Yusuf kardeşim,
Ancak siteye girme fırsatım oldu.
Benim renk önerim ise BEYAZ VE BORDO
Diğer renkler öğrenci forma renklerini çok çağrıştırıyor.
Logonun hem ön hem arkada olmsını öneriyorum. (Öndeki örnekteki gibi küçük ve üst sol tarafta)
Kola isim yazılması konusunda Bora başkanım ile aynı kanaateyim.
Emeğine ayrıca teşekkür ederim.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Iyi akşamlar arkadaşlar.Elimize sağlık yusuf bey emeğe saygı sonsuz tabi benim fikrim beyaz ve siyah renk olan makbuldür bende kola yazıyı pek hoş görmedim açıkçası tabi benim fikrim. Bu arada motoru satılıga çıkarmış sınız daha yeni almıştınız yanlış hatırlamıyorsam maşallah bu ne hız.:-)
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Günaydın arkadaşlar, umarım akşam t-shirleri görebiliriz
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Yusuf abim her renk mevcut sen yeterki iste
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:40 ----------
valla biraz öyle oldu ama gözüm hala Suzuki gsr 600 lerde nesipse 600cc alacam inşallah...
---------- Mesajlar birleştirildi - 10:48 ---------- bir önceki mesaj zamanı 10:42 ----------
abi Az önce baskıcı arkadaşımla görüştüm akşama hazır dedi
günaydın MT sakinleri hayırlı bol kazançlar...
Yusuf abi bordo bu şekilde duruyor
Renk kartelası
Benim Nacizane fikrim Siyah yapmayalım Renkli olsun ( siyah çabuk deforme oluyor ) Bu kumaşların hepsi lacos dur. Penye değil
Iyi günler millet
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Evet Abilerim ilk örnek modelimiz çıktı şimdi zorlu bir testten geçireceğim Yıkama, çitileme, gerdirme, güneşte kurutma gibi müşteri memnuniyeti bizim için çok önemlidir
Eline salık ysusuf, resimlerde süper görünüyor... Akşam yakından inceledikten sonra son kararımızı veririz onun için akşam bol katılım beklemekteyiz, sonra vay duymadım vay haberim olmadı denmesin
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
günaydın dostlarım,hepinize hayırlı işler,bol kazançlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın arkadaşlar Yusufum T-shirtler hazırmı
Merhaba dostlar,
Hayırlı işler,
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Yusuf beyciğim elinize sağlık bende istiyorum )
herkese iyi günler,
Yusuf kardeşim eline sağlık... t-shirt çok güzel olmuş. rengi de çok hoşuma gitti.
Bak ben siparişi veriyorum, 2 adet t-shirt resimdeki renk, 1 adet polar siyah, 1 adet kapşonlu füme. :c))
beden ölçüleri için ne zaman davet edersen, tüm siparişler alındıktan sonra hep beraber geliriz diye düşünüyorum.
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Şu an bu konu içerisinde 9 kullanıcı var. (0 üye ve 9 misafir)