya erteledik.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
pazar günü akşama kadar uyumayı planlıyorum..
ampul gibi bir güne günaydııııın ADANA MT.
Günaydın arkadaşlar,hayırlı işler olsun.
Iyi günler hayırlı işler arkadaşlar:-)
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Arkadaşlar malesef sizlere üzücü bir haberim var.Aslında bahsedeceğim olaydaki arkadaşı içinizden kimse tanımaz Bu sabah arkadaşım işyeri servisini kaçırır ve yeni aldığı (Haysung 250) Motosikleti ile işe gitmeye karar verir.Yumurtalık yolunda otoban çıkışının orada ön lastiği patlamış ve derken motosikleti kontrolden çıkmış ve o süratle motoru yatırmış.Sonuç çok şükür ölüm yok ama sol elin iki parmağı kopmuş.Sonraki aramalarda parmaklar bulunmuş,parmağın biri yerine dikilmiş öbür parmağı malesef dikilememiş.Burada yine koruyucu ekipmanın önemi bir kez daha ortaya çıktı.Eğer elinde korumalı bir eldiven olsaydı alllah biliyor o arkadaşın parmakları yerinde idi allahtan kafasında kaskı varmış ve kafadan bir şey olmamış.Tabiki ezik.sıyrıklar olacak tabiki ama çok şükür ölüm yok.Arkadaşlar lütfen bana bir şey olmaz demeyin ekipmanlarınızı mutlaka kullanın.
mustafa abi Arkadaşımıza acil şifalar diliyorum. Allahım hepimizi korusun...
Çok geçmiş olsun... İnşallah en kısa sürede eski sağlığına kavuşur.
Listen to Your Heart
motorcu arkadaşımıza acil şifalar diliyor ve korumaların olması fikrine 100% katılıyorum.
Arkadaşımıza Allahtan acil sifalar diliyorum ve tam korumaya bende yüzde yüz katılıyorum Allah hepimizi kazadan belalardan korusun. Doğruyu söylemek gerekirse bende çoğu zaman korumasız biniyorum aslında en büyük hatayı ben yapıyorum herhalde çok dikkatli olalım arkadaşlar.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
TÜM ARKADAŞLARIMA DUYURULUR
bugün iş çıkışı,sizlere daha önce bahsettiğim mekana gittim,yetkili ile görüştüm,mekanı inceledim.çimler içerisinde,masalar birbirine konuşulanlar duyulmayacak mesafede,hoş,loş , güzel bir mekan.önünde bol miktarda cep şeklinde otoparkıda var.mekanın adı GREEN GARDEN.yetkilinin adı:EMRE BEY.bazı fiyatlarda aldım:
-nargile:10 tl.
-bira:(30 cl) 6 tl.
-çay:1 tl.(bize)
-kola:(teneke) 4 tl.
ben derim ki;önümüzdeki hafta çarşamba toplantımızı bu mekanda yapalım ve hep beraber aynı mekanı kullanıp kullanmayacağımıza beraber karar verelim.eğer varsa;başka mekan önerilerini de haftaya çarşamba toplantımızda konuşuruz.
yeri:menderes kavşağından,beyazevler/otoban girişine doğru giderken,ışıkları geçip,beyazevler kavşağına gelmeden sağda.görmemek mümkün değil,yanında PAİNTBALL sahası bile var.
hepinize iyi akşamlar.
HErkeşe iyi akşamlar dilerim,hayırlı cumalar
mustafacım kaza yapan motosikletli kardeşimize büyük geçmiş olsun yiyecek ekmeği varmış ,herzaman derim tam koruma diye
Boracım ilgine alakana teşekkürler,hele bir çarşamba gelsin bakalım
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)