bahadır kardeş, babana büyük geçmiş olsun. allah acil şifa versin.
bahadır kardeş, babana büyük geçmiş olsun. allah acil şifa versin.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
herkese iyi geceler dilerim
Bahadır büyük geçmiş olsun kardeş
cemil sanada hayırlı uğurlu bir evlat olsun,allah analı babalı büyütsün
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
günaydın dostlar,hepinize iyi hafta sonları olsun.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
gunaydın arkadaslar
Antep için son durum nedir
kara murat benim FUAT KOŞAK
hava böyle olursa gidilecek,hareket saati 7,00 unutmayın.geciken yetişir.
Merhaba arkadaşlar,
İyi tatiller diliyorum.
Bora abi,
Sanırım Hava senin deyiminle AMPUL gibi olacak.
Size şimdiden keyifli sürüşler.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Dikkatli gidin gelin. Bakımlarımı bu hafta yaptırsaymışım keşke ertelemeseymişim :(
Herkese iyi yolculuklar.
İyi akşamlar herkese...
Antepe giden arkadaşlar döndümü acaba Umarım sağ salim dönmüşlerdir
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
herkese iyi akşamlar dilerim.,antepliler yağmurdan dolayı yeni çıkmışlar her yer yağmurlu gece 1 i bulur gelmeleri
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
kazasız belasız dönerler inşallah....
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Günaydın arkadaşlar,herkese hayırlı işler olsun.
Evet Dün hava akşam saat 17.00 ye kadar Bora abinin deyimi ile ampul gibiydi ama Birecik'te yağmura yakalandık ama çok kuvvetli değildi. Biz yinede beklemeyi tercih ettik.Çok şükür sağ salim döndük.Mükemmel bir gezi idi,çok gezdik,çok eğlendik,Sabriusta her zamanki gibi muhteşemdi.Gelen,gellmeyen gezimize katılan tüm dostlara teşekkür ederim.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Sağ salim dönmenize sevindim arkadaşlar:-) herkese hayırlı haftalar hayırlı işler bol kazançlar kucak dolusu sevgiler:-)
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydııııın ADANA MT.
dün çok şükür sağ salim döndük.evet akşam 17.00 ye kadar hava AMPUL gibiydi zaten o saate kadar PATLICAN KEBABIMIZI yedik,ZEUGMA'nın çıkartılmakta olduğu yeri gördük,KELAYNAK'ları da gördük.dönüşe hazırlanıyorduk ki yağmur başladı.bizde ıslanmamak için bir mekanda bekledik.ıslanmadık ama geç çıkış yaptık.çok şükür sağ salim döndük.resimler bende toplansın başlık açacağım.
Merhaba arkadaşlar,
Geziden sorunsuz dönmenize sevindim.
Fotoları bekliyoruz.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Hoşgeldiniz arkadaşlar...
Yediğiniz içtiğiniz sizin olsun, bari fotoları görelim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
Şu an bu konu içerisinde 17 kullanıcı var. (0 üye ve 17 misafir)