Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı

[Adana - MT]

Motovento
    REKLAM ALANI
    muzaffer1968 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş,
    Aramızda ne cevherler varmış biz görememişiz,
    +++1
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    fazerr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı Yusuf Ziya adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Arkadaş,
    Aramızda ne cevherler varmış biz görememişiz,
    [QUOTE=muzaffer1968;2578552]+++1 [/QUOTE
    ulen dalga geçilecek birşeymi var.ALEM buysa kıral benim ulen varmı itirazı olan.kıskananlar çatlasın inanmayan BORA başkanıma danışsın gerekli bilgileri edinebilir.okadarrrr
    kızı kolda fazerı yolda severim.

tüzemen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA GL1800 2003 ve HONDA FORZA NSS300 2015
    Değerli arkadaşlar.
    Çarşamba günü (yarın) Faruk kardeşimizin 3 mevlidi vardır Ceyhan da. Bizlerde hep birlikte katılacağız. Ancak babasının özel bir isteği var. Hepimizin motorlarımızla katılmamızı bekliyor. Bu dünyadan motor üstündde gitti burda da motorlarla şanını yüceltelim dedi. O olsaydı gurur duyardı,şimdi de sizler gururlandırın onu dedi.
    Bu nedenle bütün onu tanıyan seven motorcu kardeşlerimizi motorlarla bekliyoruz. Çarşamba günü saat 14:30 da Otobandaki BP MOLA tesislerinde buluşulacak (Doğu kavşağındaki) 15:00 te Ceyhan a gitmek üzere hareket edilecektir.
    Bütün sevenlerine duyurulur.

rtr01 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    APACHE RTR 150 SARI
    selamın aleyküm abiler,kardeşler, dostlar,canlar...

herkesin sewgililer günü kutlu olsun
    DÜNYADA ESERİN YOKSA TARİHTE HİÇ YERİN YOK DEMEKTİR.
    CEMİL GERDAN.

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı tüzemen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değerli arkadaşlar.
    Çarşamba günü (yarın) Faruk kardeşimizin 3 mevlidi vardır Ceyhan da. Bizlerde hep birlikte katılacağız. Ancak babasının özel bir isteği var. Hepimizin motorlarımızla katılmamızı bekliyor. Bu dünyadan motor üstündde gitti burda da motorlarla şanını yüceltelim dedi. O olsaydı gurur duyardı,şimdi de sizler gururlandırın onu dedi.
    Bu nedenle bütün onu tanıyan seven motorcu kardeşlerimizi motorlarla bekliyoruz. Çarşamba günü saat 14:30 da Otobandaki BP MOLA tesislerinde buluşulacak (Doğu kavşağındaki) 15:00 te Ceyhan a gitmek üzere hareket edilecektir.
    Çalıştığım için üzülerek katılamıyacağımı belirtmek isterim.

---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------

[QUOTE=fazerr;2578565]
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    +++1 [/QUOTE
    ulen dalga geçilecek birşeymi var.ALEM buysa kıral benim ulen varmı itirazı olan.kıskananlar çatlasın inanmayan BORA başkanıma danışsın gerekli bilgileri edinebilir.okadarrrr
    Dalga geçmek ne hattimize, allah zaten gereğini yapmış Figen ablamı sana yar etmiş...Bundan daha güzel bi şey olabilirmi
    Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor

Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı tüzemen adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Değerli arkadaşlar.
    allahtan bir mani olmazsa gelirim.bu arada değerli arkadaşlarım dostlarım bu mevlidde olmak isteyenlerin katılmalarını bende özellikle rica ediyorum.syg

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı fazerr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    allahtan bir mani olmazsa gelirim.bu arada değerli arkadaşlarım dostlarım bu mevlidde olmak isteyenlerin katılmalarını bende özellikle rica ediyorum.syg
    Adaşım bizim adımızıda katıl ve dua et, şimdiden katıldığın için teşekkür ederim

Motosikleti
    Hayabusa
    İyi akşamlar arkadaşlar Mevlüde gitmeyi çok istediğim halde mesai saatine denk geldiği için katılamayacağım,ama pazar gününe bir ziyaret olursa katılırım.

Motosikleti
    Kawasaki Vn 800
    herkese iyi akşamlar sevgilisi olanlara nice sevgililer günlerini birlikte geçirmelerini,olmayanlarıda en kısa zamanda nasip etmesini,ikinciyi isteyene esirgememesini niyaz ederim,büyük muzofer abimin dediğine bakmayın o şimdi yağdırmıştır hatta hiltondan göl manzaralı bir yer rezerve ettirmiştir o işini bilir kim ne derse desin,

sevgili yücel abi mesaide olduğum için(ayrıca tatbikat olduğu için pırtma şansım hiç yok) malesef katılamıyacağım şimdiden allah dualarınızı kabul etsin sevgili kardeşimizin mekanı cenet olsun
    Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee

ethemhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xxxx
    Gunaydın ADANA MT Iyı günler Hayırlı İşler
    Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.

Adana İl Temsilcisi adanalı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    YAMAHA XJ6 DİVERSİON F, YAMAHA BW'S 100
    günaydın dostlarım.
    DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
    KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Günaydın cüzdanı hafiflemiş beyler....

Yusuf Ziya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Piyade
    Merhaba dostlar,
    Hayırlı günler olsun.

