herkese iyi günler... 2 ya da 3 haftadır çarşamba toplantılarına katılamıyorum. iş yoğunluğum hat safhada. gece gündüz h.içi h.sonu iş yerindeyim. bu hafta inşallah katılacam.
yahu bensiz gezi planı mı yapılır... hemen bu h.sonu için gezi planı organize ediyorum.
pazar sabah 5.09'da mola tesislerinde buluşma.
5.12'de hareket.
İstikamet Anamur.
Anamur'a gidilecek, daha olmamış muzların tadına bakılıp bir survivor deneyimi yaşanacak ve geri gelinecek.
Ortalama hız 160-180 km/s olacak
Dötü yemeyen, pardon motoru yemeyen arkadaşlar PTT yapabilirler... :c))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Bence hasankeyfe gidilsin , yatılı .... süper olur..
Bizleri birleştiren MOTOR sevdası...:queen::queen:
Hüseyin SEVER
Birader Hasankeyf' te gece yatanlar sabah pek kalkamıyor.
Amma çok istiyorsan rehber ayarlarım.
---------- Post added at 16:22 ---------- Previous post was at 16:20 ----------
Bahadır,
Ham bir muz yemek için bunca eziyete gerek var mı?
Burdan da bir muz bahçesi bulunur.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Walla yusuf abi, ben o motoru yemeyenlerdenim... Benim motor basmıyo biliyosun...
Hem çok güzel bir söz var...
"Bazen bir yere varmak değil, sadece yolda olmak isteriz..." diye.
Motorcular için söylenmiş bi söz... zamanım, yiyen bir motorum ve benzin sıkıntım olmasa bu dediğim planı yapardım bi pazar.. :c))
ooo... yusuf abi bu planı çok sevdim... heyecanlandım bak şimdi... yazın çok da güzel olur hani.. :c))
Evet Yusuf bencede yatılı bir program Ş.Urfa gezisi ile birlikte daha iyi olur. yakın mesafede olalım bu pazar... programınız bana uyar..
Hayat yaşandığı kadar vardır, ötesi hafızalardaki anılar ve gelecekteki ümitlerdir. hüsran ise yaşamak mümkünken yaşamamışlıktadır
Bak gör, bunca planlamanın sonunda yine kıl çadırı gözüküyor
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
muzaffer abi pazar günü 33 derece gösteriyor... gezi havası...
ama sorun bakim bu adam napıyor... bilmem neyine bilmem ne yaptığımın mali müşavirler odasında eğitime gidiyor.
c.tesi 09.30 - 18.00
pazar 09.30 - 18.00
gel de sövme... :c))
Ne yapalım be Muzaffer Kıl çadırada razıyız artık, Mersin'de balık gezisininden beri güzel bir gezi nasip olmadı, ne çıkarsa bahtımıza
Hayat yaşandığı kadar vardır, ötesi hafızalardaki anılar ve gelecekteki ümitlerdir. hüsran ise yaşamak mümkünken yaşamamışlıktadır
Sevgili adana mt dostlarımız 11-12-13 mayıs tarihlerinde ermenek de,bir motorcu kampı yapalım dedik.antalyadan hataya ve konyaya kadar birçok dostumuzun katılacağı
bu kampa adanalı dostlarımız bekleriz. Ermenek belediye başkanının dan randevu alıp,İsmail abi ile Ermenek te buluşmak üzere bu gün yola çıktık.
Ermeneğe varmadan bir çay molası veriyorum.
Alanya dan yola çıkan İsmail abi ile şehit pilot hasan baysal parkının girişinde buluşuyoruz.park Ermenek mut çıkışında,şehre 7- km. mesafede.
Kamp alanı ağaçların altında çok geniş bir alana sahip.bizim kamp alanı olarak belirlediğimiz yer,parkın girişinde sağ taraf da mescidin hemen güneyinde wc ye yakın bir nokta da.
Kamp alanını inceledikten sonra ermeneğe yol alıyoruz.
Karnımızı doyurmak için parka restorana geçiyoruz önce.
Canınız çekmesin.
Sonrasında belediye başkanı ile görüşme ye gidiyoruz.
Sn.başkan bizi güzel bir şekilde karşılıyor,üzerine düşeni de yapacağını söylüyor.
Kamp alanında yemek ihtiyacı için,sıkma börek yapacak elamlar hazır olacak ve cüzi bir fiyata hizmet verecek.
Cumartesi günü saatini orada belirleyeceğimiz bir zamanda,polis eskortunda çarşıda kortej yapılacak.
Akşam olmadan ermenekten ayrılıyoruz.
Kampmıza çadır dışında bir alternatif de güzel bir konaklama mekanı olan
Selçuklu otel de bulunduğunu belirtmek isterim.
http://www.selcukluotel.com/
şimdilik bu kadar dostlar,rota, konaklama veya başkaca konularda bilgi almak isteyen arkadaşlar için telefon no:5057821939 mehmet Ercan
istediğiniz zaman arayabilirsiniz.
Para her şeydir diyen, para için her şeyi yapabilendir...
Nasıl bir hayat yaşıyorsan, öyle ölürsünüz. Nasıl öldüyseniz, öylede dirilirsiniz.
http://gezginpardus.blogcu.com/
günaydın dostlar.
hercul3367 mehmet hocam,güzel bir etkinlik olacağa benziyor.umarım katılabiliriz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın arkadaşlar,Herkese hayırlı işler olsun inşallah.
Bu arada gezi planlarını izliyorum haaaa.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
Günaydın arkadaşlar...
Ermenek kulağa hoş geliyor Bakalım kısmet diyelim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Herkese hayırlı Cumalar
fetiyeye gidilsin ... yatılı olsun ... süper olur
Bizleri birleştiren MOTOR sevdası...:queen::queen:
Hüseyin SEVER
Hayırlı cumalar arkadaşlar:-) bence afrikanın savan kesimlerine gidelim yatılı olarak:-) mustafa abi hayırlı olsun yeni atın Allah kaza bela vermesin en kısa zamanda kuyruğunu doğrultur sun umarım bizim gibi şehirlilerin doğrultmasina benzemesin tatlıyla çay la kahve ile olmasın ok:-) mesela koyun , tosun , deve nin de yer aldığı bir organizasyon yapabilirsin sen bunlardan birini alıp bana alo diyorsun ben geri kalanını hallederim merak etme canım abicim:-)
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Hafta sonu için hala bir gezi proğramı yokmu adaşım olsaydı size şimdi süper bir kıl çadırı rotası çıkarırdı
muzaffer abi h.sonu çok sıcak olacak... o sıcakta gezi mi olurmuş...
(ben gidemiyorum diye siz de gitmeyin anlamında... :c))
Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)