Arkadaşlar nihayet yan çantalarımı takabildim...
Arkadaşlar nihayet yan çantalarımı takabildim...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
hayırlı olsun muzaffer abi yakışmış
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Muzaffer eline sağlık.
Güzel olmuş.
Bu hali ile motor daha dolu ve hoş duruyor.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
sağolasın yusufum.
aynen özer kardeş.bekleriz.
evet,doğru adliyenin oradan CAMGÖZ TİCARETTEN almıştık.ama sen yine de muzaffer kardeşimin dükkanına ADANA MOTOR'A uğra çünkü yeni modeller gelecekti.muzaffer veyüksel kardeşlerim gerekeni yapacaklardır.para işini sorun etme bir ÇORBA PARASI yetecektir.
en kısa zamanda liste yayınlanacak kardeş.
güle güle kullan kardeş,birde topcase 'i boyatırsan işlem tamam.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Yusuf abi Muzaffer Fazer abime aldığın hediyenin muhteviyatı nedir acaba ... Söz aramızda kalacak .....
Bizleri birleştiren MOTOR sevdası...:queen::queen:
Hüseyin SEVER
Muzaffer kardeşim BUDUR!! çok yakışmış eline sağlık
Hayat yaşandığı kadar vardır, ötesi hafızalardaki anılar ve gelecekteki ümitlerdir. hüsran ise yaşamak mümkünken yaşamamışlıktadır
günaydııııııın ADANA MT.
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Birader,
gelemeyecek olmana üzüldüm.
Misafirlere selamlar,
---------- Post added at 11:41 ---------- Previous post was at 11:38 ----------
Arkadaşlar,
hafta sonuna kadar yeni Motorun işlerini bitirisem İskenderun tarafına bir gezi yapmayı öneriyorum.
Uygun bir mesire alanı planlayabilirsek piknik yapılabileceği kanaatindeyim.
abilerim herkese selamlar.daha önce de kendimi tanıtmıştım burada ama adana grubunda fazla aktif değilim.izniniz ve rızanız olursa toplantınıza katılmak istiyoruz.ev arkadaşım monur nickli arkadaşla beraber.sanırım daha önce muzaffer abiyle bir diyalog içerisine girmişler.
2mizde üniversite öğrencisiyiz.onurda gt 250 r bende cbr 125 var.(korumalı ve eksiksiz gezen insanlarız :D) saygılar...
---------- Mesajlar birleştirildi - 18:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:05 ----------
özür diliyorum onurun iletişime geçtiği muzaffer abi değil cengiz abiymiş.
Herkese iyi günler, büyüklerim dururken laf bana düşmez ama... tabiki gelebilirsiniz... :c)))
Bu arada sayın arkadaşlarım Bu akşam sohbeti koyu ve uzun tutmanızı temenni ediyorum. Nitekim ben saat 21.00 - 21.30 gibi aranıza katılabileceğim. Tenis turnuvası maçım var da en acemisinden. Bi yenilip gelecem...
bir kuyruk doğrultma olayı vardı sanırım... bi lokma da olsa tatlımı ayırırsınız herhalde di mi.. :c))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
günaydın arkadaşlar.
DUYURU
arkadaşlar,bu pazar,KARAİSALI-9 OLUK MESİRE YERİ'ne gitmeyi planladık.oradanda KAPIKAYA KANYONU'na gidilecek.aslında geçen hafta gidilecekti ama yağmur korkusu nedeniyle bu haftaya kaldı.SUCUK EKMEK YAPACAĞIZ.o yüzden katılmak isteyen arkadaşlarım,mutlaka buraya kendilerini eklesinler yada GÜRSEL'İ arasınlar,çünkü sayıya göre sucuk alınacak.
MESAFE :75 km.(adana- 9 oluk)
BULUŞMA YERİ:mola
BULUŞMA SAATİ:9.00
HAREKET SAATİ:9,30
DOKUZOLUK
KAPIKAYA KANYONU
Merhaba dostlar,
hayırlı işler,
Akşam kuyruk doğrultma işlemi tamamlandı.
Katılan, katılmayan ve / veya katılamayan tüm arkadaşlara teşekkürler.
Günaydın arkadaşlar...
Umarım akşam herkes eğlenmiştir ve kuyruğu iyice doğrultmuştur
[QUOTE=adanalı;2635941]günaydın arkadaşlar.
DUYURU
arkadaşlar,bu pazar,KARAİSALI-9 OLUK MESİRE YERİ'ne gitmeyi planladık.oradanda KAPIKAYA KANYONU'na gidilecek.aslında geçen hafta gidilecekti ama yağmur korkusu nedeniyle bu haftaya kaldı.SUCUK EKMEK YAPACAĞIZ.o yüzden katılmak isteyen arkadaşlarım,mutlaka buraya kendilerini eklesinler yada GÜRSEL'İ arasınlar,çünkü sayıya göre sucuk alınacak.
MESAFE :75 km.(adana- 9 oluk)
BULUŞMA YERİ:mola
BULUŞMA SAATİ:9.00
HAREKET SAATİ:9,30
DOKUZOLUK
bora abi valla yaraladın beni ya bende katılmak istiyorum ama motorum yenı daha 400 km de sıkıstırmakta istemiyorum ama gelmekte istiyorum nasıl yapacaz
tekrar hayırlı olsun kardeş,tekerin düz bassın.ALLAH kazadan beladan korusun.
biz genellikle 90-100 km.hızla gideriz.yok bu motoruma hızlı gelir diyorsan,ayarlayabilirsen başka bir motorla da gelebilirsin.kesin olarak gelip-gelmeyeceğini belirt buradan kardeş.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)