Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

[Adana - MT]

REKLAM ALANI
    Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    Merhaba dostlar,
    K.Maraş' tan selamlar,
    Yaklaştım artık. Kısmatse akşama Adana' dayım.

Turgay abimize acil şifalar diliyorum.

Yusuf kardeşim,
    Sana her motor yakışır. Nede olsa kumaş güzel.
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    güzel bir hafta sonuna günaydın arkadaşlar,artık cemrelerin 3 ü de düştü,bundan sonra havalar düzelir.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

hsn01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mz ETZ 251 / 1991
    Cümleten günaydın... Kaza geçiren Turgay abimize Allah tan acil şifalar diliyorum...

mfk321 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Süper Tenere
    Alıntı adanalı adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    güzel bir hafta sonuna günaydın arkadaşlar,artık cemrelerin 3 ü de düştü,bundan sonra havalar düzelir.
    abi cemreler düştü ama biz en son antakya gezisi ile kaldık. senden rota bekliyoruz.
    turgay ağabey geçmiş olsun.
    muzaffer abi sana da selamlar. büyüksün

Motosikleti
    azıcık daha sabır fatihciğim,güzel bir etkinlik planlıyoruz.şöyle 2-3 günlük,çadırlı,kamplı filan.

rtr01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    APACHE RTR 150 SARI
    hayırlı haftasonları
    DÜNYADA ESERİN YOKSA TARİHTE HİÇ YERİN YOK DEMEKTİR.
    CEMİL GERDAN.

zion1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    taze bitti :)
    azıcık daha sabır fatihciğim,güzel bir etkinlik planlıyoruz.şöyle 2-3 günlük,çadırlı,kamplı filan.
    hangi ara düsündün sen onu yaw
    BEN DEGİL,BİZ DİYE ÇIKTIK BU YOLA

Motosikleti
    oo hoo düşünme aşamasını geçtik bile.

Motosikleti
    Kawasaki Vn 800
    herkeşe iyi geceler dilerim,geziye gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler iyi gezmeler dilerim ama 2 kere daha dikkatli olmalarınıda artık üzücü bişey dumak istemiyorum.
    Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Günaydın arkadaşlar...

Dün akşam ani bir kararla Mersine gitmeyi planladık, geçen gittiğimizde balık yiyemedik ama bu sefer kesin balık yiyeceğiz. Katılmak isteyen arkadaşlar MOLA tesislerinde saat 10:00 hazır bulunsun
    Hareket saatimiz saat:10:30
    Şimdilik Katılımcılar:

-Fazerr Muzo(Hayabusa)
    -Yusuf abi(Hayabusa)
    -Serhat abi(varadero)
    -Mesut abi(Hayabusa)
    -Recep Albayım (VFR800)
    -Mümin(FZ8)
    -Alper(Hayabusa)
    -Eray abi(Hayabusa)
    -birde ben varım (VFR800)
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    Ben katılamadım,
    Gezi fotoları ile avunacağız artık.
    Keyifli sürüşler diliyorum.
    Cengiz abime katılıyorum. Aman dikkat. Trafikte angust çok.

---------- Post added at 11:51 ---------- Previous post was at 11:49 ----------

oo hoo düşünme aşamasını geçtik bile.
    Bora başkanım,
    Ser verip sır vermiyorsun.

---------- Post added at 11:54 ---------- Previous post was at 11:51 ----------

Akşam Turgay abiyi ziyarete gittim.
    Maşallah çok iyi idi. Ben kendine gelmişmidir acaba diye düşünürken,
    Allah esirgesin, aşağılarda gezdiğini öğrendim. En kısa zamanda eski
    sağlığına kavuşması dileği ile;
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

Motosikleti
    Touring
    Heyy adana mt nerde hani gezi raporunuz bekliyorum sabırsızlıkla..

adanalı01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xj6 diversion f 2013
    iyi akşamlar arkadaşlar inşallah mersin gezinizden sag salim dönmüşsünüzdür
    köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.

mfk321 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Süper Tenere
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Günaydın arkadaşlar...

