hayırlı olsun yusufum tebrik ederim....
hayırlı olsun yusufum tebrik ederim....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
herkese iyi akşamlar dilerim,yusufum hayırlı olsun biz seni birinci yetiştirdik ama sağlık olsun
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
günaydın dostlar.yusuf kardeş,tebrik ederim.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
herkese iyi günler... yusuf arkadaşımızı tebrik ediyorum. muzaffer abinin dediği gibi, bizde görseydik keşke fotoğrafı. :c))
akşam görüşmek üzere...
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
teşekkür ederim Resimleri yüklerim tabi belki daha önce görmüş ola bilirsiniz resimleri...
Tebrikler abi.. Resimler belli ediyor zaten
Yusuf,
Tebrik ediyorum.
Fuarda ödül töreninde alkışlarımızla yanında olacağız.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Adana MT motosiklet grubu hepinize selamlar
tebrikler Yusuf fotolar çok başarılı
günaydın arkadaşlar
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
pırıl pırıl bir güne günaydın dostlarım.
yusuf fotolar gerçekten güzelmiş.
HER NEKADAR AYAZ OLSADA GÜNEŞLİ BİR GÜNE MERHABA DOSTLAR...
DÜNYADA ESERİN YOKSA TARİHTE HİÇ YERİN YOK DEMEKTİR.
CEMİL GERDAN.
Tebrikler Yusuf kardeşim .... Resimler gerçekten ödülü hak etmiş .... Ama bence birinciliği hak etmiş ....
Bizleri birleştiren MOTOR sevdası...:queen::queen:
Hüseyin SEVER
Merhaba Arkadaşlar....
Yusuf çok güzel pozlar vermişsin tebrik ederim, bencede 1.liği hak ediyorsun. Peki fotoları kim çekti çekene ödül yokmu
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Önderim Canım arkadaşım sende Motor dünyasına hoş geldin yeni 600rr ın hayırlı olsun tekrar
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:29 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:22 ----------
Teşekkür ederim yusuf abi
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:29 ----------
Teşekkür ederim muzaffar abi. Jüri üyeleri çok zorlanmış zaten 1., 2. , 3.yü seçerken. Fotolarımı Çeken SEÇKİN ZEYBEK arkadaşıma tekrar buradan teşekkürlerimi sunuyorum
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------
Teşekkür ederim Belki bu sefer 3. oldum ama inanıyorum ki sizin gönlünüzde birinciyim bu beni daha mutlu etti şimdi
herkese iyi geceler ve hayırlı cumalar dilerim,
yusufum gerçekten nickinin hakkını vermişsin.
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
sağol Yusufum en iyileri sizlerin olur inşallah
Muzaffer abim sağolsun, teşekkürler abi iyiki varsın
Herkese hayırlı geceler dilerim...
Yusuf kardeşimiz derece yapmış, tebrik ediyorum, fakat, hani beşinci sıradaki resim olmamış olmuş olsa idi, inan o kişinin sen olduğu yada olmadıgı konusunda türlü tereddütler yaşardık : )
Arkadaşlar bugün Sevgili Eray abimizin doğum günü….
Kendisine birde buradan…. NİCE MUTLU YILLAR DİLEYELİM dedim ki; hani haberi olmamış olmuş olanlarında haberi olmuş olsun dedim
ERAY ABİCİM, SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE, SAĞLIK VEDE MUTLULUKLAR İÇERİSİNDE, KAZASIZ, BELASIZ VE GÜZELLİKLERLE DOLU BİR ÖMÜR DİLERİZ
muzaffer abi senden ne ucan kurtuluyor ne kacan maşallah diyrum başkada bişey demiyorum önder kardeşim sanada hayırlı olsun ALLAH kaza bela vermesin (cümlemize) len beter böcek emre maşallah mt deki butun arkadaşların dogum tarihini biliyosun hehalde sanada bravo diyor üstün zekandan dolayı kutluyorum kardeşim eray abininde dogum gününü kutluyorum nice mıtlu yıllara
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
güzel bir güne günaydın dostlar.
eraycığım nice yıllara,sağlıkla,mutlulukla.
önder kardeş,hoşgeldin,hayırlı olsun motorun.
Şu an bu konu içerisinde 23 kullanıcı var. (0 üye ve 23 misafir)