Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Adana - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    Burak,
    Muzaffer' in (Fazerr) avantasını kim yemişse iflah olmamıştır. Sen güçlükle vücuttan attım diyorsun.
    Ulen yaşadığına şükret. İyi çatlayıp ölmemişsin.
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı Burak Cingiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    ya abi sen hiç konuşma yani bunca bedava ve avantaya alışık bünyem senden arakladığı sabah kahvaltısını sindiremedi ağır geldi hasta oldu masta oldu. bugun 15:20 itibariyle güç bela da olsa vucudumdan atmış bulunmaktayım artık iyileşirim artık...
    ben cobra yılanı gibiyim ya sokarım yada tükmüğümle avımı etkisiz hale getiririm.dua et seni sindirmedim

Alıntı Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Burak,
    Muzaffer' in (Fazerr) avantasını kim yemişse iflah olmamıştır. Sen güçlükle vücuttan attım diyorsun.
    yav yusufum binyaşa emi allah seni başımızdan eksik etmesin gülmekten altıma yaptım.tedarikli olmadığım için (iç çamaşırı.)don su...zm.
    kızı kolda fazerı yolda severim.

Burak Cingiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA VFR 800 ABS EDS BGS '05
    Burak,
    yaw diyorum ya benim bünyede bile sorun çıkarttı. Yani çıkarana kadar anam anam tuvalette her taraf tırnak izi artık fayanslara saldırdım ızdırabımdan. yıne allah yuzume baktı kahvaltının bir kısmını siz mideye indirdiniz. Ama olsun ya muzaffer abinin avantasını da yedim ya sırtım yere gelmez. Nede olsa millet cezaydı mezaydı derken 200 luk oldu ben 10 tl avantadayım...
    His Flower on His Nose VFR 800 Owner

muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Birader,
    Hep manalı manalı konuşuyorsun. Dost var, düşman var. bak yanlış anlaşılır sonra.[COLOR="Silver"]
    Bakalım kim neyi nasıl anlamış

---------- Mesajlar birleştirildi - 19:54 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:52 ----------

yaw diyorum ya benim bünyede bile sorun çıkarttı. Yani çıkarana kadar anam anam tuvalette her taraf tırnak izi artık fayanslara saldırdım ızdırabımdan. yıne allah yuzume baktı kahvaltının bir kısmını siz mideye indirdiniz. Ama olsun ya muzaffer abinin avantasını da yedim ya sırtım yere gelmez. Nede olsa millet cezaydı mezaydı derken 200 luk oldu ben 10 tl avantadayım...
    Valla burakcım, inan saç kavurma o kadar güzeldiki o kadar çağırmama rağmen masamıza gelmediniz ya, kavurmayı evire devire yedim siz ikiniz didişmeye devam edin ben durumdan fayda çıkarim
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

LASTROMANTIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    evet gel yiğidim bende hemen sana satim

valla gelecem de korkuyom aslında birazda sen şimdik ağzını açsan bu motora 8 - 9 bin lira para istersin , iyisimi uzaktan bakalım daha güsel
    PULSAR NS 200

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı LASTROMANTIC adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla gelecem de korkuyom aslında birazda sen şimdik ağzını açsan bu motora 8 - 9 bin lira para istersin , iyisimi uzaktan bakalım daha güsel
    Aslına bakarsan şu sıralarda baya bi uysal, bence fırsat bu fırsat varsa niyetin hemen görüş
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    Honda CBR 1100XX
    Sırtının yere gelmemesi daha tehlikeli bence burakcım ... bence sen sırtını yere getir işini sağlama al... Zira Muzaffer abinin avantasını yiyipte sırtını yere , betona ,sağlama getirmeyenleri sonu hep hüsran olmuştur... Sonra 200 TL ödeseydim keşke dersin kardeşim.... Bu arada ceza 200 TL değil 72 TL ... Bu gün OGS aldım o cezada uçtu gitti ... 72 yide zaten Muzaffer abi ödeyecekmiş....
    Bizleri birleştiren MOTOR sevdası...:queen::queen:
    Hüseyin SEVER

adanalı01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yamaha xj6 diversion f 2013
    Lastromantik kardeşim tam üstüne bastın 8 ile 9 binlira peşinat verirsen muzaffer abi hemen verir sana kırmaz kimseyi canım muzaffer abim be Allah başımızdan eksik etmesin seni ben motoru alırken bana da böyle kıyak yapmıştı unutulmaz abi iyiliğn

