günaydın arkadaşlar... iyi haftalar, bol kazançlar herkese... :c))
günaydın arkadaşlar... iyi haftalar, bol kazançlar herkese... :c))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Herkeze hayırlı haftalar......
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Merhaba arkaşlar, hayırlı haftalar diliyorum
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Burak Cingiz,şu avatarındaki motor ismini de değiştiriver artık.yoksa kuyruk düzeltmeden sonra mı resmiyet kazanacak.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Iyi akşamlar millet
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
arkadaşlar internette buldum çok hoşuma gitti paylaşayım dedim.3,2 sn de tişört katlama tekniği
http://video.google.com/videoplay?do...rts+for+travel
Gerçek anlamda kuyruğu düzelttim ama bir ince ayar lazım. onu da çarşamba hep beraber hallederiz. Zaten büyük muzaffer abim (fazer) ben motoru alınca çok sevinmişti. Sağolsun dün beni aradı kardeşim dedi ben 4 kg fıstıklı baklava zaten yanımda getireceğim sende az bir şey al arkadaşlar doya doya yesin... Allah razı olsun Fazer Muzaffer abimden...
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
abiler sevdiğim bir arkadaşımın apache rtr 150 siyah çalındı adana baraj yolu turkuvaz market arka sokağından çalındı
motor no: c1k1040124
şase no:mdg624hc14b2601950
plaka no:01 blr 77
ulaşabileceğiniz numara : 05365289714 (metin)
şimdiden ilğilerinize teşekkür ederim
DÜNYADA ESERİN YOKSA TARİHTE HİÇ YERİN YOK DEMEKTİR.
CEMİL GERDAN.
büyük geçmiş olsun... bi şekilde görürsem mutlaka haber veririm.
bu arada hazır konusu geçmişken, motorun çalınmaması için nelere dikkat edilmesi lazım. güvenlik önlemleri ne kadar yeterli oluyor.
kilitli motoru bile kaldırıp kamyona yükleyip kaçırıyorlar. tabi genelde küçük motorları bu şekilde çalıyorlar.
nedir tavsiyeleriniz?
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
arkadaşın adına üzüldüm cemil,geçmiş olsun,umarım çabuk bulunur.
SAOLUN ABİLER
DÜNYADA ESERİN YOKSA TARİHTE HİÇ YERİN YOK DEMEKTİR.
CEMİL GERDAN.
Iyi günler arkadaşlar motoru çalınan arkadaşa da geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulunur 1993 yılında bizim de arabamız çalınmıştı fakat bir haber gelmemişti anlıyorum yani durumunu ben Allaha havale ediyorum inşallah kimsenin başına gelmez böyle bir durum ha bide dün köye gitmiştim çok sevdiğim bir arkadaşım ın ybr 125 in benzin deposundan benzin sızdırıyormuş küçük bir delik vardı herhalde neyse bu depoyu sokup benden rica etti bunu adanada yaptır diye bende pick up arkasına cuvalın içinde getirdim bugün yaptıracak tim ama sabah ne göreyim şerefsiz ler götürmüş yerinde yeller esiyor depo yok yani alayacağınız bize patladı depo musluk şimdi gidip yamahanın deposunu alacam durduk yere bir sürü zarar ettik sabahtan beri çalan insanların kulak larını çok cinlattim aileleri ile birlikte neyse herkese iyi günler yarın görüşmek üzere hoşçakalın.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
bu hafta sonu için bir gezi planı var mı?
Arkadaşlar cup veye scooter cg tarzı motoru olanlar eklesin gezelim tozalım (:
https://www.facebook.com/profile.php...07&ref=tn_tnmn
muttalip,im mütevazi iyilik abidesi kardeşim sana zahmet bendede bir antika değerinde harleyin deposu var biraz kaynak işleri var onuda halletsen ikisi aradan çıkıversin.birde hatırlatim depo şakaya gelmez kapalı ortamda muhafaza edilmez.özellikle pikap olması şart canimm.şimdiden yaptığın cömertlik için teşekkürler ciğerimbu arda rahatsızlığın için geçmiş olsun .sana bişey olmasın yiğidim.
kızı kolda fazerı yolda severim.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)