Ceyhana gidilmeyecekse akşam kaktüs te görüşmek üzere o vakit
Ceyhana gidilmeyecekse akşam kaktüs te görüşmek üzere o vakit
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
herkeşe iyi akşamlar,anladığım kadarıyla gidilmemiş sağlık olsun ceyhan orda duruyor başka zaman gidilir.
Efesle anlaşma yaptım,bayram sonuna kadar içmezsen sana motor alırım dedi bende söz dedim, ahanda aldım.::sefereee
güneşli bir güne günaydın dostlarım.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın millet...
Pazar günü hava açık ve 17 derece gösteriyor, uzun zamandır eyvanlıda balık yemeğe gitmedik. Bu pazar eyvanlıda alabalık yemeğe gidecem. Gelmek isteyen arkadaşlarla MOLA da buluşuruz
Buluşma Saati: 10:00
Hareket Saati: 10:30
Katılımcılar:
-eşim ve ben
-Benzini ve cüzdanı olmayan Fazerr Muzo
-Yusuf abi
-
-
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
Dur, söyleme tahmin edim.Hani şu kıl çadırların olduğu yere gitmek istiyon. Bak gideceğimiz güzergah aynı çeşmeli çıkışına kadar birlikte gidebiliriz Eğer cevabın HAYIRsa o zaman yemeği ısmarlayan,benzinini ve OGS yi ve cüzdanını dolduran biri var ve onunla gidiyorsun (Dediğin gibi neyimi gelirsen, neyime gelmezsen ) Ben gidecem istiyen olrsa gelsin...
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
abiler s.a hayırlı günler. bora abi bak hava nasıl demedim mi 7-8 gün açık die
DÜNYADA ESERİN YOKSA TARİHTE HİÇ YERİN YOK DEMEKTİR.
CEMİL GERDAN.
En iyi geceler arkadaşlar muzaffer abi açık bir pazar gününü buldun ya kaçırmaz sın artık
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydıııın ADANA MT.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
Günaydın millet...
Hani arkadaşlar diyorla ya gezmiyoruz hava kötü falan filan, işte pazar günü hava güzel tam gezilecek zaman ancak görüyorsunki gezmek isteyenler ortada yok ama olsun ben gerekirse eşimle tek motorlada gezerim Diğer arkadaşlar param yok, benzinim yok, motorum yok diye söylenip dursun
Şimdi bunun benle ne alakası var onu anlamadım. Bu arada elinde xenon olan saygıdeğer bir abimiz var ise avantadan verebilecek özelden mesaj atsın. Oradan atmayı becermiyorsa buradan da yazabilir... Hani o abimiz efendi efendi versin xenonu biz sonra çöküp almayalım ...
---------- Post added at 12:01 ---------- Previous post was at 11:59 ----------
walla pazar gunu ekmek almaya diye çıksam takılsam peşinize ne bomba olur beaaa walla... Ya da ''Biri benim hatundan izin alsın''....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Merhaba dostlar,
Hayırlı Cumalar,
Kandiliniz Mubarek Olsun.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
Arkadaşlar cumanız ve peygamberimizin dünyaya gelişinin 1441inci yıldönümü olan mevlit kandili tüm islam alemine hayırlara vesile olsun.
Herkese hayırlı Cumalar... Hayırlı kandiller
Hayırlı cumalar... Hayırlı kandiller... Allahım herkezin gönlüne göre versin inşallah...
HAYIRLI CUMALAR...
MEVLİT KANDİLİNİZ KUTLU OLSUN..
DÜNYADA ESERİN YOKSA TARİHTE HİÇ YERİN YOK DEMEKTİR.
CEMİL GERDAN.
Arkadaşlar ben şimdiden yazayım çarşambaya hatırlatma yazarım şimdiden herkez kendini ayarlasın. Önümüzdeki hafta çarşamba toplantısında benim vfr nin kuruğundaki eğrilik doğrultulacak. Toplantı mekanı neresi olursa (muhtemelen kaktüs house) orada baklava merasimi yapılacak. Tüm abi, kardeş, bacı ve yengelerimiz davetlidir....
His Flower on His Nose VFR 800 Owner
Şu an bu konu içerisinde 6 kullanıcı var. (0 üye ve 6 misafir)