selam , MT Adana ,
aklıma takılan birşey ve adınlanmaya ihtiyacım var
sahibindende Adana'daki evlerin ilanlarında GBK , GDK, K , G.O gibi kısaltmalar var bunların anlamı nedir ?
teşekkürler
selam , MT Adana ,
aklıma takılan birşey ve adınlanmaya ihtiyacım var
sahibindende Adana'daki evlerin ilanlarında GBK , GDK, K , G.O gibi kısaltmalar var bunların anlamı nedir ?
teşekkürler
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
"Yaşamak bir ağaç gibi tek ve hür; ve bir orman gibi kardeşcesine" Nazım Hikmet
günaydın abi ,
yeni motorun hayırlı olsun kazasız belasız inşallah ve resimlerden görüldüğü kadarıyla çok diri duruyor ,
sizi resimlerden hatırladığım kadarıyla uzun boyluydunuz yada pek kısa değildiniz , uyum sağlayabildiniz mi ?
diğer konuda ise az çok durumumuzu biliyorsun , öncelikle semt olarak nerelere bakmalıyım , nelere dikkat etmeliyim , az da olsa izah edebilir misin ?
"Dünyanın sorunu, Akıllılar hep kuşku içindeyken, aptalların küstahça kendilerinden emin olmalarıdır." B.Russell
sağolasın oğuz kardeş.benim 2007 yılında 2007 model hyo-comet 250 im vardı zaten.uyum sıkıntım olmadı.
semt konusunda,daha öncede yazıştığımız gibi,sizin standartınız önemli.dediğim gibi,burada yeni kurulmakta olan semtler var,zaten yazdığım gibi,geldiğinizde yardımcı olacağım,gezdireceğim.tabii kararı siz vereceksiniz.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
abi sağol , hak verirsin ki kararımız hiçte kolay değil , destek ve ilgin için teşekkür ederim.
görüşmek üzere...
sende sağol kardeş,konuyu bildiğim için,gerçekten zor bir karar.hayırlısı olsun.
Günaydın MT sakinleri..
Günaydın, cümleten iyi haftasonları
Merhaba arkadaşlar,
Bugün oğlum motoruna kavuşuyor, ama önce alarm takılacak ve bozuk olan topcase kilidini yaptırmam lazım. Tabiki oğlumla birlikte yaptıracaz zavallı oğlum heycandan uyuyamamıştır herhalde
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Dün akşam onun yerinde olmayı hiç istemezdim, ama bugün onun yerinde olmak için neler verirdim neler...
herkese günaydınlarrrrrrrrrrrrr hayırlı pazarlar.evet beyler yine güzel gezi proğramı yapmaya karar verdimmmmm(rüyamda).sabah mersin molada saat=8.00buluşma saat=8.30 teker döner.
güzergah yine bilindik kılçadırı...gelmeyen veya gelemedik yazıyı okuyamadık, falan,filan deyip yorum yapmayın benimde bu saatte motorumun zincirini attırmayın okadarrist slmlar görüşmek üzere behlül gibi kaçarrrrr
kızı kolda fazerı yolda severim.
günaydın ADANA MT.iyi pazarlar.DÜN GECE SAATLERİ 1 SAAT İLERİ ALMAYI UNUTMADINIZ DEĞİL Mİ ?
herkese iyi pazarlaar dilerim,sıkıntılı yoğun tempolu bir hafta olacak benim için geziye gidenler resim atarsınız sanırım.
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
günaydın dostlar.iyi haftalar olsun.
Günaydın arkadaşlar ..... Hayırlı haftalar olsun ..... Allah kaza bela vermesin , bol bol kazançlar versin inşallah ....
Bizleri birleştiren MOTOR sevdası...:queen::queen:
Hüseyin SEVER
bora abim yeni motorun hayırlı olsun allahım kaza bela vermesin tekerin her daim düz bassın..
GöLgELErDe ıŞıKlAr kaDaR ÖnEmLiDiR.
Günaydın arkadaşlar...
Hayırlı işler hayırlı haftalar diliyorum
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 13 kullanıcı var. (0 üye ve 13 misafir)