Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Adana - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    rtr01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    APACHE RTR 150 SARI
    s.a ağalar
    DÜNYADA ESERİN YOKSA TARİHTE HİÇ YERİN YOK DEMEKTİR.
    CEMİL GERDAN.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    arkadaşlar bu akşam HIDIRELLEZ miş.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    Merhaba arkadaşlar
    Akşam toplantıya katılamayacağım.
    Sizlere keyifli sobetler.

---------- Post added at 17:17 ---------- Previous post was at 17:12 ----------

Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar, cumartesi günü Ermenekteki etkinliğe gelmek isteyen varmı? Ben gitmek istiyorum Hadi parmaklar havaya,Katılımcıları bekliyorum
    Muzaffer,
    Bu hafta sonu Anneler gününe denk geliyor.
    23-24 Haziran Erdemli kampı için program yapalım olmazsa.
    Benim Ermenek kampına katılma şansım pek olmayacak.
    Ama çoğunlukta bir katılım varsa size iyi kamplar diliyorum.

---------- Post added at 17:20 ---------- Previous post was at 17:17 ----------

Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bu akşam HIDIRELLEZ miş.
    Başkanım,
    Sanki sen geç kaldın gibi geliyor bana.
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

Motosikleti
    yav acaba 5 mayıs akşamı mıydı,yoksa 6 mayıs akşamı mıydı?

Motosikleti
    Piyade
    yav acaba 5 mayıs akşamı mıydı,yoksa 6 mayıs akşamı mıydı?
    Ben 5 Mayıs akşamı diye hatırlıyorum.
    Ama niyet önemli sen bak keyfine başkanım.

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    İyi akşamlar millet...
    Çarşamba toplantısı 3 haftadır rağmet görmediği için bence bundan sonraki çarşamba toplantıları yapmayalım. Evet arkadaşlar oylamaya sunuyorum, Çarşamba toplantıları yapılsınmı ? Yapılmasınmı ?

Yapılsın diyen arkadlaş toplantıya katılması rica olunur...

Not: Önerisi olan varsa bildirsin.
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

bahadirce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu anda motorsuz...
    Herkese iyi akşamlar,
    Muzaffer abi ben yapılması taraftarıyım. Her ne kadar hem iş yoğunluğum hem babamın sağlık durum sebebiyle 3-4 haftadır katılamamış olsam da, çarşambaları hep aklımda toplantı günü olarak kalmıştır.
    Müsait olduğu her çarşamba gelmeye özen gösterdiğimin bilinmesini isterim.
    Eğer başka bir güne alınması için bir oylama olacaksa h.sonu hariç benim için fark etmez. :c))
    Toplantılara katılıp sizin tecrübelerinizden faydalanmanın benim ve benim gibi yeni başlayanlar için bulunmaz bir nimet olduğunu düşünüyorum. Ancak söylediğin gibi muzaffer abi, katılım şart.
    Bunlar da benim nacizane düşüncelerim..
    Saygı ve hürmet bizden...
    AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Günaydın millet...

Dünkü toplantıda, Kaktüsün kapanacağı söylendi daha doğrusu restorasyon çalışması nedeniyle geçici olarak bir süreliğine kapanacakmış, bu durumda eğer toplantı yapacaksak yeni toplantı yeride belirlememiz gerekecektir.
    Benim önerim tekrar ÇAMLIK CAFE olarak olacaktır ama sizlerden gelecek olan önerilerde olabilir...
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    benim önerim benim işyeridir.çay,kahve ,su,kola,meyve suyu;5tl dir kabulse benden okey.aksini düşünen olursa ÖNERİM iptaldir ona görenargile 20tl okadar.
    kızı kolda fazerı yolda severim.

Motosikleti
    Piyade
    Günaydın millet...

