Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI

Motosikleti
    Honda CBR 1100XX
    Arkadaşlar az önce bana gelen bir maili sizinle paylaşmak istiyorum ....

Otoyollarda OGS gişelerinden geçiş hızı 30 km/H tir. Bu sınırlama bugüne kadar uygulanmıyordu. Ancak 01.Nisan .2012 tarihinden itibaren OGS gişelerinden 30 km/H ten daha hızlı geçilirse OGS okumayacak ve kaçak geçiş gibi işlem uygulanacak bu ogs den tahsil edilmeyecek ayrıca aşırı hız cezası kesilecektir.Bu sebeple 01.04.2012 tarihinden itibaren OGS geçiş hızlarına dikkat edilmelidir.

Tüm geziye çıkacak olan arkadaşların dikkatine ....
    Bizleri birleştiren MOTOR sevdası...:queen::queen:
    Hüseyin SEVER

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    takendy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    K 1300 GT
    Alıntı HERO-01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster

Otoyollarda OGS gişelerinden geçiş hızı 30 km/H tir. Bu sınırlama bugüne kadar uygulanmıyordu. Ancak 01.Nisan .2012 tarihinden itibaren OGS gişelerinden 30 km/H ten daha hızlı geçilirse OGS okumayacak ve kaçak geçiş gibi işlem uygulanacak bu ogs den tahsil edilmeyecek ayrıca aşırı hız cezası kesilecektir.Bu sebeple 01.04.2012 tarihinden itibaren OGS geçiş hızlarına dikkat edilmelidir.

Bu konu Adana'da yeni olabilir tam olarak bilmiyorum ama İstanbul OGS gişelerinden 140km/h ile geçiş nedeniyle resimli ceza gelmişti
    "Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
    "Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    Merhaba dostlar,
    hayırlı haftalar,
    Bu sıralar iş yoğunluğumdan siteye dahi giremiyorum. Hepinizi, hafta sonu gezilerimizi özledim.
    2 Nisan' da merkezden misafirlerim var. Kısacası bu hafta da nefes alma şansım yok. 4 Nisan çarşamba toplantısında görüşmek dileği ile,

Bora başkanım,
    Motorun hayırlı olsun. Allah gönlüne göre versin.

Adaşım Yusuf,
    Çalışman harika olmuş. Senin avatarında kullandığın gayet güzel. Muzaffer' in dediği gibi çizgi halinde çarçeve içerisine almazsan daha hoş duruyor.

Muzaffer 1968,
    Mert yeğenime keyifli sürüşler diliyorum.
    Allah kaza bela göstermesin.
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    evet yusuf abi armamız güzel eldu bu sefer bakalım baskı yaptıra bilirsem örnek getiririm sizlere

Motosikleti
    Piyade
    Alıntı acar65 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Selam Arkadaşlar,Herkese günaydınlar olsun.
    Hayırlı Cumalar.
    Sevgili dostlar Nisan ayının yani 23 nisan'ın Pazartesine gelmesi nedeni ile bazı memur arkadaşlara tatil olması dolayısıyla 21-22 Nisan Cumartesi-Pazar günü yine Yumurtalık Zeytinbeli Plajında iki günlük kamp yapmayı planlıyoruz.Daha önce gelemeyip ve tekrardan kamp yapmayı isteyen tüm arkadaşlar davetlidir.Havaların çok güzel olacağından eminim tabi yinede yüce mevlam bilir.Kamp alanında her türlü ihtiyacı karşılacayacak (Su,Tuvalet) dahil mevcuttur.Yiyecek içecek sıkıntısı Yumurtalık çok yakın olduğu için hiç bir problem yoktur.Kamp doğa,deniz isteyen dostlar buyursun gelsin.Balık tutmak isteyen,Fotoğraf çekmek isteyen,güneşlenmek isteyen,hatta denize bile girmek isteyenler olabilir,hadi bakalım gelmek isteyenler parmak kaldırsın.Kamp alanının fotoğraflarını sanırım Bora abi siteye atacaktır (Laf aramızda ben halâ resim atmayı beceremedim).Görüşmek üzere inşallah.
    Mustafa hocam,
    21 Nisan İstanbul merkez toplantım var.
    Katılamayacağım için son derece üzgünüm.
    Geçen sefer çok keyifli olmuştu.
    Sizlere şimdiden iyi eğlenceler.
    Hatırlatayım. Kamp ateşine odun için balta götürmeyi unutmayın.

Motosikleti
    Apache Rtr+Jl125C
    iyi akşamlar arkadaş, erhan abinin gönderdiği yapıştırmalar elime ulaştı. isteyen olursa adana yada silifke içi teslim edebilirim. kolay gelsin

Motosikleti
    Honda CBR 1100XX
    Alıntı takendy adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bu konu Adana'da yeni olabilir tam olarak bilmiyorum ama İstanbul OGS gişelerinden 140km/h ile geçiş nedeniyle resimli ceza gelmişti
    Bu mail bana İstanbul ofisten geldi ..... sanırım daha sıkı bir uygulama başlatılıyor yurt genelinde yinede dikkatli olun istedim ama pek kimsenin umrunda değil galiba .... Neyse ben uyarimde gerisi herkesin kendi tasarrufu ....
    Bizleri birleştiren MOTOR sevdası...:queen::queen:
    Hüseyin SEVER

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    Alıntı speedy46 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bora abim yeni motorun hayırlı olsun allahım kaza bela vermesin tekerin her daim düz bassın..
    sağolasın kardeş. amiiin.

