allah rahmet eylesin....
allah rahmet eylesin....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Kaza geçiren arkadaşımıza allah rahmet eylesin.Ailesine sabırlar versin.
Ama Yumurtalık yolunda viraj yok nerde kaza yapmış anlayamadım.Yüce mevlam tüm insanları ve motorsiklet sevenleri korusun.
Kardeş bir insanın zorunlu ARKADAŞIDIR
Arkadaş ise, kendi seçtiği KARDEŞİDİR
herkese iyi günler, iyi haftalar... bol kazançlı bir hafta olmasını temenni ederim.
vefat eden arkadaşımıza allahtan rahmet, yakınlarına başlığı dilerim.
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Merhaba arkadaşlar,
Hayırlı haftalar,
Vefat eden kardeşimize Allah' tan rahmet, geride kalanlara sabır diliyorum.
Geziye giden arkadaşlarımızın sağ sağlim dönmelerine sevindim.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Değerli arkadaşlar TÜRKCHOPPER MK dan değerli arkadaşımız Ceyhan dan Faruk ÜLKER i elim bir tarfik kazası sonucu kaybettik. Merhuma Allah tan rahmet diliyoruz.Kendisi 29 yaşında pırıl pırıl bir evladımızdı. Genç yaşta kaybettik. 2 yıllık bir motor sevdası vardı.Çok ta keyif alıyordu motora binmekten. Ama azrail aramızdan aldı götürdü.
Ailesine sabırlar diliyoruz.
iyi akşamlar değerli arkadaşlarım.
vefat eden kardeşimize allah rahmet eylesin, ailesine allah sabırlar versin.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Gürsel cim görmüştürsün mutlaka gezilerimizde karşılaştığında.
Tüm arkadaşlara iyi geceler,Vefat Ceyhan Ticaret Borsası Yön Kur Başkan Yardımcısı İbrahim Ülkerin Oğlu Faruk kardeşimize allahtan rahmet yakınlarına baş sağlığı diliyorum.Hatay gezisine katılan arkadaşların kazasız belasız geldiğine sevindim paylaşım için teşekkür ederiz
herkese iyi geceler dilerim,üzüntümüz büyük canım motora binmek bile istemiyor allah ailesine sabır versin...
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
kaybettiğimiz arkadaşımıza Allah rahmet eylesin:( ailesine sabır dilerim
sıkıysa yakala HAYALBUYSA
hepinize günaydın dostlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın millet...
SEVGİLİLER GÜNÜNÜZ KUTLU OLSUN Hadi beyler pamuk eller cebe
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
walla bizim hanımın hiç o taraklarda bezi yok.... Bi çiçek bir çikolata umarım ucuzundan atlatırız bu günü...
neyseki bende bu anlamlı günlerin... Tedbirini.... yıllarca önce planlı olarak almıştımmm.yani anlaşıldığı üzere deliye hergün bayrammmmmmm.tatlı konuşur çekici bakışlarımla işi hallederim.olanda enayilere olurrr adaşım gibiiiii pamuk eller cebeeeeee
kızı kolda fazerı yolda severim.
abi hani gazetelerde falan vardır ya böyle ''o an '' derler. Çok iyi bir kare yakaladıkları zaman. Hani o çekici bakışlarınla figen ablaya bakıp işi hallederken oscarın bakışı tadında mı oluyor yoksa bir kazanova tadında mı mutlaka görüp bir fotoğrafını çekmek lasım. Yusuf abi de bu konuda yetişmiş bir abimiz eğer ayarlayabilirsek onun makinesiyle bir şeedelim biz o anı....
Yusuf abi eğer bu yaşta hala sevgilin yoksa, sana hemen geçici olarak kesene bağlı olarak yabancı uyruklu sevgili, adaşım temin eder Biliyorsun arkdaş ,arkadş için çiğ tavuk yermiş. Adaşımınki o niyetle yoksa kötü bi niyet yok
Bu dünyada kendini uyanık diye geçinen bir çok enayi gördüm, ama aşkım için dünya feda olsun
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
bana yapmış olduğun iltifat için tşk.aşkın olduğuna çok sevindim biraz bana çek masaya yumruğunu koy7 delikanlı ol ve kazak ol beni örnek al bu anlamlı günü ben kutlamam kutlayacak kişi evde beni beklemkte hediyeyi ben değil hayat arkadaşım alırbizde kural böyle adaşım.sanada tavsiye ederim
kızı kolda fazerı yolda severim.
Arkadaş,
Aramızda ne cevherler varmış biz görememişiz,
Şu an bu konu içerisinde 10 kullanıcı var. (0 üye ve 10 misafir)