Dünkü toplantıda, Kaktüsün kapanacağı söylendi daha doğrusu restorasyon çalışması nedeniyle geçici olarak bir süreliğine kapanacakmış, bu durumda eğer toplantı yapacaksak yeni toplantı yeride belirlememiz gerekecektir.
    Benim önerim tekrar ÇAMLIK CAFE olarak olacaktır ama sizlerden gelecek olan önerilerde olabilir...
    Merhaba arkadaşlar,

Muzaffer,
    Çarşamba günleri bir araya gelinmesini Adana Mt nin Çarşamba toplantısı olarak değil,
    bir kaç arkadaşın sohbet ortamı diye nitelendirmenin daha doğru olacağını düşünüyorum.
    Çünkü form üyelerinin büyük bir bölümünün ilgisini çekmediği ve bu birlikteliğin Adana Mt
    toplansı olarak değerlendirilmediği kanaatindeyim.
    Bu nedenle çaba sarf edip, yürek tüketip,mekan belirlemeye oylama yapmaya falan pek
    gerek yok diye düşünüyorum. Bu sohbet ortamına katılmak isteyen 3 - 5 kişi bir gün önce araşır,
    telefonlaşır bir yer belirler ve sohbetini eder. Herkesin herkeste telefonu var. Merak eden, sohbeti özleyen,
    ordaki insanarla bir şeyleri paylaşmak isteyen zaten bulur.
    Siteye yazan kişi sayısı alttan okuyanların neredeyse % 10. Onun için burada bir şeyler ilan etmeyede pek
    gerek yok. Hatta gezi resimlerini yayınlamayı dahi anlamlı bulmuyorum.
    Sohbete, geziye katılmaya gerek duymayan bir üyenin gezi resimleri ile alkası ne olabilir ki.
    Ama biz yüzsüzlükle burada gezi resimlerini yayımlamak için kendimizi yırtıyoruz.
    Muzaffer,
    Bunların hepsi benim şahsi kanaatim. Amacım kimseyi etkilemek yada itham etmek değil.
    Sadece toplantı dediğin sohbet için çabana saygım, ve sana verdiğim değerden dolayı
    açıklama gereği duydum. Adana' da olupta sıradışı bir işim olmadığı sürece Çarşamba
    günleri seni arar, bulunduğun mekanada gelirim.

Motosikleti
    BMW 1150 GS
    Alıntı Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar,

Muzaffer,
    Çarşamba günleri bir araya gelinmesini Adana Mt nin Çarşamba toplantısı olarak değil,
    bir kaç arkadaşın sohbet ortamı diye nitelendirmenin daha doğru olacağını düşünüyorum.
    Çünkü form üyelerinin büyük bir bölümünün ilgisini çekmediği ve bu birlikteliğin Adana Mt
    toplansı olarak değerlendirilmediği kanaatindeyim.
    Bu nedenle çaba sarf edip, yürek tüketip,mekan belirlemeye oylama yapmaya falan pek
    gerek yok diye düşünüyorum. Bu sohbet ortamına katılmak isteyen 3 - 5 kişi bir gün önce araşır,
    telefonlaşır bir yer belirler ve sohbetini eder. Herkesin herkeste telefonu var. Merak eden, sohbeti özleyen,
    ordaki insanarla bir şeyleri paylaşmak isteyen zaten bulur.
    Siteye yazan kişi sayısı alttan okuyanların neredeyse % 10. Onun için burada bir şeyler ilan etmeyede pek
    gerek yok. Hatta gezi resimlerini yayınlamayı dahi anlamlı bulmuyorum.
    Sohbete, geziye katılmaya gerek duymayan bir üyenin gezi resimleri ile alkası ne olabilir ki.
    Ama biz yüzsüzlükle burada gezi resimlerini yayımlamak için kendimizi yırtıyoruz.
    Muzaffer,
    Bunların hepsi benim şahsi kanaatim. Amacım kimseyi etkilemek yada itham etmek değil.
    Sadece toplantı dediğin sohbet için çabana saygım, ve sana verdiğim değerden dolayı
    açıklama gereği duydum. Adana' da olupta sıradışı bir işim olmadığı sürece Çarşamba
    günleri seni arar, bulunduğun mekanada gelirim.

Yusuf abiye katılıyorum.

