Hadi adaşım, bizi geziye çağırıyon sonra fotolar çekiyon ama siteye yüklemiyon Hadi yüklede millet nasıl gezi düzenlediğini görsün
Hadi adaşım, bizi geziye çağırıyon sonra fotolar çekiyon ama siteye yüklemiyon Hadi yüklede millet nasıl gezi düzenlediğini görsün
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
herkese iyi geceler bir hafta sonu daha bitti,geziye katılamayanlara üzüldüm şahsen,kahvaltıyı teryağlı ayçöreği öğlen sıpa getti akşamda parisde şırdan yedim demek isterdim ama parisde şırdan ve kokoreç servisi yokmuş o yüzden gitmedim
herkese hayırlı haftalar hayırlı işler dilerim,ben tatildeyim yatarım 1 hafta
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
günaydıııın ADANA MT.hepinize iyi haftalar,bol kazançlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba dostlar,
Hayırlı haftalar olsun. Güzel bir gezi oldu. Ne yazıkki foto editörümüz olmadığı için gezi fotoğraflarını göremiyoruz.
Hayabusa' dan sonra Burgman ile katıldığım gezide bana paso ses dinleterek gıcık veren arkadaşlarımı esefle kınıyorum. Bunu intikamı kötü olacak.
Bu arada Gürsel kardeşim yine en arkadan geldi. Demekki hız yapmayan Gürsel' in motoru değil kendiymiiiiş.
Keyifli, bereketli, sağlıklı ve mutlu bir hafta diliyorum.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
gunaydın
hayırlı hafdalar diliyorum
yusuf abi bmw 1600 gt verelim
kara murat benim FUAT KOŞAK
herkese iyi haftalar, bol kazançlar diliyorum...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Herkese hayırlı haftalar diliyorum, sabah oldu oldu hala fotolar yokmu vay adaşım vay
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Fuat' ım,
Sende öpecek adam arıyorsun galiba.
Bizde nerde o para birader.
---------- Post added at 11:35 ---------- Previous post was at 11:32 ----------
Birader,
Fotolar benim makinada ama yükleyecek kimse yok.
Ben anlamam, Begüş' de bilmiyor. Yüksel' e bir kopya verirsem o yükler artık.
Tüm Adana MT dostlarına hayırlı haftalar diliyorum ....
Dün gerçekten güzel bir gündü ve güzel bir gezi oldu ..... Katılan her kese teşekkür ederim ... Organizasyonu yapan Muzaffer ( fazer ) Abininde hakkını vermek gerekiyor ..
Bundan sonra sana Organizatör Muzaffer Abi diyeceğim ... Tüm organizasyonlarda tek adressin bundan sonra ....
Bende Yusuf abi gibi sesleri ile bize iç geçirten dostları esefle birlikte kınıyorum .... Özellikle Mesut Abim abiyi ve canım kardeşim gıcık adam Yükseli de kınıyorum ....
Gün gelir devran döner Yükselim .... Belki bir gün bizde senin baban kadar zengin olur ööööle motorlara bineriz ...
Bizleri birleştiren MOTOR sevdası...:queen::queen:
Hüseyin SEVER
canlarım benim hayırlı haftalar dilerim.burak kardeşimin dediği gibi ben yaparsam tam yaparım.benimle göz temasına giren herkese güzelliklerle dolu ya motosiklet satarım,,,yada güzel gezi organisazyonu yaparımyaz geliyor lütfen göz teması için benimle organize olun.okadarrrrrrrrrrrrrrr
kızı kolda fazerı yolda severim.
geliyorum abi göz teması kurmaya ehe ehe
çok güzel bir hava herkese hayırlı bol kazançlı haftalar dilerim...
Millet az önce siteden Yusufun 3. olduğu yarışmada dereceye giren resimlere baktım sinirlerim bozuldu .... Resmen adamın hakkını yemişler ....
1. ve 2. olan resimlere sizde bir bakın göreceksiniz komediyi.... Yarımanın konusu motosiklet aşkı olduğunu hatırlatim bakacak olanlara .....
Bizleri birleştiren MOTOR sevdası...:queen::queen:
Hüseyin SEVER
herkese iyi geceler dilerim işe gideceklere hayırlı işler ben yatarımmmm
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
günaydın dostlar.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı işler,
Iyi günler arkadaşlar pazar günü nü organize eden fazer muzaffer abi ye de tekrar teşekkür ederim Allah seni ve sevdiklerimizi başımızdan eksik etmesin sen olmasan böyle organizasyonlar göremeyecez büyük adamsın vesselam bu arada fotolar dan ses yok herhalde yoksa ben mi göremedim.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Şu an bu konu içerisinde 26 kullanıcı var. (0 üye ve 26 misafir)