Değerli arkadaşlar.
Çarşamba günü (yarın) Faruk kardeşimizin 3 mevlidi vardır Ceyhan da. Bizlerde hep birlikte katılacağız. Ancak babasının özel bir isteği var. Hepimizin motorlarımızla katılmamızı bekliyor. Bu dünyadan motor üstündde gitti burda da motorlarla şanını yüceltelim dedi. O olsaydı gurur duyardı,şimdi de sizler gururlandırın onu dedi.
Bu nedenle bütün onu tanıyan seven motorcu kardeşlerimizi motorlarla bekliyoruz. Çarşamba günü saat 14:30 da Otobandaki BP MOLA tesislerinde buluşulacak (Doğu kavşağındaki) 15:00 te Ceyhan a gitmek üzere hareket edilecektir.
Bütün sevenlerine duyurulur.
selamın aleyküm abiler,kardeşler, dostlar,canlar...
herkesin sewgililer günü kutlu olsun
DÜNYADA ESERİN YOKSA TARİHTE HİÇ YERİN YOK DEMEKTİR.
CEMİL GERDAN.
Çalıştığım için üzülerek katılamıyacağımı belirtmek isterim.
---------- Mesajlar birleştirildi - 16:32 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:29 ----------
[QUOTE=fazerr;2578565]Dalga geçmek ne hattimize, allah zaten gereğini yapmış Figen ablamı sana yar etmiş...Bundan daha güzel bi şey olabilirmi
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
İyi akşamlar arkadaşlar Mevlüde gitmeyi çok istediğim halde mesai saatine denk geldiği için katılamayacağım,ama pazar gününe bir ziyaret olursa katılırım.
herkese iyi akşamlar sevgilisi olanlara nice sevgililer günlerini birlikte geçirmelerini,olmayanlarıda en kısa zamanda nasip etmesini,ikinciyi isteyene esirgememesini niyaz ederim,büyük muzofer abimin dediğine bakmayın o şimdi yağdırmıştır hatta hiltondan göl manzaralı bir yer rezerve ettirmiştir o işini bilir kim ne derse desin,
sevgili yücel abi mesaide olduğum için(ayrıca tatbikat olduğu için pırtma şansım hiç yok) malesef katılamıyacağım şimdiden allah dualarınızı kabul etsin sevgili kardeşimizin mekanı cenet olsun
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
Gunaydın ADANA MT Iyı günler Hayırlı İşler
Motosiklete binmeden önce aynaya bak. Gülümsüyorsan, tak bire devam et.
günaydın dostlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın cüzdanı hafiflemiş beyler....
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
ölen kardeşime Allah'tan rahmet dilerim. hakikaten aile için büyük acı. hafta içi gitmek zor olur ama hafta sonu büyüklerimiz bir program yaparsa katılmak isterim. bence yapmak da lazım.
diğer konu hafta sonu antakya gezisi için herkese teşekkür ederim.çok keyifli ve mutlu edici bir geziydi. malesef dönüşte ritmi tutturamayıp önden yada arkadan adana ya giriş yaptım. esas problem far ampulunun patlamasıydı ve sisler idare etmedi ve gerildim. çok şükür salimen hepimiz ulaştık. sevgilerimle.
herkese iyi günler dilerim. bu akşam toplanıyor muyuz ?
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Aslına bakılırsa artık böyle sorular gelmemeli, çünkü toplantı var veya yok ben her çarşamba toplantı yerinde oluyorum arzu eden gelir işi olan gelmez Diğer değişle evden izin alamayanlar bahaneler üretip gelmiyorlar (yok oskarı gezdiriyorum; yeni duş aldım;apartman toplantısındayım;misafirim geldi; gelecek yerlerim ağrıyor... gibi )
yaw böyle sorular gelmemeli diyorsun adam daha bir defa katıldı toplantıya ne bilsin... Neyse bahadır kardeşim biz muhtemelen yine kaktuste oluruz akşamınan. zaten muzaffer abi ben banko şehir sınırları içindeyse yusuf abi çoktan seçmeli, mucize tesadüf seyrek kelımelerıne karşılık gelen abimiz ise büyük muzaffer abimiz. O evdeki konjonkturel dalgalanmalara göre geliyor ya da gelemiyor. Ama genelde gelemiyor ueheuheuheuheuueh. eeeeeee her erkek ne de olsa yumrugunu masaya vurup istediğini yapamıyor bu da allahın bir hikmeti kimisine kazaklığı ihsan ediyor kimisine etmiyor...
---------- Post added at 14:10 ---------- Previous post was at 14:08 ----------
bu arada lanet amortisor gumruge çakıldı... bakalım ne olacak....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
ne olacak ptt gumrukteki kardeşlerimiz keyiflerine göre bir şemsiyeyi eline alacak ve açacak. Bakalım bizde çıkartabilirsek çıkartacaz şemsiyeyi. Çıkartamazsak ''buuuz gibiiii soğuukk suuuuuudaaaannn iiiççeeeennnn''
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
her lafa söyleyecek lafım olurrrrr.yalnız LAFA BAKARIM LAFMI DİYE ADAMA BAKARIM ADAMMI DİYE.bu demektirkiiii akşama yedim ulennn siziii.fincanı taştan bende sizi baştann oy....mmm.size ceza kestim bu sefer kurtuluşunuz yok nargile dahil tüm masraflerimmm size aittir OKADARRR
kızı kolda fazerı yolda severim.
Şu an bu konu içerisinde 21 kullanıcı var. (0 üye ve 21 misafir)