Motosikleti
    Kawasaki Vn 800
    herkese iyi akşamlar,hayırlı haftalar dilerim, muhabbet yine gırıla gidiyor,msn ye dönmüş ve renk gelmiş acaba renklendiren HERO-01 mi..
    Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee

beter-böcek - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW F650
    Herkese hayırlı geceler dilerim
    Bugün yav şu resimlere bakayımda, ondan sonra altınada ‘’oldukça güzel bir gezi olmuş arkadaşlar’’ yazayım niyetiyle oturdum bilgisayara ama hal böyleyken bugün artık bugün olmayıp neredeyse obürsü gün oldu ama bekle ki haaala Allah’ tan bi maani çıkmazsa resimler açılsın
    Acabaaa dedim resimlere bakmadan resimlere bakmış gibi yorum yapsam çok anlaşılırmı acabaaa dedim
    Neyse önemli olan resimlere bakabilmek degil resimlerin siteye yüklenmesiydi tabiikidee
    Bu tutumunuzdan ötürü resimde çıkan ve resimde çıkanların resimde çıkmasına sebebiyet veren ve vede resimde çıkanların siteye aktarılmasına aracı olan tüm emektarlarımıza teşekkürler ederim

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    güzel bir güne günaydın dostlarım.yağmurlar şimdilik bitti görünüyor darısı da soğuklara.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    xxxxx
    gel yavrucoğum gelllll tükanda seni beklemekteyim.hazırlıklı gel gelirken datlı getir datlı yeyek datlı konuşakkkk

Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslına bakarsan şu sıralarda baya bi uysal, bence fırsat bu fırsat varsa niyetin hemen görüş
    sağolasın adaşım bermuda üçgeni yapalım ha nedersin

Alıntı HERO-01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sırtının yere gelmemesi daha tehlikeli bence burakcım ... bence sen sırtını yere getir işini sağlama al... Zira Muzaffer abinin avantasını yiyipte sırtını yere , betona ,sağlama getirmeyenleri sonu hep hüsran olmuştur... Sonra 200 TL ödeseydim keşke dersin kardeşim.... Bu arada ceza 200 TL değil 72 TL ... Bu gün OGS aldım o cezada uçtu gitti ... 72 yide zaten Muzaffer abi ödeyecekmiş....
    oldu canım gözlerim dolduuuu.seen meraklanma o burak olacak velede ben yapacağımı belerommmmmonun bi damla kanını dahi araya vermecemmmmm

Alıntı adanalı01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Lastromantik kardeşim tam üstüne bastın 8 ile 9 binlira peşinat verirsen muzaffer abi hemen verir sana kırmaz kimseyi canım muzaffer abim be Allah başımızdan eksik etmesin seni ben motoru alırken bana da böyle kıyak yapmıştı unutulmaz abi iyiliğn
    allahına gurban yiğidimmmm.yerem seni bennnn ilk gezide çayların bendennnnnn

Alıntı Chopperci01 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese iyi akşamlar,hayırlı haftalar dilerim, muhabbet yine gırıla gidiyor,msn ye dönmüş ve renk gelmiş acaba renklendiren HERO-01 mi..
    evet cencizimmmmm taşı gediğine koydunnnn.herzamanki analizin süppperrrr

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Günaydın millet...

Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allahına gurban yiğidimmmm.yerem seni bennnn ilk gezide çayların bendennnnnn
    Adaşım sende bi gevşeme görüyorum...

LASTROMANTIC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    SUZUKİ İNAZUMA
    benim bildiğim tatlıyı dükkan sahibisi almazmı yaw. gelirken tatlı al diyon iyicene tırstım biraz daha düşüniim gelmek için bari
    PULSAR NS 200

Motosikleti
    xxxxx
    benim bildiğim tatlıyı dükkan sahibisi almazmı yaw. gelirken tatlı al diyon iyicene tırstım biraz daha düşüniim gelmek için bari
    yavvv gel bire hakanım datlıda benden gellll

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    çakim alanına girmişsin muzaffer abinin

Muzaffer abi seni çok sevdiğimi söylememe gerek varmı ?

rtr01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    APACHE RTR 150 SARI
    S.A ADANA NASILSINIZ DOSTLAR..
    ALLAH HEPİNİZE HAYIRLI İŞLER KAZASIZ SÜRÜŞLER NASİP EYLESİN...
    DÜNYADA ESERİN YOKSA TARİHTE HİÇ YERİN YOK DEMEKTİR.
    CEMİL GERDAN.

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Şimdi aldığım üzücü haber göre İsmail Usta motosikletle kaza yapmış, Numune hasatanesnde yatmaktadır. Umarım ciddi bir şey yoktur, en kısa zamanda iyileşir

jönysf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hadii üzücü geçmiş olsun ismail usta

ethemhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxx
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Şimdi aldığım üzücü haber göre İsmail Usta motosikletle kaza yapmış, Numune hasatanesnde yatmaktadır. Umarım ciddi bir şey yoktur, en kısa zamanda iyileşir
    Cok gecmıs İsmail ustaya.. En kısa zamanda ileşmesi dileğiyle
    Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 18 kullanıcı var. (0 üye ve 18 misafir)

Bu Konudaki Etiketler