---------- Post added at 09:53 ---------- Previous post was at 09:50 ----------

Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    benim önerim benim işyeridir.çay,kahve ,su,kola,meyve suyu;5tl dir kabulse benden okey.aksini düşünen olursa ÖNERİM iptaldir ona görenargile 20tl okadar.
    Çok pahalıcısın yaaaa
    Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
    Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Yusuf abimin söylediklerin bir çoğuna katılıyorum, ADEMin yerindeki başlayan buluşma ve toplanma sayımız gün geçtikçe azalmakta, herkesin kendince geçerli nedenleri olup asla sorgulamadık. Ben herzaman dostluktan yana olup keza ADEMin yerindede katılım sayısını artırmak için çaba harcamışımdır. Ama görüyorumki ne kadar çaba harcansa harcansın grup bir kere daha eskisi gibi bir araya zor gelecek gibi görünmektedir.

Eğer bir düzenleme/toplantı yapılacaksa bundan sonra il temsilcimiz buna karar verip çaba harcaması gerekmektedir.

Motosikleti
    Sevgili arkadaşlarım.
    benim/bizim için önemli olanın dostluk olduğu kanaatindeyim.evet ADEM’in yerinde başlayan bu dostluk ve arkadaşlığın pekişmesine önemli katkıları olan bu buluşmaların sonlanmaması gerekir.bizler birlikte olmak istediğimiz için birlikte oluyoruz.bunun MT ile bence hiç alakası yok.adı her hangi bir şey de olabilirdi.MT. diye anılmasının sebebi,bu forumda yazışmalarımız,birbirimize günaydın,gezi duyurusu,diğer duyurular,başsağlığı,kaza geçirenden haberdar olmak,yeni motor değiştiren arkadaşlarıma iyi dileklerin iletilmesi vs.gibi konularda haberleşmektir.bence bu konular çok önem taşımaktadır.çünkü hepimiz gün içinde işimizin başındayız ve ilk fırsat bulduğumuz anda ‘’bakalım kimler neler yazmış acaba’’diye 2-3 dakikalığınada olsa girip bilgilenmemizi sağlıyor.yüzyüze birlikteliğin olabilmesi için de belirli bir günün olması gerektiğine inanıyorum.yine Çarşamba olsun derim.
    şu kısacık ömrümüzde,gönül verdiğimiz rüzgar ve ikiteker sevdasını tatlı sohbetlerle paylaşalım ,iş ve diğer streslerle hepimizin boğuştuğu günümüzde olumlu düşünerek birlikteliğimizi devam ettirelim derim.
    Neyse,artık yavaş yavaş yaz sezonununda gelmesi ile birlikte,açık alanları tercih etmeliyiz. benim önerim,hani ışıklardan otobana doğru giderken tam çamlığa giriş yolunun sağında yeni açılan,bahçe içerisinde havadar olan bir mekan var.muhtemelen orada da her içecek ve nargile de vardır.artık her yerde var zaten.oraya gidilip hem deneriz,hemde memnun kalınırsa devam ederiz.ne dersiniz?

arkadaşlar nihayet elimde kalan son gezi resimlerini de yükleyebildim.buyrun iyi seyirler.
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2676993
    speedy2 bunu beğendi.

