arkadaşlar kılavuzu karga olanın burnu boktankurtulmazmış....benim yapacağım gezi organizasyonum daha güzel olacak güzergah iskenderundur gerekli bilgiler verilecektir.
arkadaşlar kılavuzu karga olanın burnu boktankurtulmazmış....benim yapacağım gezi organizasyonum daha güzel olacak güzergah iskenderundur gerekli bilgiler verilecektir.
kızı kolda fazerı yolda severim.
ne abooooosu ulen yalanmı söyleyöm...gürseli kastettim yazarken yanımdaydı bora gürsele(sakın gürsele sucuk aldırmayın..eşek sucuğu alır) güveniyorsa yandı
kızı kolda fazerı yolda severim.
olsuuuun biz gürsele güveniyoruz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkese iyi akşamlar,kuyruğuunuz her daim düz olsun,başkanım pazar beni,devremi ve oğlu behlülü yaz geliyoz 3 kişi,izzet ve erhanın işleri varmış gelemiyorlar
mstfkrfk,hoş geldin kurallara uyulduğu sürece tabiki yer var
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
hoşbulduk, dün akşam monurla cengiz abinin evinde ki toplantıya katıldık çok güzel ağırlandık ve gerçekten çok sıcakkanlı insanlarsınız,herşey için tekrardan teşekkür ediyorum.
beni de yazın tahtaya. ama buluşma yerini anlamadım. mola neresi. derken küçük bi google maps araştırmasıyla buldum
günaydın dostlar.
Merhaba dostlar,
Cumanız mubarek olsun.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Hayırlı Cumalar arkadaşlar
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
biz genellikle 90-100 km.hızla gideriz.yok bu motoruma hızlı gelir diyorsan,ayarlayabilirsen başka bir motorla da gelebilirsin.kesin olarak gelip-gelmeyeceğini belirt buradan kardeş.[/QUOTE]
bora abi geliyoruz bi arkadaşımda var oda motosıkletıyle gelecek 2 kişi olarak sayın abi tesekkurler
teşekkürler Yusufum katılacakmısın ?
o zaman liste şöyle:
1-ben,
2-gürsel ve mehmet,
3-b.cengiz,
4-devrem hüseyin ve oğlu,
5-ceyhan/mustafa,
6-ceyhan/suat,
7-ceyhan/burak hoca,
8-ceyhan/türker hoca,
9-soner ve arkadaşı,
10-ihsancan,
11-
BULUŞMA YERİ:mola
BULUŞMA SAATİ:9.00
HAREKET SAATİ:9,30 LÜTFEN GECİKMEYİN.
herkese iyi akşamlar... daha önceki gezilerde olduğu gibi bu gezide de tabiki ben aranızda olamayacağım. :c)))
gelmek isterdim gerçekten ama bugün iş yerinde gececiyim. aynı şekilde yarın ve pazar günü de.. :c((
tahminimce bu yoğunluğum mayıs sonuna kadar sürecek. hayırlısı diyelim... ondan sonra allah izin verirse gezilere katılırım inşallah.
Malumunuz ben motorda yeniyim. benim motor çok da basmıyor. şöyle ortalama 70-80 km hızla gideceğiniz bir gezi olursa (mayıstan sonra) ona katılmak isterim. :c))
neyse, ben çalışmaya döneyim. herkese iyi akşamlar, iyi h.sonları...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
hepinize iyi hafta sonları dostlarım.
Şu an bu konu içerisinde 22 kullanıcı var. (0 üye ve 22 misafir)