Burak,
Muzaffer' in (Fazerr) avantasını kim yemişse iflah olmamıştır. Sen güçlükle vücuttan attım diyorsun.
Ulen yaşadığına şükret. İyi çatlayıp ölmemişsin.
Burak,
Muzaffer' in (Fazerr) avantasını kim yemişse iflah olmamıştır. Sen güçlükle vücuttan attım diyorsun.
Ulen yaşadığına şükret. İyi çatlayıp ölmemişsin.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
ben cobra yılanı gibiyim ya sokarım yada tükmüğümle avımı etkisiz hale getiririm.dua et seni sindirmedim
yav yusufum binyaşa emi allah seni başımızdan eksik etmesin gülmekten altıma yaptım.tedarikli olmadığım için (iç çamaşırı.)don su...zm.
kızı kolda fazerı yolda severim.
yaw diyorum ya benim bünyede bile sorun çıkarttı. Yani çıkarana kadar anam anam tuvalette her taraf tırnak izi artık fayanslara saldırdım ızdırabımdan. yıne allah yuzume baktı kahvaltının bir kısmını siz mideye indirdiniz. Ama olsun ya muzaffer abinin avantasını da yedim ya sırtım yere gelmez. Nede olsa millet cezaydı mezaydı derken 200 luk oldu ben 10 tl avantadayım...
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Bakalım kim neyi nasıl anlamış
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------
Valla burakcım, inan saç kavurma o kadar güzeldiki o kadar çağırmama rağmen masamıza gelmediniz ya, kavurmayı evire devire yedim siz ikiniz didişmeye devam edin ben durumdan fayda çıkarim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Sırtının yere gelmemesi daha tehlikeli bence burakcım ... bence sen sırtını yere getir işini sağlama al... Zira Muzaffer abinin avantasını yiyipte sırtını yere , betona ,sağlama getirmeyenleri sonu hep hüsran olmuştur... Sonra 200 TL ödeseydim keşke dersin kardeşim.... Bu arada ceza 200 TL değil 72 TL ... Bu gün OGS aldım o cezada uçtu gitti ... 72 yide zaten Muzaffer abi ödeyecekmiş....
Bizleri birleştiren MOTOR sevdası...:queen::queen:
Hüseyin SEVER
herkese iyi akşamlar,hayırlı haftalar dilerim, muhabbet yine gırıla gidiyor,msn ye dönmüş ve renk gelmiş acaba renklendiren HERO-01 mi..
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Herkese hayırlı geceler dilerim
Bugün yav şu resimlere bakayımda, ondan sonra altınada ‘’oldukça güzel bir gezi olmuş arkadaşlar’’ yazayım niyetiyle oturdum bilgisayara ama hal böyleyken bugün artık bugün olmayıp neredeyse obürsü gün oldu ama bekle ki haaala Allah’ tan bi maani çıkmazsa resimler açılsın
Acabaaa dedim resimlere bakmadan resimlere bakmış gibi yorum yapsam çok anlaşılırmı acabaaa dedim
Neyse önemli olan resimlere bakabilmek degil resimlerin siteye yüklenmesiydi tabiikidee
Bu tutumunuzdan ötürü resimde çıkan ve resimde çıkanların resimde çıkmasına sebebiyet veren ve vede resimde çıkanların siteye aktarılmasına aracı olan tüm emektarlarımıza teşekkürler ederim
güzel bir güne günaydın dostlarım.yağmurlar şimdilik bitti görünüyor darısı da soğuklara.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
gel yavrucoğum gelllll tükanda seni beklemekteyim.hazırlıklı gel gelirken datlı getir datlı yeyek datlı konuşakkkk
sağolasın adaşım bermuda üçgeni yapalım ha nedersin
oldu canım gözlerim dolduuuu.seen meraklanma o burak olacak velede ben yapacağımı belerommmmmonun bi damla kanını dahi araya vermecemmmmm
allahına gurban yiğidimmmm.yerem seni bennnn ilk gezide çayların bendennnnnn
evet cencizimmmmm taşı gediğine koydunnnn.herzamanki analizin süppperrrr
kızı kolda fazerı yolda severim.
benim bildiğim tatlıyı dükkan sahibisi almazmı yaw. gelirken tatlı al diyon iyicene tırstım biraz daha düşüniim gelmek için bari
PULSAR NS 200
S.A ADANA NASILSINIZ DOSTLAR..
ALLAH HEPİNİZE HAYIRLI İŞLER KAZASIZ SÜRÜŞLER NASİP EYLESİN...
DÜNYADA ESERİN YOKSA TARİHTE HİÇ YERİN YOK DEMEKTİR.
CEMİL GERDAN.
Şimdi aldığım üzücü haber göre İsmail Usta motosikletle kaza yapmış, Numune hasatanesnde yatmaktadır. Umarım ciddi bir şey yoktur, en kısa zamanda iyileşir
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)