Dün akşam ani bir kararla Mersine gitmeyi planladık, geçen gittiğimizde balık yiyemedik ama bu sefer kesin balık yiyeceğiz. Katılmak isteyen arkadaşlar MOLA tesislerinde saat 10:00 hazır bulunsun
    Hareket saatimiz saat:10:30
    Şimdilik Katılımcılar:

-Fazerr Muzo(Hayabusa)
    -Yusuf abi(Hayabusa)
    -Serhat abi(varadero)
    -Mesut abi(Hayabusa)
    -Recep Albayım (VFR800)
    -Mümin(FZ8)
    -Alper(Hayabusa)
    -Eray abi(Hayabusa)
    -birde ben varım (VFR800)
    bir adanamt klasiği daha. sitem etmek için yazmıyorum gerçekten. tespit olsun diye belirtiyorum. zaten kimseyede söyleyecek bir sözüm yok. daha önce de böyle olmuştu ve ben kalbimi bozmadan pozitif düşünmüştüm ama zanedersem öyle değil. 2 hafta öncesinde -ne kadar sallarsınız benim için önemli değil- bir karar almıştım zaten. gezilere katılmayacağım diye. çünkü aptal gibi sağa sola mesaj gönderip gezi var mı gezi var mı diye soruyordum. millet hık-mık. sonrasında 28 şubatta genelkurmayın sitesinde gece yayınladığı mesaj gibi ani kararla gezi planı.
    daha fazla uzatmadan mutluluklar dilerim.
    LASTROMANTIC bunu beğendi.

Motosikleti
    hepinize iyi haftalar dostlar.
    yok be yusufum,henüz tam netleşmedide ondan.
    fatihciğim,doğru söze ne denir?

LASTROMANTIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    Alıntı mfk321 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bir adanamt klasiği daha. sitem etmek için yazmıyorum gerçekten. tespit olsun diye belirtiyorum. zaten kimseyede söyleyecek bir sözüm yok. daha önce de böyle olmuştu ve ben kalbimi bozmadan pozitif düşünmüştüm ama zanedersem öyle değil. 2 hafta öncesinde -ne kadar sallarsınız benim için önemli değil- bir karar almıştım zaten. gezilere katılmayacağım diye. çünkü aptal gibi sağa sola mesaj gönderip gezi var mı gezi var mı diye soruyordum. millet hık-mık. sonrasında 28 şubatta genelkurmayın sitesinde gece yayınladığı mesaj gibi ani kararla gezi planı.
    sizin yeni almış olduğunuz bu kararı bende aylar önce aldım aynı ve benzer sebeplerden . düşüncelerimize tercüman olmuşsunuz ....
    PULSAR NS 200

adanalı01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xj6 diversion f 2013
    Arkadaşlar ben geziye gitmedim ama sonuçta gece de olsa gündüz de olsa bir gün öncesinden yada iki gün öncesinden ne fark eder sonuçta bir davet var ortada biz dostuz arkadaşız cc bence hiç önemli değil boşa alınganlık yapmayalım lütfen bu benim şahsi görüşümdür. Herkese iyi günler iyi haftalar
    köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.

Motosikleti
    Touring
    Alıntı LASTROMANTIC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    sizin yeni almış olduğunuz bu kararı bende aylar önce aldım aynı ve benzer sebeplerden . düşüncelerimize tercüman olmuşsunuz ....
    gezi yapma haberi gezi günüyle aynı günün sabahı veriliyor.bu benim dikkatimi çekti..tepkiyle karşılaşırım diye yazmamıştım aynı fikirde arkadaşlarda varmış.ben gezilere katılmadığım halde dikkatimi çekti.yanlış hatırlamıyorsam çarşamba akşamı toplanıp gezinin nereye yapılacağı konuşuluyor.planın yapıldığı günden itibaren veya pazar gününden 1 gün önce mt sayfasında yazılı olarak duyurulsa bilgiye ulaşmak daha sağlıklı olacaktır kanısındayım..bir örnek vermek istiyorum,ben hatay dörtyoldayım yani adanaya 100km uzaklıkta geziye katılmak istedim geziyi kaçırmamam garanti olsun diye pazar sabahı bilgisayarı açıp bu sabah gezi duyurusu yapılmışmı diye bakmam hazırlanıp evden çıkıp saat 10:00 daki buluşma yerine varmam biraz sıkıntı olabilir.tabiki bu yazdığım ilerde benim için gerçekleşecek bir hadisenin senaryosu,bu durumda başka arkadaşlar yok fakat ben gezi duyurusunun en geç gezi gününden bir gün önce mt sayfasında yazılı olarak duyurulmasının geziye katılacak arkadaşların bilgiye daha sağlıklı bir şekilde ulaşmalarını sağlayacaktır..