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Sevgili arkadaşlarım.
    benim/bizim için önemli olanın dostluk olduğu kanaatindeyim.evet ADEM’in yerinde başlayan bu dostluk ve arkadaşlığın pekişmesine önemli katkıları olan bu buluşmaların sonlanmaması gerekir.bizler birlikte olmak istediğimiz için birlikte oluyoruz.bunun MT ile bence hiç alakası yok.adı her hangi bir şey de olabilirdi.MT. diye anılmasının sebebi,bu forumda yazışmalarımız,birbirimize günaydın,gezi duyurusu,diğer duyurular,başsağlığı,kaza geçirenden haberdar olmak,yeni motor değiştiren arkadaşlarıma iyi dileklerin iletilmesi vs.gibi konularda haberleşmektir.bence bu konular çok önem taşımaktadır.çünkü hepimiz gün içinde işimizin başındayız ve ilk fırsat bulduğumuz anda ‘’bakalım kimler neler yazmış acaba’’diye 2-3 dakikalığınada olsa girip bilgilenmemizi sağlıyor.yüzyüze birlikteliğin olabilmesi için de belirli bir günün olması gerektiğine inanıyorum.yine Çarşamba olsun derim.
    şu kısacık ömrümüzde,gönül verdiğimiz rüzgar ve ikiteker sevdasını tatlı sohbetlerle paylaşalım ,iş ve diğer streslerle hepimizin boğuştuğu günümüzde olumlu düşünerek birlikteliğimizi devam ettirelim derim.
    Neyse,artık yavaş yavaş yaz sezonununda gelmesi ile birlikte,açık alanları tercih etmeliyiz. benim önerim,hani ışıklardan otobana doğru giderken tam çamlığa giriş yolunun sağında yeni açılan,bahçe içerisinde havadar olan bir mekan var.muhtemelen orada da her içecek ve nargile de vardır.artık her yerde var zaten.oraya gidilip hem deneriz,hemde memnun kalınırsa devam ederiz.ne dersiniz?

arkadaşlar nihayet elimde kalan son gezi resimlerini de yükleyebildim.buyrun iyi seyirler.
    http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2676993
    Bence bu iş senin önderliğinde devam etmeli

Motosikleti
    Piyade
    Bence bu iş senin önderliğinde devam etmeli
    Muzaffer' e katılıyorum.
    İçimizden başka bir arkadaşaımızın tüm iyi niyeti ile yaptığı bir mekan öneri ve toplantı noktası belirlemesi
    diğer arkadaşlarımız tarafından DİĞERLERİNİN TERCİHİ diyerek ayrıştırılıp guruplandırılabiliyor.
    Bu nedenle Bora başkanımızın sıfat, konum ve temsil insiyatifi ile hareket ederek toplayıcı ve toparlayıcı
    vasfını kullanmasının en doğrusu olacağı kanaatindeyim.

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı hercul3367 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    abi 5 günlük hava tehmininde günlük güneşlik gözüküyor.
    http://www.mgm.gov.tr/tahmin/turkiye.aspx
    hayırlısı bakalım.
    Çok katılmamı istememe rağmen diğer arkdaşlarımızın işi ve anneler günü nedeniyle başka katılımcı olmadı. Tek başıma katılmanında zor olacağından inşallah başka bir etkinlikte görüşürüz

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    ulen kılavuza karga olanın burnu bokten kurtulmazmışşşartık başkanlık görevini devralıp dizginleri alma zamanım geldişaka bir yana muzo ve yusufumun fikirlerine katılıyorum
    kızı kolda fazerı yolda severim.

Motosikleti
    evet,yer,mekan konusunda önerisi olacak arkadaşlarımın,önerecekleri mekanı bizzat görüp öyle öneride bulunmalarını rica ediyorum.haftaya çarşambaya kadar da,gelen önerileri konuşur ve hep beraber,çoğunluğun istediği mekana gider,oturur,bakarız,bizi kaldıracak bir yer ise sorun yok,eğer öyle değilse,alternatiflere bakarız.

Motosikleti
    Kawasaki Vn 800
    herkese iyi akşamlar diliyorum,herkesin fikrine katılıyorum saygı duyuyorum,kimsenin kimseden bir çıkarı söz konuzu olmadığı için elbetteki dostluk ve ikiteker sevdalısı olarak toplanılıyor,benim durumum belli gün günü aratıyor bazan dünkünden daha iyi oluyor,(babamın sağlık durumundan bahsediyorum)ademin orası olmasında neresi olursa olsun derim,çünkü taze çay konusunda ve menü konusunda kısıtlı,ama katılabilirmiyim bilmiyorum şimdiden ahkam kesmek yanlış olur
    Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee

Motosikleti
    günaydın ADANA MT.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 24 kullanıcı var. (0 üye ve 24 misafir)

Bu Konudaki Etiketler