Tüm geziye çıkacak olan arkadaşların dikkatine
    ....
    böyle bir uyarı için tüm arkadaşlarım adına teşekkürler hüseyinim.
    Alıntı Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Bora başkanım,Motorun hayırlı olsun. Allah gönlüne göre versin.
    teşekkürler kardeş.amiiinALLAH hepimizin gönlüne göre versin.
    Alıntı Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kampa Katılamayacağım için son derece üzgünüm.Geçen sefer çok keyifli olmuştu.Hatırlatayım. Kamp ateşine odun için balta götürmeyi unutmayın.
    olmadi şimdi sensiz olurmu hiç? balta konusunda %100 haklısın.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx

uyarınız için teşekkürler....FAKAT ben anlamam geçerim plakamıda yazsınlar örnek=sarı motor kırmızı kasklı siyah deri montlu hız limiti 290.km heheheheeeeee
    BORACIĞIM ben yokken göstermiş olduğun alakadan dolayı teşekkürler ederim tanaklarından geldiğimde öpeceğimm canim
    kızı kolda fazerı yolda severim.

adanalı01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xj6 diversion f 2013
    Herkese günaydın hayırlı işler bol kazançlar
    köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.

Motosikleti
    günaydın ADANA MT.
    Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    BORACIĞIM ben yokken göstermiş olduğun alakadan dolayı teşekkürler ederim tanaklarından geldiğimde öpeceğimm canim
    hiç önemli değil kardeş.

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Günaydın arkadaşlar...

Bu mail bana İstanbul ofisten geldi ..... sanırım daha sıkı bir uygulama başlatılıyor yurt genelinde yinede dikkatli olun istedim ama pek kimsenin umrunda değil galiba .... Neyse ben uyarimde gerisi herkesin kendi tasarrufu ....
    Aynı mail banada geldi ama bu sabah radyoda dinlediğim kadar şuana kadar resmi herhangi bir açıklama gelmemiş, o nedenle henüz kesin birşey yok olursada haberlere duyarız zaten... İlgin içinde ayrıca teşekkür ederim
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    arkadaşlar,ana sayfada da vardı,gözden kaçıranlar için oldukça kullanışlı bir alet.14 adet kısa kısa videosu var.vakti olanlar izleyebilir,her türlü motora uygulanabiliyor.
    http://www.huntercreate.com/videos.htm

Motosikleti
    Piyade
    Birader,
    Sende Temel' in Fadime' yi uyardığı gibi uyarmayasın.

---------- Post added at 10:17 ---------- Previous post was at 10:12 ----------

Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar,ana sayfada da vardı,gözden kaçıranlar için oldukça kullanışlı bir alet.14 adet kısa kısa videosu var.vakti olanlar izleyebilir,her türlü motora uygulanabiliyor.
    http://www.huntercreate.com/videos.htm
    Bora başkanım,
    Güzel bir malzeme. Benim motorda bu olsa idi, başıma gelen kazadan sıyırma şansım olabilirdi.
    Kaç paraya, nasıl ve nereden temin edebilir.

Motosikleti
    yusuf,sayfasının sağ üst tarafında ''buy''''satın al''diye biryer var ama ben tıklamadım.

eskiden dolmuşlarda olurdu bu aynalardan hala varmı bilmiyorum

Motosikleti
    ayna olarak hala var,satılıyor ama bu aparat anladığım kadarıyla ayna görevi yapan plastik bir aparat.şimdi videolarını izliyorum,oldukça kullanışlı ve işe yarayan birşey.en azından kendi güvenliğimiz için.

Abilerim , Amcalarım , Dedelerim

Şimdi size bir kaç sunum yaptım Siyah rengin dışına çıkalım ve biraz renklenelim istedim
    Şimdi size tek sorum şu olacak t shirt lerin önüne Türk Bayrağı yapıp arkasına mı AdanaMt nin armasını yapalım yoksa Hem öne, Hem arkaya aynı armayımı yapalım karar sizin?
    Birde t shirt lerin kollarına Kişinin isim soy isim ve kan gurubu yazısı yazdırmayı düşünüyorum sizce?

Motosikleti
    yusuf sanırım sadece ikimiz online ız.
    öncelikle emeğin için teşekkürler kardeş.ben fikrimi söylemek istiyorum.tişörtlerin rengi bence gri veya açık mavi olabilir.ön sol göğüse türk bayrağı,sırt bölgesine de büyük ebatta ADANA MOTOSİKLET GRUBU olabilir.kollara isim yazılmasına bence gerek yok.(aynı tişörtü bir başkasına hediye etmek istediğimizde veya aileden başkası giymek istediğinde sorun yaratır düşüncesindeyim)

satılık Yamaha Fazer 8 2011 model detaylar ilanda

http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...9725494/detay/

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 11 kullanıcı var. (0 üye ve 11 misafir)

Bu Konudaki Etiketler