Hayırlı sabahlar dostlar,
Bora başkanımın da fikri önemli,
Şayet katılım olacak ise ben Çarşamba günü gitmeyi öneriyorum.
Ahmet' in teklifide bence mantıklı.
Gidilecek ise bir liste oluşturalım.
Hayırlı sabahlar dostlar,
Bora başkanımın da fikri önemli,
Şayet katılım olacak ise ben Çarşamba günü gitmeyi öneriyorum.
Ahmet' in teklifide bence mantıklı.
Gidilecek ise bir liste oluşturalım.
İnsan mı paraya bağlı, para mı insana bağlı? Bu, insana bağlı.
oldu gözlerim doldu.eger gelmemi istiyorsan malisef beni almak zorundasın yoksa gelmemmm
kusura bakma misafir ağırlanır artık şu akrep cebine bir elini atsanda avanta yemek yesemmeğer gelmemi istiyorsan yemek dahil içeceklerde sendan olsunda bi BELEŞE YAZILİM..
BELEŞ olduğu müddetçe ben herzamanki gibi varım arkadaşlarpilavdan dönenin kaşığı kırılsınnnn
ulen beni neye yazmıyonnnn şartlar benim için uygunsa seve seve geliyom yoksa KESİNLİKLE gelmem okadarrrrrrrrrr
kızı kolda fazerı yolda severim.
herkese iyi günler.
buradan bildirmek istiyorum, muzaffer abimle anlaştık. cümleten hayırlı uğurlu olsun.
muzaffer abime anlayışı için, bana yaptığı kıyak için, güler yüzlülüğü için çok teşekkür ediyorum. tecrübelerinden faydalanmaya dewam edecem muzaffer abi, benden kurtuluşun yok. :c))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
İyi akşamlar Adana Mt.
Sanırım Ceyhan toplantısı kimseye cazip gelmedi.
Bora başkanım ne diyorsun bu durumda gidecekmiyiz.
Yarın gün içerisinde son durumu buraya yazarsan ona göre plan yaparız.
Kismetse ben de gelecem beni de yazın listeye hadi bakalım katılımcı arkadaşlar size bir kıyak benim araba 5 kişilik ben hariç 4 kişi ben alırım
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
günaydın ADANA MT.
arkadaşlar şimdi aldığım bir haberle,gürsel ve mehmetin işleri çıkmış,gelemiyorlarmış ee dolayısı ile bende gelemiyorum.
DÜNYADA ÖLÜMDEN BAŞKASI YALAN. BORA KARAKAŞ (BEN)
KİMSEYE KİN DUYMAM,DÜŞMANIM KİNDİR BENİM.....YUNUS EMRE
günaydın arkdaşlar yani yuvarlarsak ceyhana gidilmiyor mu sn başkanım.
köylü milletin efendisidir... MUSTAFA KEMAL ATATÜRK. Ben hayatta 2 şeye inanırım 1 Dua ederken görmediğime 2 aynaya bakıp gördüğüme.
Günaydın millet...
Geçen ay ne kadar yoğundu, umarım şubat ayı daha rahat geçer
Görüyorumki Ceyhanda yemekli toplantı yapılacakmış maalesef bende katılamıyacam, akşam iş yerinde toplantım saat kaçta biteceğini bilmediğim için hiç birşeye söz veremem
Denildiği kadar okumayan bir toplum değiliz. ErkekIer bildiğini okuyor, kadınlar da canına okuyor
kıvıranlar zaten belliydi neyse sağlık olsun
Merhaba arkadaşlar,
Sağlık olsun, başka bir Çarşamba diyelim.
bora abi pembe apacheyi buradan paylaşabilirmisin yada link yolla
DÜNYADA ESERİN YOKSA TARİHTE HİÇ YERİN YOK DEMEKTİR.
CEMİL GERDAN.
herkese iyi akşamlar. bu çarşamba da olmadı, önümüzdeki çarşambaya inşallah katılacam toplantınıza.
iyi eğlenceler... :c))
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Şu an bu konu içerisinde 32 kullanıcı var. (0 üye ve 32 misafir)