bora abi bende cep numaran yok benimki 05350265615
ayrıca diğer arkadaşlarada duyrulur adım cemil eczacıyım yardımcı olabileceğim konularda çekinmeden arayın yardımcı olurum
bora abi bende cep numaran yok benimki 05350265615
ayrıca diğer arkadaşlarada duyrulur adım cemil eczacıyım yardımcı olabileceğim konularda çekinmeden arayın yardımcı olurum
DÜNYADA ESERİN YOKSA TARİHTE HİÇ YERİN YOK DEMEKTİR.
CEMİL GERDAN.
herkese iyi geceler dilerim,başka ne diyebilirimki rilkbahar sende hoşgeldin aramıza,
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
günaydın dostlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Herkese günaydın... İyi bir haftasonu geçirmemiz dileğiyle
Merhaba dostlar,
Geziye gidecek arkadaşlara keyifli sürüşler.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Herkese Merhaba herkese hafta sonu iyi eğlenceler dilerim
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
bora bey üzülmeyin üzülen atik motor olacak çünkü senin gibi bir altın parcasını kaybetmişler farkında bile değiller olduklarında da iş işten geçmiş olacak
herkeze iyi hafta sonları
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Merhaba Sevgili Arkadaşlar
Herkeze İyi Hafta Sonları Dilerim.
Honda CBF 1000'le Hayatı Dolu Dolu Yaşa !!!!
Herkese merhablar iyi hafta sonları dilerim.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
iyi h.sonları dilerim herkese.. yarınki geziye katılacak arkadaşlara da iyi eğlenceler. kazasız belasız, güzel bir gezi geçirmeniz dileğiyle. fotoları bekliyoruz. içinde motosiklet olmayan fotoları kabul etmiyoruz.. :c))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
teşekkür ederim, hoşbulduk, en kısa zamanda görüşmek ve tanışmak dileğiyle..
Boracım iş ve ayrılık haberini yeni gördüm,dert etme,herşeyde bir hayır vardır.
Her türlü sıkıntın benide bağlar,telefonun yeter kardeşim.
herkese iyi akşamlar,geziden sağ salim döndüğünüze sevindim,
türk choperden sevdiğimiz bir kardeşimizi kaybettik,motor camiasının başı sağolsun allah geride kalanlara sabır versin
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
iyi akşamlar herkese,biz de ufak bir gezi yaptık :http://www.motosiklet.net/forum/etki...ezi-adana.html
günaydın iyi haftalar dostlarım.
teşekkürler özerciğim.
dünkü kazada hayatını kaybeden faruk kardeşimize,ALLAH'tan rahmet,ailesine de sabır diliyorum.
HATAY gezimizin linki:
http://www.motosiklet.net/forum/etki...ml#post2577395
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Şu an bu konu içerisinde 8 kullanıcı var. (0 üye ve 8 misafir)