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı mfk321 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Fatih hocam, bu alınganlığını anlamadım. Biz gezilerimize kimseyi zorla getirmiyoruz, niye böyle organizasyon yapıldı demiyoruz. Dikkat edersen çoğunluk "birileri gezi düzenlesede bende gitsem modunda". Bir gezi yayınladık kötümü oldum onu anlamadım...Cuma günü siteye sordum "Hafta sonu için önerisi varmı?" diye kimseşerden tık çıkmadı, şimdi eleştirmeni anlamadım.. Peki öyle olsun bir daha bende buraya gezi falan duyarmam, bakalım kaç kişi gezi proğramı yayınlayacak.

hepinize iyi haftalar dostlar.
    yok be yusufum,henüz tam netleşmedide ondan.
    fatihciğim,doğru söze ne denir?
    Bora kardeş, bu yaptığın çok ayıp, o kadar birlikte gezmişliğimiz var, o kadar gezi proğramlarını birlikte yaptık. Sen gelmiyorsun diye böylemi davranmak lazım. Tamam kardeş bildiğiniz gibi gezin tozun...

Alıntı LASTROMANTIC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Seni zaten hiç aramızda görmedimki, okuyanda zannedecekki bu hep gezileri geliyor bu sefer gelemedi sitem ediyoır. Beni başkasıyla karıştırma sakın...

Alıntı adanalı01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaşlar ben geziye gitmedim ama sonuçta gece de olsa gündüz de olsa bir gün öncesinden yada iki gün öncesinden ne fark eder sonuçta bir davet var ortada biz dostuz arkadaşız cc bence hiç önemli değil boşa alınganlık yapmayalım lütfen bu benim şahsi görüşümdür. Herkese iyi günler iyi haftalar
    Yav arıyorsun suç aramıyorsun ayrı suç bu ne yaho çektiğim. Bundan sonra kimseleri aramıyacam sormayacam. Herkes bildiği yoldan gitsin. Desteğin için teşekkür ederim Muatlip ama gerek yoktu...

---------- Mesajlar birleştirildi - 14:51 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:45 ----------

Alıntı wertcvb adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    gezi yapma haberi gezi günüyle aynı günün sabahı veriliyor.bu benim dikkatimi çekti..tepkiyle karşılaşırım diye yazmamıştım aynı fikirde arkadaşlarda varmış.ben gezilere katılmadığım halde dikkatimi çekti.yanlış hatırlamıyorsam çarşamba akşamı toplanıp gezinin nereye yapılacağı konuşuluyor.planın yapıldığı günden itibaren veya pazar gününden 1 gün önce mt sayfasında yazılı olarak duyurulsa bilgiye ulaşmak daha sağlıklı olacaktır kanısındayım..bir örnek vermek istiyorum,ben hatay dörtyoldayım yani adanaya 100km uzaklıkta geziye katılmak istedim geziyi kaçırmamam garanti olsun diye pazar sabahı bilgisayarı açıp bu sabah gezi duyurusu yapılmışmı diye bakmam hazırlanıp evden çıkıp saat 10:00 daki buluşma yerine varmam biraz sıkıntı olabilir.tabiki bu yazdığım ilerde benim için gerçekleşecek bir hadisenin senaryosu,bu durumda başka arkadaşlar yok fakat ben gezi duyurusunun en geç gezi gününden bir gün önce mt sayfasında yazılı olarak duyurulmasının geziye katılacak arkadaşların bilgiye daha sağlıklı bir şekilde ulaşmalarını sağlayacaktır..
    Bak hemşerim bilmediğin konulara sazan gibi düşme...Bakma bunların böyle yazdıklarına geziye falan geldiklerinden değil maksat muhalefet yapmak...
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    Honda CBR 1100XX
    Kankim haklısın ... bak siteye bile ancak girebildim .... Daha yeni mail atabiliyorum .... Bu hafta toplantıya gelmeye çalışacağım ...

Turgay Abi çok geçmiş olsun .... Duydum çok üzüldüm ....
    Bizleri birleştiren MOTOR sevdası...:queen::queen:
    Hüseyin SEVER

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 misafir)

Bu Konudaki Etiketler