iyi akşamlar arkadaşlar.
iyi akşamlar arkadaşlar.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
kimseden ses çıkmadı.
bende sağı solu arayıp-ki aradım- insanları rahatsız etmek istemedim.
o yüzden kendi kendime mersin istikametine gidip yaklaşık 500 km yol yapmayı planlıyorum.
gelen olursa saat 9 dan itibaren adana dan çıkacağım
muhtemelen birileri de yolda olacaktır ama neyse?
Günaydın millet,
Dün geç saatlerde adaşım aklına gezmek gelmiş ve bana mesaj atmış "Sabah, Mersine Balık yemeğe gideceğiz, diye MT yaz" Ben de görevimi yerine getirmek amacıyla burda duyuruyorum...
Buluşma: Mola tesisleri (Mersin istikameti)
Buluşma Saati: 10:15
Hareket saati: 10:30 gibi
Katılımcılar
1-Fazerr Muzo ve eşi
2-Yusuf abi ve eşi
3-Mesut abi ve sşi
4-Gürsel ve eşi
5-Burak ve VFR800
6-Serhat abi (Mesaj çektim okursa gelir )
7-Tabiiki ben
8-..
9-...
10-...
Gezimize katılmak isteyen arkadaşlar lütfen buluşma saatinde buluşma yerinde olsun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Sağol etooo
Ben konuyu açtım, burak cingiz bey lütfedip Fotoları yüklerse hepiniz görürsünüz, geziye katılan emeği geçen ve fotoları çeken Begüme teşekkür ederim
http://www.motosiklet.net/forum/etki...yine-gezi.html
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
fotolar ilgili linke eklenmiştir dunyanın mb si walla epey uzun sürdü isteyen asagidaki linkten de indirebilir tumunu
http://uploading.com/files/bae14225/DCIM.rar/
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
hepinize iyi haftalar,günaydın dostlar.
burak,resimleri yüklerken 640*480 boyutunda olsun kardeş.dün gece de bekledim şimdide bekliyorum.bir türlü açılamıyor.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Hayırlı haftalar...
Burak bi foto yükledin herhalde kimseler bakamamıştır bilmiyorsan söyliyeceksin bilin fotoları yükleyecek
Merhaba dostlar,
hayırlı haftalar,
Ulen Burak,
Kırk yılın başı bir iş yaptın.
Onuda eline yüzüne bulaştırdın.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
ne diyorsunuz ya wallahi billahi iyilik yaramıyor size. Herkez demedi mi kardeşim webden fotolar kuçuk oluyor alamıyoruz orjinal orjinal diye. Bende gittim orjinal boyutta kuçultmeden yukledim. Yani kırk yılın başı kalite gördünüz kalite. Adam akıllı isteyen herkez kendi bilgisayrına resmini kaliteli şekilde kaydetsin dedim yani fena mı ettim hayret bişi. Tatminsiz güruh sizi.....
aga bu fotolar bu günde inmez herhalde ...
Bizleri birleştiren MOTOR sevdası...:queen::queen:
Hüseyin SEVER
yukluyorum yine kuçuk versionlarıda başka başlığa. Elalem alıyor hanımına ucuz notebook uç kuruş az vereceğim diye. Bir forumu açamayınca da burak beceremedi. Bırak abi allah aşkına. Az paraya kıyıp ablama iyi bir şey alsaydın anında açardı bunları....
---------- Post added at 15:11 ---------- Previous post was at 15:04 ----------
yeni linki vereceğim abi birazdan ufalttım...
---------- Post added at 15:29 ---------- Previous post was at 15:11 ----------
alın size gezi fotosu linki
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2584664
ulen sib...p bir resim yükledin bide utanmadan laf söylüyon.yaptığın hatayı kabul et otur oturduğun yere.beni sinirlendirmeseni bu görevde alıyor adaşım muzoya veriyorumbundan sonra resimler sadece adaşım muzo yükleyecek okadarrr
kızı kolda fazerı yolda severim.
fazerr muzaffer abi , bu kırmızı fazer kimin satlıkmı ?
PULSAR NS 200
Birader,
Hep manalı manalı konuşuyorsun. Dost var, düşman var. bak yanlış anlaşılır sonra.
---------- Post added at 15:20 ---------- Previous post was at 15:17 ----------
Eyvaaaah,
LASTROMANTİC kardeşim menzile girdi, göz temasına girmese bari.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Şu an bu konu içerisinde 37 kullanıcı var. (0 üye ve 37 misafir)