---------- Post added at 09:28 ---------- Previous post was at 09:14 ----------

Alıntı ethemhan adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Gunaydın ADANA MT Iyı günler Hayırlı İşler
    Hayırdır oğlum,
    Sabahın köründe, rüyandamı gördün?
    İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.

mfk321 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Süper Tenere
    ölen kardeşime Allah'tan rahmet dilerim. hakikaten aile için büyük acı. hafta içi gitmek zor olur ama hafta sonu büyüklerimiz bir program yaparsa katılmak isterim. bence yapmak da lazım.
    diğer konu hafta sonu antakya gezisi için herkese teşekkür ederim.çok keyifli ve mutlu edici bir geziydi. malesef dönüşte ritmi tutturamayıp önden yada arkadan adana ya giriş yaptım. esas problem far ampulunun patlamasıydı ve sisler idare etmedi ve gerildim. çok şükür salimen hepimiz ulaştık. sevgilerimle.

bahadirce - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Şu anda motorsuz...
    herkese iyi günler dilerim. bu akşam toplanıyor muyuz ?
    AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı bahadirce adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkese iyi günler dilerim. bu akşam toplanıyor muyuz ?
    Aslına bakılırsa artık böyle sorular gelmemeli, çünkü toplantı var veya yok ben her çarşamba toplantı yerinde oluyorum arzu eden gelir işi olan gelmez Diğer değişle evden izin alamayanlar bahaneler üretip gelmiyorlar (yok oskarı gezdiriyorum; yeni duş aldım;apartman toplantısındayım;misafirim geldi; gelecek yerlerim ağrıyor... gibi )

Burak Cingiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA VFR 800 ABS EDS BGS '05
    yaw böyle sorular gelmemeli diyorsun adam daha bir defa katıldı toplantıya ne bilsin... Neyse bahadır kardeşim biz muhtemelen yine kaktuste oluruz akşamınan. zaten muzaffer abi ben banko şehir sınırları içindeyse yusuf abi çoktan seçmeli, mucize tesadüf seyrek kelımelerıne karşılık gelen abimiz ise büyük muzaffer abimiz. O evdeki konjonkturel dalgalanmalara göre geliyor ya da gelemiyor. Ama genelde gelemiyor ueheuheuheuheuueh. eeeeeee her erkek ne de olsa yumrugunu masaya vurup istediğini yapamıyor bu da allahın bir hikmeti kimisine kazaklığı ihsan ediyor kimisine etmiyor...

---------- Post added at 14:10 ---------- Previous post was at 14:08 ----------

bu arada lanet amortisor gumruge çakıldı... bakalım ne olacak....
    His Flower on His Nose VFR 800 Owner

Motosikleti
    2010 CBF1000F
    Alıntı Burak Cingiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster

[/COLOR]bu arada lanet amortisor gumruge çakıldı... bakalım ne olacak....
    eeeee, ne olacak şimdi

Burak Cingiz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    HONDA VFR 800 ABS EDS BGS '05
    ne olacak ptt gumrukteki kardeşlerimiz keyiflerine göre bir şemsiyeyi eline alacak ve açacak. Bakalım bizde çıkartabilirsek çıkartacaz şemsiyeyi. Çıkartamazsak ''buuuz gibiiii soğuukk suuuuuudaaaannn iiiççeeeennnn''
    His Flower on His Nose VFR 800 Owner

Motosikleti
    xxxxx
    Alıntı muzaffer1968 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Aslına bakılırsa artık böyle sorular gelmemeli, çünkü toplantı var veya yok ben her çarşamba toplantı yerinde oluyorum arzu eden gelir işi olan gelmez Diğer değişle evden izin alamayanlar bahaneler üretip gelmiyorlar (yok oskarı gezdiriyorum; yeni duş aldım;apartman toplantısındayım;misafirim geldi; gelecek yerlerim ağrıyor... gibi )
    Alıntı Burak Cingiz adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    yaw böyle sorular gelmemeli diyorsun adam daha bir defa katıldı toplantıya ne bilsin... Neyse bahadır kardeşim biz muhtemelen yine kaktuste oluruz akşamınan. zaten muzaffer abi ben banko şehir sınırları içindeyse yusuf abi çoktan seçmeli, mucize tesadüf seyrek kelımelerıne karşılık gelen abimiz ise büyük muzaffer abimiz. O evdeki konjonkturel dalgalanmalara göre geliyor ya da gelemiyor. Ama genelde gelemiyor ueheuheuheuheuueh. eeeeeee her erkek ne de olsa yumrugunu masaya vurup istediğini yapamıyor bu da allahın bir hikmeti kimisine kazaklığı ihsan ediyor kimisine etmiyor...

---------- Post added at 14:10 ---------- Previous post was at 14:08 ----------

bu arada lanet amortisor gumruge çakıldı... bakalım ne olacak....
    her lafa söyleyecek lafım olurrrrr.yalnız LAFA BAKARIM LAFMI DİYE ADAMA BAKARIM ADAMMI DİYE.bu demektirkiiii akşama yedim ulennn siziii.fincanı taştan bende sizi baştann oy....mmm.size ceza kestim bu sefer kurtuluşunuz yok nargile dahil tüm masraflerimmm size aittir OKADARRR

REKLAM ALANI

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)

Bu Konudaki Etiketler