Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
olm nakliye dahil 120 dolara aldık ne ellı eurosu euheuheuheuehuh çıkma....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Bu ara ebaydan bir şey almayın vergi açığı varmış her şey gümrüğe takılıyor
İyi akşamlar dostlar,
Yarın merkezden misafirler geliyor. Bu akşam hazırlık yapmak lazım.
Sanırım toplantıya katılamayacağım. Sizlere hoş sohbetler.
Muzaffer 1968 2 fırt nargile de benim yerime çek.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Iyi akşamlar arkadaşlar hayatını kaybeden arkadaşımıza Allah tan rahmet ailesinde baş sağlığı diliyorum Allah cümlemizi kazalardan belalardan esirgesin amin.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydın ADANA MT.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Cümleten herkese hayırlı günler
Değerli Adana MT dostlarım ...
Uzun bir aradan sonra nihayet yeniden motor sahibi oldum .... 2007 CBR 1100XX ... Ona ulaşmamda benden mütiş desteğini esirgemeyen sayın Muzaffer YILDIRIM abime sonsuz teşekkürlerimi ve saygılarımı iletirim .... Kendisinin o amansız çalışmaları olmasa bu günlere gelemezdim ... Sağ ol muzaffer abi... Orta doğu ve balkanların en mükemmel motorcusu sensin .... Senden uçanda kaçanda kurtulmaz alimallah .... Ayrıca kendisi bir büyüklük daha yapıp bana motorumun kuyruğunu düzeltmek için tatlı alacağınıda ayrıca belirterek iki kat daha yüceldi ... kesene bereket abi....
Allah senden razı olsun ... hehehehe
Bizleri birleştiren MOTOR sevdası...:queen::queen:
Hüseyin SEVER
HERO-01, Hayırlı olsun! tekerine taş değmesin.
Allah Hiç bir motorcuyu motorsuz bırakmasın!!
herkese iyi günler... yeni motorunuz hayırlı uğurlu olsun. kazasız belasız sürüşler dilerim.
dün akşamki toplantı çok güzeldi. çok hoş bir sohbet oldu. gelen herkese teşekkürler. :c))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Tüm dostlarıma iyi dilekleri için teşekkür ederim... Daha iyileri sizlerin olur inşallaaaaaaaah ...
Hayal ettiğin motoru temiz ve hesaplı almak istiyorsan tek adres var oda ADANA MOTOR Muzaffer YILDIIIIIIIIIIIRIIIIIIMMMM..... Heyt be !!!
Valla kanki Muzaffer abim olmasa bulamazdım ona yağ yakmiimde kime yakim....
Bizleri birleştiren MOTOR sevdası...:queen::queen:
Hüseyin SEVER
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Şu an bu konu içerisinde 25 kullanıcı var. (0 üye ve 25 misafir)