Kanki yine kayıpsın ha, akşam toplantıya gelde görüşelim
Kanki yine kayıpsın ha, akşam toplantıya gelde görüşelim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
bolu düzceden herkese slm.akşama görüşmek üzere
kızı kolda fazerı yolda severim.
herkese iyi günler... walla yakışmış yusuf kardeşim... canavar makina.. şişşşşşşş... :c))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Yusufum sana ne yakışmazki ancak çantaları ne yapacaksınki sen zaten motosikletle uzağa gitmiyorsunki bence çantaları ihtiyacı olan arkadaşlara sat gitsin hem çantasız motor dahada yakışıklı
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Teşekkür ederim muzaffer abi lakin daha pazarlık bitmedi alamadık ama alırsam cantasız alacam çünki motorun sahibi yine fazer8 2012 absli alacak çantaları ona takacak
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:14 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:12 ----------
Teşekkür aderim Bahadır
herkeze merhaba......
adana mt james bond filmi çekiliyor bi etkinlik yapsanızda-şöyle bol fotolu-bizde sevinsek......çok şeymi istemiş olurum
Yusuf resmi görünce fuar hediyesi sandım vayy bee
herkeşe iyi geceler hayırlı cumalar dilerim,
jönüm yusufum güzele ne yakışmaz,allahım esirgesin kaza bela vermesin ciğerim.
brds az kaldı sezon açlıyor yağmurlar bir bitsinde....
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Günaydın arkadaşlar, hayırlı Cumalar...
Hafta sonu için önerisi olan varmı ?
herkese hayırlı cumalar...sevgili arkadaşlarım hepimizin değerli abisi TURGAY CINCIN dün motosiklet kazası yapmıştır. neyseki sadece sol kolu kırılmıştır başka birşeyi yoktur.alllahım onu esirgemiş çok şükür.kazanın şekli yine kavşakta kendini bilmez bir sürücünün hatası yüzünden çarpma neticesinde olmuştur.kendisine acil şifalar dilerim.
kızı kolda fazerı yolda severim.
büyük geçmiş olsun Turgay abimize... Acil şifalar diliyorum kendisine... Allah daha beterinden korusun hepimizi...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Turgay abime büyük geçmiş olsun verilmiş sadacakası varmış. Allah daha beterinden korusun
turgay abiyle görüştüm,kolu için yarın ameliyat olacakmış,kendisine buradan da tekrar geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
geçmiş olsun acil şifalar dilerim
turgay bey e cok gecmiş olsun ALLAH hepımızi kazadan beladan korusun.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Arkadaşlar sağolun bu hoş karşılamanız için. Elektrik müh. olmakla birlikte motor ile alakam 5-6 ay oluyor. Pek şehir içinde kullanmıyorum, genelde adana çevresini görmek gezmek için aldım motoru.Belki yazın fırsat olursa karadeniz gezisi yapmak gibi düşüncelerim de vardır. Herkese selamlar saygılar efem.
herkese iyi akşamlar,hayırlı hafta sonları dilerim
Turgay abim büyük geçmiş olsun allah beterinden saklasın,
herkese kazasız keyifli sürüşler dilerken lütfen 2 kere daha dikkatli olalım trafikteki denyolara karşı
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Şu an bu konu içerisinde 16 kullanıcı var. (0 üye ve 16 misafir)